+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 25. hét energiája – Gyorsulj fel!

gepárd1 (2)A héten a gepárd, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: gyorsulj fel! Tisztázd szándékaidat, koncentrálj és cselekedj a célod elérése érdekében.

Június 21-én ér a Nap az égi egyenlítő legmagasabb fokára. Ezen a napon van az évben a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka.

A Nap a héten ereje teljében van, megvilágítja az utunkat, feltölt életenergiával. Ha vannak terveid, most érdemes cselekedni.

A nagymacskák csodálatos lények, és a gepárd közöttük a leggyorsabb. Képes óránként akár 120 kilométeres sebességet is elérni, amivel a Föld leggyorsabb állata címet is megkapta. A gepárd levadássza a zsákmányt. Nem halogat, nem gondolkodik, hanem cselekszik. Ez az, amiben példakép lehet számunkra, hiszen ezzel a hozzáállással sokkal többet elérhetnénk mi is, mint azzal, hogy végeláthatatlan terveket gyártunk… majd nem csinálunk semmit. 

Testfelépítése is üzenet lehet számunkra.

Rugalmas a gerince. Elképzelhető, hogy nekünk is sokkal rugalmasabban kellene hozzáállni az élethez, hogy sikert érjünk el?

A testéhez képest túl nagy a szíve. Lehetséges, hogy érzelmeink erejével több mindent elérhetünk, mint logikával?

Tágak az orrlyukai és fokozott a tüdőkapacitása. Elképzelhető, hogy azért tud mindig a jelenben lenni, és cselekedni, mert alaposan lélegzik, így nem tartja magában a visszahúzó, régi mintákat, melyek lelassítanák?

A gepárdnak karcsú és izmos a teste. Lehetséges, hogy testünk egészsége elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy képesek legyünk gyorsabban manifesztálni a vágyainkat, fizikailag is tenni értük?

A gepárd karmai nem húzódnak vissza. Talán egészséges határokat kellene felállítanunk magunknak, és ha valaki durván belepiszkál az energiamezőnkbe, vagy megakadályozza, hogy elérjük, amit szeretnénk, odakarmolhatnánk egyet?

gepárdA gepárd velős és határozott üzenete a következő.

Ne áltasd tovább magad azzal, hogy nincs időd, túl sok egyéb feladatod van, vagy nem vagy képes végrehajtani azt, ami előtted áll. Ezek és az ehhez hasonló hiedelmek csupán a halogató taktika részei, amelyek miatt nem teremted meg azt, amit szeretnél. Nagyon könnyű hátrahúzódni, és azt állítani, hogy nem tudsz megküzdeni a földi életben adódó mindennapi drámákkal ahelyett, hogy vennéd a spirituális üzeneteket és nekivágnál.

Először is készíts világos listát a szándékaidról. Tartsd magad mellett, és naponta többször erősítsd meg saját magadban a hitet, hogy amit szeretnél, az már meg is valósult.

Utána készíts egy tervet, amelyben leírod az egymás után következő lépéseket a végcél eléréséhez vezető úton. Ne szégyellj nagyot álmodni, nagyobbat, mint amekkorát korábban megengedtél volna magadnak. Ha már beindult a gépezet, akkor ideje a tettek mezejére lépni, de nem kell annyira kapkodni, mint ahogy a gepárd vadászik. Lehetséges, hogy neked az fog működni, hogy lassan, szisztematikusan éred el a célodat.

Amikor már úgy érzed, hogy eljutottál egy pontig, lélegezz fel, és szánj egy kis időt a visszatekintésre. Veregesd magad vállon, ahányszor azt érzed, hogy elértél egy fontos állomáshoz.

A Nap erejét segítségül hívva, a héten vágj bele olyan dolgokba, melyeket már régen tervezel. Siker kíséri majd az erőfeszítéseidet.  Csak vágj bele!

Sebes és tüzes hetet kívánok áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 25. hét energiája – Gyorsulj fel!”

Szerző: Czeglédi Kálmánné Mária - 20 június 2018 Válasz

Köszönöm ugylegyen

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás