+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája – Spirituális ébredés

ébredésA héten a Belső Vezetőd és az Őrangyalod üzent neked. Üzenetük: hatalmas spirituális ébredésen mész át, ahogy a Föld rezgésszintje emelkedik. Ez nem mindig kellemes folyamat, olyan néha, mint egy spirituális centrifuga, ami kirezegteti belőled azt, ami már elavult, azt, aminek mennie kell, azt, ami nem engedi az ébredést.

Az ébredés pedig azt jelenti, hogy Lelked erre az inkarnációra kijelölt ösvényére kell lépned, hamar.

Ennek az emelkedésnek vannak konkrét jelei, melyek közül bármi jelentkezhet az életedben. Forrás: Karen Bishop, és több ezoterikus oldal.

Mivel is találkozhatsz mostanában?

Az alvási szokásaid kezdenek megváltozni. Talán nyugtalanabbul alszol mostanában, éjszaka többször felébredsz, és talán reggel sem vagy valami friss. Talán megváltozott az alvás igényed, és kevesebb alvás is elegendő számodra. Ha nem tudsz ezzel kibékülni, kérheted a belső vezetődet, őrangyalodat, hogy engedjen egy kis szünetet az emelkedésben, és néha egy-egy éjszakát tudj végig aludni. Az Égiekkel megbeszélhetőek ezek a dolgok, hiszen az ő céljuk az, hogy te a lehető legjobban, és a legkönnyebb módon fejlődj. Idővel aztán egyensúlyba kerülnek a dolgok. Élettel teli, misztikus álmaid is jelentkezhetnek.

A fejed búbjával elkezdenek történni dolgok, vagyis viszket, lüktet, nyom, úgy, ahogy néha a gerinced is éreztetheti a jelenlétét mostanában, és akár váratlan hidegrázások is jelentkezhetnek a testedben. Ilyenkor a koronacsakrád nyílik, hogy jobban be tudd fogadni az isteni jelenlétet.

Érzelmi hullámzásaid is jelentkezhetnek mostanában, talán hirtelen sírni kezdesz, ideges leszel, vagy düh bukkan elő benned, majd minden átmenet nélkül boldogság. A szívcsakrád tisztul-gyógyul a régi érzelmektől. Érdemes tudatosan is segítened ezt a folyamatot. Kérheted a belső vezetődet, őrangyalodat arra, hogy segítsen elengedni a múltat. Érezhetsz tehetetlenséget, depressziót is, de ez is a tisztulás jele, hiszen régi-régi dolgok elengedéséről van szó.

Látszólag régi problémák térnek ismét vissza, és talán olyan emberek, helyzetek jelennek meg életedben, akikkel ezeket meg kell oldanod. Lezárási problémák jelentkezhetnek, vagy önértékeléssel, kreativitással, bőséggel kapcsolatos gondok bukkanhatnak fel, ám olyan források vagy emberek kezdenek megjelenni, akikre pont szükséged van e problémák megoldásához. Ne merülj bele újra ezekbe a problémákba, inkább fogadd el, hogy most ez történik, a legfőbb jó érdekében, és hagyd, hogy szépen lassan megoldódjanak.

Testsúlyodban változás léphet fel, főleg hízás. De miért is hízunk meg? Sokszor elnyomott félelmek vannak a háttérben, melyek most a felszínre jönnek, hogy megoldódhassanak. A túlsúly egyfajta védekezés is lehet a változás ellen – megnöveljük ellenállásunk tömegét a test megnövekedett frekvenciáival szemben. Ne ijedj meg ettől, fogadd el, hogy most ennyit tudsz tenni. Idővel eljön az egyensúlyi állapottal a fogyás vagy a testsúly stabilizálódása egészséges szinten. Az étel szeretettel és hálával való megáldása csökkenti annak a bizonyos ételnek a hízásra gyakorolt hatását.

Maga a táplálkozásod is megváltozhat, szokatlan ételeket kívánhatsz, éhesebb, vagy pont étvágytalanabb lehetsz, mint annak előtte. Add meg a testednek, amit kér, de itt is fontos az étel megáldása. Akár ételérzékenység is felléphet, mert a testetek bizonyos ételeket már nem tolerál, és erősen méregteleníteni is kezdhet.

Érzékenyebbé válsz, felerősödik az érzékelésed. Csillogó aurát láthatsz emberek, állatok, növények körül, csukott szemmel geometriai formák tűnnek fel, a színek is élénkebbek lesznek, de akár a látás időleges elködösülése is érzékelhető néha, ez ásítással szüntethető meg.

A hallásod javulhat vagy gyengülhet, ugyanígy az ízlelésed is változhat, kifinomulhat.

Bőrkiütések jelenhetnek meg rajtad, vagy akár viszketés, pattanások, vörösség. Ez általában arról szól, hogy kiürül az érzelmi méreganyag a szervezetedből és ezek az érzelmek a felszínre kerülnek.

Intenzív energia epizódok történnek veled, ami azt jelenti, hogy tettrekészség és fáradtság váltogatják egymást.  Érdemes engedni ezeknek a késztetéseknek, vagyis cselekedj, ha energikusnak érzed magad és pihenj, ha fáradtnak.

Fejfájás, hátfájás, torokfájás, influenzához hasonló tünetek, emésztési zavarok, izom rángások vagy görcsök, szívritmus gyorsulás, mellkasi fájdalmak, libidó változások, zsibbadtság vagy végtag fájdalmak, önkéntelen hangok kiadása vagy váratlan mozgások léphetnek fel. Ez a legtöbbször nem betegség, hanem rezgésszint emelkedés.

Fiatalabbnak kezdesz látszani, ahogy elengeded a régi dolgokat az életedből. Elkezdtél hasonlítani ahhoz a tökéletes emberhez, aki valójában vagy.

Talán váratlan események történnek veled, ami sorsszerű, így lehet halál, válás, munkahely változtatás, munkahelyi pozíció megváltozása, az otthon elvesztése, betegség vagy más katasztrófák; néha több hasonló ilyen esemény egy-időben.  Erők, melyek arra késztetnek téged, hogy lassíts, egyszerűsíts, változtass, vizsgáld meg, mit is szeretnél kezdeni az életeddel. Ezzel együtt érzelmi és mentális zavar is jelentkezhet, kaotikusan. Ilyenkor hallgass mindig a szívedre.

ébredés1Ellenállhatatlan vágy arra, hogy kilépj a korlátozó szabványokból, a felőrlő munkahelyből, a kimerítő életsulisból, megszabadulni a mérgező emberektől vagy helyzetekből: nagyon erős vágyat érezhetsz önmagad és életcélod megtalálására.

Befelé fordulás, magány és a külső tevékenységek iránti érdeklődés elvesztése is megtörténhet, ugyanígy kreativitás robbanások, amivel a Szellem üzen neked.

Elfoghat az az érzés, hogy bizonyos módon más vagy, mint a többi ember, hogy a régi énedet magad mögött hagytad. Ezzel együtt tanítók jelennek meg, melyek segítik új éned kibontakozását, emberek, könyvek, filmek, maga a természet.

A szellemvilág lényei elkezdenek feltűnni a valóságodban. Ez ijesztő élmény lehet néha. Ha úgy érzed, nem szereted azt, aki meglátogatott, akkor kérheted Mihály arkangyal védelmét.

Számok, szimbólumok jelennek meg gyakran előtted, bizonyos számok, ismétlődő számok, mellyel üzen a Szellemvilág neked.

Talán jobban elkezded kimondani az igazságodat, nemet kezdesz mondani, ha úgy érzed, és kezded keresni a saját utadat.

Egyre jobban összehangolódsz az évszakokkal, a holdfázisokkal és a természet ciklusaival, magával Földanyával.

Elektromos és mechanikai meghibásodások vehetnek körbe.

Véletlen történések és kisebb csodák érkeznek el hozzád. Talán gondolsz valakire és az megjelenik. Vízióid jelentkezhetnek a jövőről, vagy a múlt történéseiről. Ugyanígy, észreveszed, hogy jobban kapcsolódsz az angyalokkal, a szellemi lényekkel. Megtapasztalod a Minden Egy tudatot, az erős együttérzést és szeretetet. Közelebb érzed magad az állatokhoz és növényekhez: egyes embereknek, az állatok viselkedése emberibbnek tűnik.

A gondolataid és a vágyaid sokkal gyorsabban és hatékonyabban valósulnak meg. Figyelj arra, mit kérsz! A bal agyféltekéd lelassul, a jobb agyfélekéd, ami az intuícióért, az együttérzésért, a kreativitásért felel, felgyorsul.

Szédülést érezhetsz, ilyenkor nem vagy leföldelve. Ilyenkor érdemes kapcsolódni Földanyával, talán úgy, hogy mezítláb sétálsz a füvön, vagy eszel. Esések, kisebb balesetek történhetnek azért, mert életed egyensúlya megbillent. Ilyenkor érdemes lelassítani, és megvizsgálni a dolgokat az életedben. Előfordulhatnak erős szívverések, ez azt jelenti, hogy a szív egy érzelmi felszabadítás után kiegyensúlyozódik.

Erős vágy ébredhet benned lélektársad megtalálásra: mint eddig bármikor, mindennél jobban vágysz egy olyan kapcsolatra, mely megfelel annak, aki vagy.

Emlékek törnek felszínre: a test emlékei, elfojtott emlékek, az előző vagy a párhuzamos életek képei. Ez a gyógyulás jele. Nem érdemes elemezgetni, inkább el kell engedni. Kérheted őrangyalod segítségét ebben a folyamatban.

Kívánok neked olyan hetet, amikor közelebb kerülhetsz valódi, csodálatos Önmagadhoz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

4 Válasz “A 23. hét energiája – Spirituális ébredés”

Szerző: Meizer Sandorne - 5 június 2020 Válasz

Koszonom szepen az informaciot!A szedules,hirtelen meleg erzet,irgalmatlan hasra eses,szapora szivveres,kulonosen hazafele menet,mind bejott,azon meg hezitalok,kerjem-e a Saman Mester kurzust,vagy sem!Nem az ara idegesit,hanem az,hogy hulyenek nezi az embert a Facebook is!Amirol a Munay Ki beavatason beszeltunk,azt a pasi is megemlitette!Ezert szeretnem,de nem ertem mi160Euro ezen!csok.

Szerző: Pinczési Márta - 5 június 2020 Válasz

Hálásan köszönöm az üzenetet.Áldást és békeséget kívánok. .Pinczésiné.

Szerző: Tóth Éva - 9 június 2020 Válasz

Tökéletesen lefedi az én valóságomat.Köszönöm szépen

Szerző: Oravecz Erika - 11 június 2020 Válasz

Köszönöm, most már tudom hogy miért érzem magam olyan érthetetlenül furcsán..

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás