+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 24. hét energiája – Hajnal előtt

ErőA héten az Erő kártyája üzent neked. Üzenete: Hajnal előtt van a legsötétebb óra, de cseppet se félj, mert most van erőd megoldani bármilyen felmerülő helyzetet.

Az energetikai emelkedés, melyben hetek óta részünk van, életünk sok részére kiterjedhet. Helyzetek, melyekkel eddig úgy-ahogy megalkudtunk, töréspontot értek el, avagy afelé közelednek. Érezhetsz belső feszültséget, megmagyarázhatatlan testi tüneteket, ahogy a régi és az új energia összecsap. De ne félj, mert a régi minták olyanok, mint a sarokba szorított patkány; minél kétségbeesettebben szeretnél megszabadulni tőlük, annál inkább harcolni fognak az életben maradásért.

De esélyük sincs, ha végre mered használni az erődet ahhoz, hogy jól odacsapj nekik.

Jómagam a “lusta oroszlán” emberek közé tartozom abból a szempontból, hogy hagyok helyzeteket odáig eljutni, mikor már forró lesz a talaj, és azonnali cselekvésre van szükség. Addig azzal húzom az időt, hogy “majd megoldódik magától” vagy “majd megoldja más” de ez olyan, mintha egy makacs fogfájásra állandóan fájdalomcsillapítót szednék azzal, hogy majd az meggyógyítja.

Nem véletlenül beszélek fogról ebben az üzenetben, hiszen a “fog” (és életedben a fog problémák) szimbóluma azt jelenti, hogy bizony most már  “harapnod kell” (túl sokáig hagytad, hogy más vegye el az erődet), vagyis világosan kijelölni a határaidat, és támadnod, ha kell, avagy meghoznod egy olyan döntést, melynek hatására már nem lustálkodhatsz többé, mozdulnod, cselekedned kell, hogy életed jobbra forduljon.

Június 21-ig még támogatnak ebben a folyamatban a Fény erői, hiszen a Nap ereje a csúcspont felé közeledik, így addig extra erőt kapsz ehhez. Rá fogsz jönni, hogy sokkal több erővel, hatalommal és bátorsággal rendelkezel, mint ahogy azt hitted. Tanuld meg elfogadni és megfelelő helyzetben használni is ezeket az erőket.

Erő tarotA képen látható nő félelem nélkül ül a bömbölő oroszlán mellett. Pedig ez az óriási, éles fogú, hatalmas és erős állat egy mozdulattal széttéphetné őt; a nőt ez teljesen hidegen hagyja. A mögöttük izzó táj nagy bátorságot igénylő élethelyzetre utal. A nő testét jóformán alig takarja ruha, és szemmel láthatóan elégedett önmagával. Az oroszlán az ő benső állati ösztöneinek és szenvedélyének megtestesítője. De a nő egyáltalán nem fél, és nem akarja erőszakkal elnyomni, hanem megértéssel és elfogadással kezeli saját ösztöneit. Magabiztos, felismeri és elismeri ezeknek a belső erőknek a fontosságát. Saját céljaira fordítja, nem pedig elnyomja őket. Ő irányít, nem pedig az ösztönök irányítják őt.

Ez a tarot lap ösztöneink és szenvedélyeink megértéséről szól. Ha megértjük és elfogadjuk őket, ezek az energiák nagy segítségünkre lehetnek céljaink elérésében. Lehet, hogy annyira higgadtan kezeltük a különböző élethelyzeteket, hogy eddig nem volt szükségünk erre a bennünk szunnyadó, állandóan jelenlévő erőre. A kártya azonban azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy mozgósítsuk és használjuk ezt a nyugodt, ám kétségbevonhatatlan erőt.

Gondolkozz el a következő kérdéseken, miközben nézed a képet.

  • Szerinted miért bömböl az oroszlán?
  • Merre irányul a nő tekintete?  Az oroszlánt nézi, vagy valami a képen kívül látható dolog ragadta meg a figyelmét? Mit láthat?
  • A nő megszelídítette az oroszlánt, tehát nem kell félnie attól, hogy az állat megtámadja. De vajon mást megtámadna-e?

Kívánok neked olyan hetet, mikor oroszlán-erőt kapsz ahhoz, hogy életedet rendbe tedd,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás