+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 26. hét energiája – Isteni ajándék

jeremielA héten Jeremiel arkangyal üzent neked. Üzenete: minden úgy jó, ahogyan van, a téged foglalkoztató helyzet rejtett kincsei, isteni ajándékai hamarosan feltárulnak.

Szeretjük kontrollálni a helyzeteket, hiszen nem látjuk egy-egy helyzet végkimenetelét. Úgy érezzük, hogy akkor vagyunk biztonságban, ha nincsenek meglepetések, ha minden kiszámítható.

Az univerzális igazság azonban messze van az emberi látásmódtól, és sokszor az tesz nekünk a legjobbat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük. Hiszen olyan tág a lehetőségek köre, hogy azt nem is tudjuk elképzelni. Az isteni lények olyan magas fényrezgésben léteznek, hogy emberi szinten fel se fogható. Ők millió fényévre messzebbre látnak, mint mi – és látják egy-egy dolog következményét.

Ha valami most nem úgy megy az életedben, ahogy szeretnéd, annak oka van. Az egód kívánságát felülírja egy magasabb akarat, mert az elképzeléseidnél messzebbre akar vinni. De mivel nem tudod, hogy mikor, hogyan és hová, így bizonytalannak érezheted magad.

Elképzelhető, hogy a héten – avagy mostanában – te is ilyen helyzettel nézel szembe. Jeremiel arkangyal, aki kedves, védelmező és könyörületes, biztosít arról, hogy ennek a helyzetnek magasabb rendű oka van, és valamilyen örömteli dolog születik majd a most még kellemetlen, vagy éppen rossz helyzetből.

Jeremiel nevének jelentése: „Isten kegyelme”, színe sötétlila. Ha néha megcsillan egy lila fénypötty a szemed előtt, akkor Őt látod. Az ősi szövegekben Isten hét legfontosabb angyala közt említik. Üzenete a következő: „Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

jeremiel ametisztTe is szólhatsz Jeremielhez, segítséget kérve, a következő fohásszal. Ha van ametiszt kristályod, az segíti a Vele való kommunikációt:

Jeremiel arkangyal, kérlek, segíts eloszlatni a saját és a világ jövőjével kapcsolatos félelmeimet, aggályaimat és feszültségeimet! (Mondd el, mi az, ami nyomaszt.) Kérlek, add meg nekem a próféták éleslátását, hogy bepillanthassak a jövőbe. Kérlek, adj érthető útbaigazítást minden téren, mert szeretném tudni, min kell változtatnom ahhoz, hogy emelkedettebb lélekként élhessek a jövőben, és kihozhassam a lehető legjobbat magamból. Köszönöm.”

Kérhetsz tőle misztikus álmot is, ami megvilágítja azt, amit eddig nem láttál.

Az égi ajándékok sokszor elsőre nem tűnnek ajándéknak, de hidd el, hosszú távon rájössz majd, hogy a lehető legjobbat kaptad. Ám – mivel nem látod elsőre az isteni tervet – lehet, hogy most nem érted, hogy mi történik, avagy éppen, hogy mi nem történik, amire éppen nagyon vágysz. Hidd el, hogy hosszú távon hálás leszel jelen eseményekért.

Ajándék van úton feléd, bár lehet, hogy fura a csomagolása, vagy lassú a futár. Lehet, hogy kibontod, és elfintorodsz, vagy azon gondolkodsz, hogy valaki tréfát űzött veled. Még méregbe is gurulhatsz, vagy úgy érezheted, hogy jól kiszúrtak veled. De idővel bizony rájössz, hogy hatalmas kegyben részesültél… és lehet, hogy az ajándék egyértelműen és azonnal boldogító lesz. Ám ezt Jeremiel dönti majd el.

Kívánok neked olyan hetet, amikor hálásan hátradőlsz, és hagyod, hogy az Égiek gondoskodjanak rólad, oly módon, ahogy el sem tudtad volna képzelni,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 26. hét energiája – Isteni ajándék”

Szerző: Jakab Monika - 30 június 2019 Válasz

Köszönöm

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás