+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 26. hét energiája – Énekszó és nyugalom

bálna szemA héten a Bálna, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: Énekelj, lélegezz, légy kreatív, nyugodj meg! Ezzel ébreszted fel magadban az ősi tudást, és belső mélységeid gyógyulni kezdenek.

Őseink úgy tartják, hogy a Bálna belsőjében egy kedves, csodaszép lány él, aki a Bálna lelkét és az ősi tudást őrzi. A Bálnák Földanya dalát éneklik, ősi dallamot, mely gyógyító és misztikus. KLIKK IDE HA HALLANI SZERETNÉD. Ha lefekvés előtt hallgatod, akkor segít mélyen ellazulni, és békésen álomba merülni. Álmodban kaphatsz sugallatokat is, mély, tudattalan szintről.

Ha elér hozzád a Bálna éneke, akkor az azt jelenti, hogy kész vagy megnyílni az ősi tudás befogadására, s arra, hogy ezt továbbadd a világnak. A Bálna visszavezet az eredethez, ahol beléd áramolhattak az ősi ismeretek. Arra ösztönöz, hogy vonulj vissza bensőd legmélyebb zugaiba, adj magadnak időt, annyit, amennyire szükséged van, és horgonyozz le saját középpontodban. Arra buzdít, hogy gyógyítsd meg az ősbizalomban keletkezett sérüléseidet, valamint rendkívüli látásmódot hoz el számodra, összeköt lelked magvával és választott családoddal.

A Bálna arra ösztönöz, hogy feltétel nélkül bízz intuitív, befogadó erődben – mert az őserő benned lakozik.

A Bálna segít megszabadulni a megrögzött kapcsolatoktól és a régi függőségektől, segít rátalálni a szükséges távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek erkölcsi rendeddel; így megtalálod magadban a nyugalmat és a védettséget, szabad úton járhatsz, követheted belső áramlataidat, s élhetsz ezek szerint.

A Bálna hullámszerű felbukkanása és lemerülése a vízbe a polaritás táncát mutatja – kívül és belül, férfi és nő, világos és sötét, belégzés és kilégzés… s ez arra szólít fel, hogy kövesd a mozgást anélkül, hogy ítéletet mondanál bármi felett.

bálnaA heti változékony energiákhoz muszáj lesz érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenned, ezért a Bálnák, akik a mély tengerekben énekelnek, ezzel őrizve meg Földanya egyensúlyát, arra kérnek, hogy a héten sokat hallasd a hangodat: énekelj, hallgass zenét, játssz valamilyen hangszeren, a lényeg, hogy emelkedj ki a hangok által az alacsony szintű rezgésekből.

Amikor egy sámán meg akarja tudni, hogy mi a baja a betegnek, akkor azt kérdezi tőle, mióta nem énekelt. Ha az illető azt válaszolja, hogy már régóta nem, akkor a sámán – egyéb gyógymódok mellett – mindenképpen azt ajánlja neki, hogy énekeljen. Az éneklés során ugyanis olyan dolgok történnek, amelyek nagyban hozzájárulnak a gyógyuláshoz: a légzés teljessége és ritmusa, a száj és állkapocs kinyitása és a lélek teljes, kreatív kitárulkozása.

A hangszerjáték szintén alkalmas arra, hogy eljuss olyan mélységekbe, ahonnan kikívánkozik valamilyen érzés. Ha teljes odafigyeléssel meghallgatod valamelyik kedvenc dallamodat, már azzal is nagy lépést teszel a gyógyulás felé. A zene legyen olyan szerves része az életednek, mint az étkezés vagy a lélegzetvétel. Nagyon egyszerű módszerrel legyőzheted az évek alatt felgyülemlett gátlásaidat, amelyek akadályozzák, hogy a zene segítségével fejezd ki magad. Énekelj, dúdolj valamit minden nap, hogy gyógyítsd magad.

Kívánok neked nyugodt, kreatív, gyógyulással teli hetet áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 26. hét energiája – Énekszó és nyugalom”

Szerző: Czeglédi Kálmánné Mária - 26 június 2018 Válasz

Nagyon köszönöm ugy legyen!!!!!!!!!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás