+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája – Szabadság

freedom angelA héten az útmutató angyalok üzentek Neked. Üzenetük: szabad vagy.

Az angyalok gyengéden emlékeztetnek arra, hogy nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel. Az angyalok segítenek kibillenteni Téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Ehelyett az Ég fénye ragyog bölcs döntésedre, hogy felelősséget vállalj magadért, az életedért és a boldogságodért.

Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés és szabadság érzés fog átjárni Téged. Vannak, akiket eleinte megrémít az önmagukért való felelősség belátása, mivel úgy tűnik, hogy ez a hibáztatás súlyát hordozza. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál. Ehelyett felhatalmaznak, hogy lelki szemeiddel fényes jelent és jövőt láss önmagad és szeretteid számára.

Jogod van hozzá, hogy megváltoztasd az életedet. Nem kell mások engedélyére várnod, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek.

A mai napon olvastam egy Paolo Coelho idézetet, mely így hangzik: “Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.”  Ez a gondolat is a szabadságról szól. Ha megéled a szabadságodat, az igazi önvalód szabadságát, nem azt, amit mások kényszerítenek Rád; akkor kezd el Isten vezetni. És ez a valódi szabadság.

Mi történhet ekkor? Csodás véletlenek, találkozások – egyik dolog vezet a másik felé és mire körbenézel, minden megváltozik, szebb és boldogabb lesz körülötted.

Tiszta szívből kívánom Neked azt, hogy a héten vezessen Isten keze, a valódi önmagad és szabadságod felé.

Áldással,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás