+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 25. hét energiája – Tündértánc

tündérA héten a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: ahogy a Nap ereje kiteljesedik, nagyon sok energiát kapsz a Természettől. Használd bölcsen és lelkesen, hogy teremteni tudd a boldog életedet. A héten erős mágikus rezgéseket érzékelhetsz magad körül.

Pénteken jön el a nyári napforduló napja, kelta nevén Litha, amikor a legrövidebb éjszaka és a leghosszabb nappal van az évben. Ez az egyik kedvenc időszakom, nem csak azért, mert a nyári napforduló hajnali napsugaránál születtem, hanem imádom azt, ahogy érzem, ahogy gyűlik-gyűlik az energia, a mágikus-teremtő energia körülöttünk, arra várva, hogy felhasználjuk, hogy boldogságot és bőséget teremtsünk magunk körül.

Egy erdővel szemben lakom, és mostanában hallom és érzem, ahogy a Tündérvilág táncol és énekel, hiszen ünneplik a Fény győzelmét, a Nap legmagasabb pontjára emelkedését az égi egyenlítőn.

A tündérek furcsa lények. Egy párhuzamos, az emberi szintnél jóval finomabb rezgésű, éteri dimenzióban élnek, és öt érzékszerveddel nem tudod érzékelni őket. Ki kell, hogy nyisd a hatodik érzékedet, hogy kapcsolatot tudj velük teremteni. Ők nem is nagyon szeretik megmutatni magukat, hiszen az emberek jó részét nagyon anyaginak, és környezet pusztítónak látják; ők is a Földön élnek, és nem akarják, hogy bántódása essen ennek a gyönyörű zöld bolygónak.

A Tündérvilágnak hatalmában áll jó szerencsét vagy rosszat küldeni neked, így érdemes jóban lenni velük. Jól teszed, ha kimész a természetbe beszélni hozzájuk tisztelettel, esetleg egy kis sütit otthagyni nekik egy fa alatt, hiszen azt nagyon szeretik.

A tündérek – a mondák szerint – szeretik elcsábítani a kívánatos földi halandókat, és ha elcsábul, akár el is viszik Tündérbirodalmukba, ahol az ember érzékelése szerint 3 nap, ám a földi időszámításban legalább 3, ha nem 33 év telik el. Ekkor az ember mulat, táncol, szerelmeskedik a Tündérvilág gyönyörűséges képviselőivel, ám a földi világ számára eltűnik. Nagyon sok ember tűnik el napról napra világszerte. Sokat gondolkodom azon, hogy hol lehetnek? Szeretem azt hinni, hogy semmi rossz nem történt velük, hogy Tündérországban mulatnak, és egyszer majd visszatérnek.

tündér1A tündérek képesek szilaj táncba vinni téged, ha kedvelnek, ám akit nem szeretnek, ájulásig is hajszolhatják, ahogy pörgetik-forgatják körbe. Ám a tündérek tánca energiát adó és varázslatos, megemeli a rezgésszinted olyannyira, hogy észreveszed a csodákat magad körül, mi több, teremteni is tudod azokat a Tündérvilág segítségével.

Hiszem, hogy ezek a könnyű lábú tündérek a kelta hitvilág részei voltak valaha, így a kelták tudják tolmácsolni igaz valójukban az energiájukat. A kelták, főleg az írek, akik szerintem szintén elég őrült nép. „Sírva vigad a magyar, vigadva sír az ír” – így írnám le az élethez való fordított hozzáállásunkat. A vigalom mindig is a kelták alapvető elfoglaltságai közé tartozott, így az írek is csodálatos képesség birtokában vannak – a zenéjük táncra perdít, elvarázsol.

Az egyik kedvenc együttesem, a bostoni Dropkick Murphys koncertjén voltam nemrégiben, akik ír punk-rock zenét játszanak, és mindig újraindítják a rendszeremet. Elárasztanak energiával, és minden könnyebb, egyszerűbb és boldogabb lesz ettől. Képes vagyok csak jelen lenni, nem gondolok a tegnapra, sem pedig a holnapra, egyáltalán, semmire, csak boldog vagyok, hogy élek, és árad hozzám a zene, az életenergia. És nem csak a koncerten táncolok, hanem egész éjszaka, otthon is. Mi ez, ha nem tündérvarázs? Hát persze, hogy a zenekar írekből áll. 

A magyarok a Tűz energiáját képviselik, a tüzet, amit a harcos, lovas ősmagyarok, a kelták, a kunok, és sok egyéb nép hagyott örökül nekünk, akik a Kárpát-medencében jártak. Ám ez a tűz olyan sokszor le van fojtva bennünk… És ha a teremtő, mágikus tüzet, mint őselemet nem engeded égni magadban, akkor jön a depresszió, a tehetetlenség, a sok gondolkodás a cselekvés helyett, a beletörődés a dolgokba, amiken pedig lehetne változtatni.

Hiszen mindent a Tűz kezd el, megtisztítja az utadat és beindítja az életedet.

A nyári napforduló napja, június 21-e, alkalmas mindenféle mágikus cselekedetre, így például készíthetsz magadnak olyan mágikus sót, amibe bekerül a napfény ereje, így védelmet jelenthet a gonosz erők ellen, valamint beindítja az életedet is.

Hagyj kint sós vizet (sok só és kevés víz szükséges hozzá) a napon egész napra, hogy a végén a víz elpárologjon, majd tedd be ezt egy befőttes üvegbe. Használhatod akkor, ha bármit be szeretnél indítani az életedben – csak sózz egy kicsit vele, ízleld meg, és kérd a Nap tűz-erejét, hogy indítsa be a dolgokat. Ha rossz energiákat érzel otthon, akkor tegyél a helyiségbe egy picit ebből a sóból, hiszen semlegesíti a rosszat, majd pár nap után öntsd ki.

A hét energiáit használhatod teremtésre, depresszió oldásra, varázslásra is.

Kívánok neked olyan hetet, amikor megérint a Tündérvilág derűje, mágiája és igen mondasz az Élet szilaj és boldog táncára,

Áldással,

Luna

S ha szeretnéd beindítani a mágikus Tűz energiáját, vagyis megnyitni egy új Valóság kapuját az életedben, hívlak téged a Sárkány-erő Végtelen Tűz szertartásra, melyről ITT olvashatsz bővebben.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás