+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 24. hét energiája – Angyali bőség

pénzangyal (2)A héten Fortunata, a gazdagság angyala üzent neked. Üzenete: tudd, hogy az anyagi bőség elérhető számodra, nem kell szűkölködnöd. Gondolataid megváltoztatásával anyagi helyzeted is javulni fog.

Fortunata női kerub. A kerubok csodálatos angyalok, ragyogó színben pompáznak. Ők azok, akik az életet szép és szórakoztató eseménnyé teszik, áldást osztanak, jószerencsét hoznak, csodákat tesznek. Képesek belépni az életedbe, segíteni neked, de ehhez neked is vállalnod kell azt a hitet, hogy van hatalmad az életed felett. Ők tudják, hogy a pénz az anyagi világban szükséges túlélés segítője.

Ha pénzszűkében vagy, ők tudnak ezen segíteni, de mint minden angyal esetében, kimondottan kérned kell a segítségüket.

A pénz harmóniája felborul az életedben, ha azt gondolod, hogy az anyagi világ csaló, vagy ha figyelmed csak az anyagi sikereken van. Meg kell találnod a helyes egyensúlyt a két véglet között, vagyis hogy tudd használni az anyagi világ adta bőséget és örülnöd neki, másrészt nem kell ettől függővé tenni az életedet.

A bőség mindig elérhető. Nézd csak meg a Természetet, milyen buja, milyen tápláló! Egy másik példa: Jézus képes volt megszaporítani a kenyeret és a halat. Hogyan tudta ezt megtenni? A célra irányított gondolataival, és a kért isteni erő segítségével.

A pénz a teremtő energia egyik csereértéke. Energiád mozgósításával pénzt keresel, és azt becseréled valamire, amit másvalaki energiája állított elő. Az a hiedelem, hogy kevés a pénz és harcolnod kell érte, vagy az, hogy te nem érdemled meg, csökkenti energiáidat, és ínséget idéz elő. A legfontosabb a bizalom az Életben és a bizalom az isteni erők segítségében.

Korlátaink és hiedelmeink gátolnak meg abban, hogy hozzájussunk mindazokhoz a dolgokhoz, amelyekre joggal vágyunk. De muszáj határt húznunk az isteni tervünk beteljesítésére alapozott vágy, és a rossz magatartásmintákra épült, telhetetlen kívánság között. Kérd Fortunata angyalt, hogy segítsen különbséget tenni a kettő között.

Ha eddig túlságosan sok figyelmet fordítottál a pénzre, ezután szánj valamivel több időt és energiát spirituális fejlődésre. Ha szigorú vagy magadhoz a pénzügyeket illetően, akkor jutalmazd meg magad időről-időre.

pénz angyalHogyan is érkezik meg hozzánk a pénz? A gondolataink és érzéseink keltette energia létrehoz körülöttünk egy energia struktúrát, mely odavonzza az ehhez hasonló energiával rendelkező dolgokat.

Vagyis, nagyon kell figyelned arra, hogy mit gondolsz, és mit mondasz magadban és magadnak reggeltől estig, különösen felkeléskor és lefekvéskor, mert ehhez hasonló dolgokat fogsz magadhoz vonzani.

Vajon azon gondolkodsz, mid nincs még, vagy mi nem lehet a tiéd, ahelyett, hogy hálás lennél, s megáldanád, amid van?

Ha nyakon csíped magad egy-egy téves gondolat felbukkanásakor, akkor az nagy sikerhez vezethet, mert ezen gondolat megváltoztatásával változni fog az egész világ körülötted – pozitív irányban.

Határozd el azt, hogy korlátozó energiádat szerető energiával cseréled fel. Nézz magadba, honnan eredhet ez a rossz beidegződés? Szülői minta, gyerekkori érzelmi sérülés? Kérd Fortunatát, segítsen mindezt felismerni és begyógyítani.

Hiszen, ha befogadod a gazdagságot, a pénz spirituális energiáját, meg fog nőni az életerőd is, mert a gyökércsakrád, Földanyához kapcsolódó energiaközpontod kiegyensúlyozottabbá válik.

A héten gyújthatsz egy zöld gyertyát Fortunata angyalnak, és kérheted tőle anyagi helyzeted jobbra fordulását. Ez a csodás kerub örömmel segíteni fog neked, ha szándékod őszinte, mert megérdemled a támogatást.

Kívánok neked anyagi és lelki bőséggel teli hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 24. hét energiája – Angyali bőség”

Szerző: Jakab Monika - 15 június 2019 Válasz

Köszönöm

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás