+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 24. hét energiája – Emelkedés és változás

érzékenység1A héten az Égiek üzentek neked. Üzenetük: energiád finomodott az utóbbi időben, így azt veheted észre, hogy kinőttél régi helyzeteket. Ezeket érdemes finoman elengedned, hogy új és jobb, kellemesebb és hozzád illőbb körülmények jöhessenek helyettük…

Észreveheted, hogy az utóbbi időben kifinomultabbá váltál, ami azt jelentheti, hogy elkezdtek zavarni a hangos zajok, éles fények, a durva energiájú emberek, a negatív hírek, vagy az olyan helyek, ahol nagyon sok, különféle rezgésű ember zsúfolódott össze, például a járművek.  Talán önkéntelenül is átveszed utastársaid, vagy munkatársaid rezgéseit, és egy-egy idegesebb napon úgy érzed magad, mint akin átgázoltak.

Érzékenységed úgy is megnyilvánulhat, hogy egyre jobban szeretnél segíteni abban, hogy a világon több legyen az öröm, a gyógyulás, a szeretet, és ha látsz olyan helyzetet, amikor valaki szenvedést okoz az érzéketlenségével, vagy a túl anyagias hozzáállásával, akkor képes vagy mélyen a szívedre venni ezt.

Az Égiek jeleket küldhetnek arra vonatkozóan, hogy a neked megfelelő irányba halad-e az életed. Ezek a jelek nem feltétlenül hatalmasak, de észre fogod venni őket.

Engem annak idején, mikor még irodában dolgoztam, egy reggeli metró-utazás ébresztett rá arra, hogy változtatnom kell az életemen. A metróban, mivel a föld alatt halad jó sokáig és igen nagy rajta a tömeg, nagyon össze tud sűrűsödni a negatív energia.

Mindig hatalmas levegőt kellett vennem, mikor beszálltam, és igyekeztem egy sarokban leülni, bedugni a fülemet, és kellemes zenét hallgatni, hogy túljussak a számomra lidérces utazáson. Sok ideges  és fáradt ember rohant mindig a munkába, és a sötét energiák alaposan kavarogtak körülöttünk.

Egy reggelen viszont másféle energiát érzékeltem, mikor valaki lehuppant mellém. Jókedvet, lazaságot, amitől én is kiengedtem, így óvatosan magam mellé pillantottam. Egy hosszú hajú fiú volt az, gitárral, aki csendesen dúdolgatott magában, szemmel láthatólag nagyon jól érezte magát. 

Számomra ez az eset olyan tanítás volt, amire odafigyeltem. Az utazás során elgondolkodtam azon, hogy büszkélkedhetek én a pozíciómmal, és nagyon jó, hogy minden hónapban a számlámon van a fix fizetés, de ha közben minden nap rosszul érzem magam, akkor valóban előre visz-e ez engem? Hiszen ez a bohém és szakadt fiú több boldogságot képes kisugározni a világra öt perc alatt, mint én egy hónap alatt… hamarosan váltottam is, de ez már egy másik történet.

A világ, és annak minden lénye pedig a boldogságtól gyógyul.

Talán neked is ismerős ez a történet, mert szoktad ugyanilyen rosszul érezni magad, mikor a munkahelyedre tartasz. Ez azt is jelentheti, hogy nem ez a munkahely a legjobb számodra.

Talán változott az érdeklődésed és az ízlésed, és ami valaha érdekelt, többé már nem vonz. Emellett érzékenyebb vagy az olyan emberek energiájára, akikkel időt töltesz, és azoknak a helyeknek az energiájára is, ahova gyakran jársz. Kellemes munkakörnyezetre van szükséged, támogató munkatársakkal és együttműködő üzleti magatartással. Emellett olyan hivatásra is vágysz, amellyel kapcsolatban jól érzed magad, és értelmet ad az életednek. Érdemes megkeresned ezt.

Ám nem biztos, hogy a rezgésszint-emelkedésed a munkahelyeddel kapcsolatban, hanem az emberi kapcsolataidban fog változásokat hozni.

barátságLehet, hogy elszakad tőled néhány barát, és új barátok lépnek az életedbe, akikkel együtt tudsz rezegni, vagyis közös az érdeklődésetek, a gondolkodásotok, jól és könnyedén érzitek magatokat együtt.

Régi barátaidnak nem mindegyike lesz képes követni a változásokat, és sajnos mindig lesznek emberek, akik elmaradnak. Nem értik, miért változtál meg, mikor ők nem, és nem értik, hogy te miért nem vagy vevő azokra a témákra, amelyek régen érdekeltek.

Szerencsés esetben a barát tud követni téged, és tud veled változni, ez mindig olyan felemelő érzés, hiszen a barátság az egyik legfontosabb emberi kapcsolat. Az ilyen barátra bizonyosan tűzön-vízen át számíthatsz…

Nehezebb a helyzet akkor, ha éppen a szerelmi életedben történik változás, de bármi is történjék, hidd el, hogy a te érdekedet szolgálja hosszú távon a helyzet.

Az Égiek ezért arra kérnek téged, hogy ne aggódj, mert ezek a változások természetesek, és előre visznek téged. A Vonzás Törvénye azt mondja ki, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, így azok az emberek fognak természetes módon vonzódni hozzád, akik úgy gondolkodnak, mint te.

Még a lakhelyed is változhat. A magasabb rezgésszintű emberek sokszor költöznek közelebb a természet gyógyító energiájához, avagy olyan helyre, ahol kedvesebb emberek élnek, mint ahol most lakik – s az Égiek mindig támogatják az eféle változást.

A héten kérlek tekintsd vissza az elmúlt fél évedre: történt-e változás a karriered vagy a barátaid tekintetében? A szerelmi életedben? Költöztél talán? Szeretnéd, hogy történjen változás, érzed úgy magad néha, hogy a jelenlegi környezetedet, helyzetedet kinőtted? Akkor kérlek, tegyél lépéseket a változás érdekében, és tudd, hogy az Égiek teljes támogatását élvezed mindebben.

Kívánok neked olyan hetet, és olyan időszakot, amikor csupa pozitív, felemelő változás történik veled, olyan, ami méltó ragyogó lényedhez,

Áldással,
Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 24. hét energiája – Emelkedés és változás”

Szerző: Lévai Juliánna - 14 június 2018 Válasz

Nagyon szépen köszönöm éppen illenek rám a leírtak szinte szóról szóra igaznak érzem.Hálás vagyok Üdvözlettel Julcsi

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás