+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 24. hét energiája: sötét erők a múltból

fefe1A héten a saját lelked elnyomott része üzent neked. Üzenete: sötét erők a múltból.

Egyik tevékenységi köröm a mágia, melyről milliónyi tévhit kering. Egy boszorkányt vagy minden probléma megoldójának, vagy pedig ördögi teremtménynek tartanak. Fogalmuk sincs arról, hogy milyen erős istenhit kell ahhoz, hogy tudj segíteni az embereknek, a saját erődet és a rengeteg tanulást és tapasztalást, melyet életed során szereztél, szó szerint „szolgálatba” állítsd.

Sokat tapasztaltam, de egy dolog még mindig rejtély számomra, hogy az emberekben miért van annyi irigység és hatalom éhség. Hiszem azt, hogy a sötét erők ezt a két dolgot tudják meglovagolni a leghatékonyabban egy ember lelkében, és hihetetlen cselekvésekre ösztönzik ez által. Mostanában folyamatosan olyan emberek fordulnak hozzám, akiket egy másik ember bántalmaz, így vagy úgy. A büntetés pedig az illető által elkövetett „bűnhöz” képest sokkal nagyobb. Szerelemféltés, sikerekre való irigykedés, kapzsiság, és ezer más oka lehet annak, hogy valaki sötét erőket szabadít valakire. Neki attól persze nem lesz jobb az élete, de élvezi azt, hogy a másik szenved.

fefe3Körülbelül egy éve ébredtem tudatára annak, hogy vannak eredendően rossz emberek. Osztottam azt a szeretettel teli spirituális álláspontot, hogy nincs sötét lelkű ember, csak nehéz volt a gyerekkora az illetőnek. Aztán az Access Bars tananyaga kínált érdekes gondolatokat arról, hogy bizony, vannak olyan rossz emberek, akik azért nem hagynak fel a gonoszkodással, mert ebben sikeresek. A gonoszság választás eredménye. Egy sötétséggel teli ember választhatna mást is, egy keményebb utat, ami a fényhez vezet, de nincs hozzá kedve. Hiszen ott a kezdő, alázatos fényhívők közé tartozna, míg a sötétségben király lehet.

Veres Kriszta, egyik nagyra becsült tanárom azt írta ezen a héten, hogy Atlantisz pusztulásához kapcsolódó személyes történéseink nyílnak fel mostanában, hogy gyógyulhassanak, így veled is előfordulhat az, hogy valakit – akit eddig csak ellenszenvesnek tartottál – hirtelen elkezded mélységesen gyűlölni. Lehet, hogy sötét érzelmek, gondolatok ébrednek benned, amit vagy próbálsz erővel lenyomni, vagy pedig aktív cselekvéssel kívánsz revansot venni a bitangon. Kérlek, egyiket se tedd! Sokkal inkább nézz szembe a saját lelked sötétben lévő részével.

Olyan világban élünk, ahol a fény és a sötétség egyszerre van jelen. Ha folyamatosan nyomod le a saját sötétségedet, rossz gondolataidat, félelmeidet, ítélkezésedet, akár bűnösnek tartott szexuális vágyaidat is, mert egy spirituális ember ilyet nem érezhet, akkor az olyan, mintha egy veszélyes vadállatot éheztetnél. Persze, kibírja egy ideig, aztán viszont támadni fog, ami megnyilvánulhat a külvilág eseményeiben is, de úgy is, hogy megbolondulsz, vagy észrevétlenül a sötét erők martalékává válsz. És mikor tudsz megszelídíteni egy vadállatot? Ideig-óráig úgy, hogy vered és utasítod. Hosszú távon úgy, hogy folyamatosan szeretetet adsz neki és elfogadod őt, azt, hogy ő egy vadállat, és más törvényei vannak, mint az embernek. És azt fogod észrevenni, hogy már kevésbé vagy dühös. Kevésbé ítélkezel és gyűlölködsz. És hogy jobb lett az életed. Mindez annak a jele, hogy megszelídült a sötét oldalad.

fefe2Gyerekkoromban egy híres kórusban énekeltem, sokszor templomi műveket, és egy kórusmű tisztán megmaradt az emlékeimben. Ez a mű Savonaroláról, a XV. híres-hírhedt szerzetesről és kegyetlen prédikátorról szólt, aki Velencében megépítette a Hiúságok Máglyáját, melyen elégett sok klasszikus műalkotás is, mint az ördög megnyilvánulása, a farsangi álarcok és ruhák között. A kórusmű egyik sora, az eredeti prédikációk alapján, így hangzott: „Ha megbotránkoztat kezed, vágd le, s vesd el azt. Mentsd bűnös lelked!” Ez akkor nagyon mulatságosan hangzott, éppen bizarrsága folytán, de azóta eltelt egy pár év, és rájöttem arra, hogy minő rombolást tud egy elnyomott sötét késztetés tenni egy ember lelkében. Nem csoda, hogy Savonarola már az egyháznak is túl sok volt, és kivégezték.

Tehát kérlek, a héten kapcsolódj a „sötét” oldaladdal, és adj neki enni, vagy legalább bocsáss meg neki, fogadd el a létezését. Ennek a világnak a törvényeihez hozzátartozik, hogy ő legyen, mert ez által is tanulnunk kell.

És írd át a kórusmű szövegét a következőképpen: „Ha megbotránkoztat kezed, simogasd meg, és kérdezd meg tőle, milyen szeretethiány miatt botránkoztatott meg. A lelked csodálatos és tökéletes, őrizd meg ilyen gyönyörűnek.”

Fénnyel teli hetet kívánok áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 24. hét energiája: sötét erők a múltból”

Szerző: Mészáros Éva - 11 június 2015 Válasz

Köszönöm… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás