+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája – Spirituális emelkedés

saint-germainA héten Adamus Saint-Germain üzent neked. Üzenete: készülj fel a rezgésszint-emelkedésre, ami sok régi dolgot, energiát kiráz az életedből, és sok új dolgot hoz cserébe. Olyan dolgokat, melyek isteni életutadat egyengetik majd…

Saint-Germain grófról és felemelkedett mesterről nagyon sok legenda kering. Talán a valaha élt legjelentősebb filozófus, mágus, misztikus, alkimista volt, az emberiség barátja, aki több száz évig élt.

Saint-Germain mester most már szellemi lény állapotban segít nekünk és a bolygónak is, hogy fényesebb és tisztább energia jöhessen közénk.

Nő a mágikus erő körülöttünk, amit álmélkodva figyelek. Nem tudom, hogy mi okból, de a felemelkedett mesterek, istennők, istenek és angyalok a szokásosnál közelebb vannak hozzánk mostanában, és hatalmas spirituális emelkedéssel áldják meg az embereket. Ami ajándék, ám megélni már sokkal nehezebb. Saint-Germain, a lila fénysugár mestere az Adamus Saint-Germain könyvek (Geoffrey és Linda Hoppe) által üzen, és üzenetei csodálatosak.

A rezgésszint-emelkedést nevezhetjük “felébredésnek” is, és ennek 12 jelét tapasztalhatod meg az életedben. Mindegyik azt jelzi, hogy szellemi áttörés előtt állsz, bár nemritkán pánikba eshetsz, mert úgy tűnik, hogy darabjaira hullik az életed. Ám itt arról van szó, hogy a tudatod tágul és változik spirituálisan. De ne félj, ezek a tünetek átmenetiek. Ám mi is ez a 12 tünet?

1. Testi panaszok, különösen a tarkó, a vállak és a hát területén. Intenzív, génekig hatoló fény-energia éri el a testedet, ami változni kezd.

2. Mély belső szomorúság érzése, minden külső indok nélkül. Elengeded a múltat, a jelen és korábbi életeidből is, mintha kiköltöznél egy házból, amiben sok éven át éltél, hátrahagyod az emlékeket, energiákat, tapasztalatokat.

3. Sírás, minden ok nélkül. Ezzel is oldódik testi szinten a régi energia.

4. Váratlan hivatásbeli változás. Mivel változol, a körülötted lévő dolgok is változnak. Lehet, hogy azonnal nem találod meg a tökéletes munkahelyet, hanem több helyre is elküldenek tapasztalatot gyűjteni, de ne félj, ez a javadra szolgál.

5. A családi kapcsolatoktól való eltávolodás. Ősi karma köt össze biológiai családoddal. Amikor felül emelkedsz egy karmakörön, oldódnak azok a családi kapcsolódások is, melyek nem tudják követni a változásodat. Ez jelentkezhet úgy is, hogy eltávolodsz a családodtól és a barátaidtól – de csak egy időre. Idővel új kötelékeket tudtok kialakítani, de már magasabb szinten, ahol nem játszanak bele a karmikus zavarok.

felemelkedés6. Szokatlan alvási szokások. Talán felébredsz sokszor éjszaka, különösen hajnali 2 és 4 között. Álmodban sok belső munka zajlik, és a felébredés olyan, mint egy kávészünet munka közben. Ha nem tudsz visszaaludni, akkor inkább csinálj valamit, ne pedig álmatlanul forgolódva töprengj a problémákon.

7. Intenzív álmok. Rémálmokat, háborús álmokat, meneküléses, mély érzelmeket megmozgató álmokat láthatsz. Ez a tudatalattidban tárolt sötét, régi minta oldódását jelenti.

8. Fizikai tájékozódás zavara. Néha úgy érzed, hogy nem állsz két lábbal a földön, hiszen tudatod új síkra helyezkedik át, és tested lemaradhat. Ekkor tölts több időt a természetben, hogy fizikai tested is töltődhessen.

9. Szaporodó monológok. Észreveszed, hogy párbeszédeket folytatsz önmagaddal. Ne aggódj, mert éppen egy újfajta kommunikáció formálódik benned, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot más síkokkal.

10. Mások társaságában is megjelenő magányérzet. Talán magányos vagy, elkülönültnek érzed magad, és erről nem nagyon tudsz másokkal sem beszélni. Ez az érzés annak a jele, hogy korábbi szellemi vezetőid búcsút intettek neked, és hagyják, hogy saját isteniségeddel töltsd ki a teret magadban. Olyan sok életen át vezettek, hogy mikor elengedik a kezedet, fogalmad sincs, mi történik, csak azt érzed, hogy egyedül hagytak. Bizony, most már magadnak kell kapcsolódni az isteni energiával, spirituálisan felnőttél, nem kellenek közvetítők.

11. A hajtóerő hiánya. Nincs kedved belekezdeni semmibe, mintha semmi iránt nem éreznél szenvedélyt. Most engedd meg magadnak, hogy tényleg ne csinálj semmit. Ne küzdj önmagad ellen. Tudatodat egy időre “ki kell kapcsolni”, míg az új fényszoftver töltődik. Ha újra érzed a késztetést, hogy valami újba kezdj, ez annak a jele, hogy program letöltődött.

12. Hatalmas vágy a hazatérésre. Mivel lezártál egy karmakört,  így vágyhatsz arra, hogy hátrahagyd a testedet, elhagyd a bolygót, és hazatérj. Teljesítetted az életfeladatodat. De kérlek ne tedd, hiszen nagyon sok embernek van szüksége rád, mint szellemi vezetőre, hogy ők is emelkedhessenek. Nem könnyű ez a feladat, mert a megvilágosodottak útja magányos út, viszont rengeteg boldogságot is kínál…

Kívánok neked olyan hetet, mikor emelkedhetsz a fény energiájában,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

3 Válasz “A 23. hét energiája – Spirituális emelkedés”

Szerző: Székely Erzsébet - 8 június 2017 Válasz

Kedves Luna!
Minden héten olvasom írásod,ez az írás betűről igaz,csak két hete kezdődött,hogy a múltamat és fájdalmamat lezárjam,és tényleg könnyekkel is tele van,kitartok mert érzem a jót a zsigereimben.
További sikeres írást.
Az angyalok vigyázznak ránk.😇

Szerző: Meizer Sándorné - 8 június 2017 Válasz

Köszönöm szépen a felvilágosítást.Valóban érdekes dolgok történnek velem.Most is éjjel két óra van.Körülöttem káosz van.Hiába dolgozom mint egy állat,ugy érzem le vagyok maradva.csók Erzsi mama.

Szerző: Lėvai Juliånna - 8 június 2017 Válasz

Valóban ezeket ėrzem ėn is…idegennek ėrzem magam önmagamnak is…

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás