+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája – új lehetőség

littlefairyA héten a tündérek üzentek neked. Üzenetük: sokáig voltál bezárva, itt az idő, hogy nyiss a szabadság felé! A tündérek valamilyen új lehetőséget szeretnének megmutatni neked, mely felé csak ki kell nyújtanod a kezed és amely kinyitja kalitkád ajtaját… fogadd hát el!

A tündérek nem minden esetben afféle lepkeszerű teremtmények, akik vidáman énekelnek, hanem a Föld olyan varázslatos lényei, melyek vagy jó, vagy pedig ártó szándékúak, és a létezés egy magasabb, vagy legalábbis embertől különálló részén foglalnak helyet.

Nagyon sok fajta tündér van, a bányamanótól kezdve a sikítószellemig, a törpeszerű gnómokon át a házimanókig, ám mindegyik tündérről elmondható, hogy több és mágikusabb hatalma van, mint az embernek. Ezek közül a csodás lények közül jöttek el hozzád páran a héten, hogy segítsenek a problémádban. Üzenetük a következő:

Ne hidd azt, hogy be vagy zárva, hogy az élet korlátoz. Egy új megértés hajnala lehet ez, hiszen a kalitka mindig is nyitva állt, az égbolt pedig mindig is ott volt számodra, hogy felfedezd. Ez az új felismerés először talán elbizonytalanít egy kicsit. Ez természetes is, de ne hagyd, hogy ez az érzés beárnyékolja a most rád váró kalandot és szíved szabadságát – tapasztald meg, még ha az némi bizonytalansággal jár is együtt. Élvezd az édességét és szelídségét ennek az időszaknak. Érezd, ahogy meg-megrebbennek szárnyaid legbelül. Tárd ki őket, és légy szabad.

Számíts valamiféle csodára. Segítségért imádkoztál, és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet a tündéreknek, annál gyorsabban valósul meg a helyzet megoldása. Nem kell könyörögnöd vagy esedezned a segítségéért, mivel a helyzeted valójában már rendeződött, még ha ennek nem is látod még fizikai szintű bizonyítékát.

Hogy felgyorsítsd a folyamatot, gondolj a problémádra, és mondd magadban vagy hangosan a következőket:

illustration-fairy-gift“Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd. Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről.”

Ezután teljesen válj meg a helyzettől. Lásd magad, amint elhelyezed azt a tündérek szerető tenyerében. Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott, és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Légy tudatában, hogy a lehetőség, amit a tündérek hoznak nagyszerű és a javadat szolgálja – bízz hát meg benne! 

Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az Ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez Téged, miközben felfelé szárnyalsz.

Használd ez a megerősítést: “Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.”

Új és izgalmas dolgokkal teli hetet kívánok áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 23. hét energiája – új lehetőség”

Szerző: Gyöngyi - 9 június 2016 Válasz

Köszönöm az üzenetet.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás