+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 26. hét energiája – Megbocsátás

Group Casual People Playing Tug War Concept

A héten a tarot VIII. számú, Igazságszolgáltatás lapja üzent neked. Üzenete: létezik univerzális igazságszolgáltatás. Bízz az égi erőkben. Neked csak egyet kell tenned ahhoz, hogy a te javadra dőljön el a helyzet; engedd el a kötél végét, amit olyan erősen, és olyan hosszú ideje húzol már. Ideje elengedned azt a dolgot, amit olyan görcsösen szorongatva akartál eddig magad megoldani. Hidd el, hogy az Égiek ezt jobban megoldják helyetted.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én imádtam gyerekkoromban a kötélhúzásos játékot, és minden erőmet beleadtam abba, hogy én nyerjek. Összeszorított foggal, lehorzsolt tenyérrel, szinte a földön fekve, erőt kifejtve támogattam a csapatomat, és általában mi nyertünk. Sokszor veszem észre azt, hogy ugyanúgy akarom megoldani most is a problémákat; mindent beleadva, görcsösen szorongatva, maximalista „majd én magam megcsinálom” módon. Sokszor ez be is jött a múltban, de változnak az idők, változik az energia, én is bölcsebb lettem, így már nem működnek a múlt régi megoldásai a problémákra.

Egy hosszú hétvégét töltöttem el egy motivációs táborban, ahol új gondolkodásmódokat tanultam, szeretettel és megértéssel, a megbocsátás energiájával töltekeztem, és magasabb rezgésszinten tértem haza. Viszont ezt a magas rezgésszintet általában úgy tudod huzamosabb ideig megtartani, hogy előtte ki kell állnod az Univerzum próbáját. Elég gyorsan eléd hoznak egy olyan helyzetet, ahol megmutathatod, hogy az elméletben megtanultakat tudod-e a gyakorlatban is használni. A megbocsátás-teszt igazi ego-gyilkos, éppen ezért nagyon, de nagyon nehéz megcsinálni.

Az én kihívásom már tegnap este megérkezett. Van az életemben egy több éve fennálló helyzet, ami több mint bosszantó; és ez a helyzet elérte a csúcspontját, pont, mikor végre rávettem magam arra, hogy a dühöngés és „kötélhúzás” helyett, szeretettel tekintsek a szóban forgó személyre. Nem volt könnyű, mert a háttérben az ego rikoltozott, hogy „ne hagyd már magad, húzd, húzd, vagy lenyomnak!” de ellenálltam neki. Olyan rövid kis feladatot (pár percig megpróbáltam megbecsüléssel nézni a személyre) csináltam meg ezzel kapcsolatban, hogy azt hittem; ennek aztán semmiféle hatása sem lesz. De 2 órán belül lett, és a helyzet cunamivá változott.

De ez a cunami már nem engem, hanem a szóban forgó embert támadta meg. Minden dolog, amit ellenem tervezett, a visszájára fordult, én pedig csak néztem, ahogy a saját egójának csapdájába esik.

kötéshúzás1Miután elült a vihar, és magamba néztem, rájöttem, hogy én aznap este végre elengedtem a kötelet, érzelmileg kivontam magam a helyzetből. És évek óta nem érzett nyugalom töltött el. Lehet, hogy lesznek még kihívások ebben a helyzetben, de soha nem az a lényeg, hogy mi történik, hanem hogy te hogy reagálsz rá. A saját energiádat fogyasztva, más embernek átengedve, vagy angyali nyugalommal, megtartva azt magadnak.

Tedd fel a kérdést magadnak: boldog akarsz lenni vagy azt akarod, hogy igazad legyen? Néha a kettő nem jár kéz a kézben… Lehet, hogy a te életedben is van olyan helyzet, ahol csak húzod-húzod a kötelet. A héten az Égiek arra kérnek, hogy engedd el azt!  És nézd mosolyogva, ahogy a másik először a levegőt húzza, majd a földre huppan és bután néz. (Hadd legyen már egódnak is egy kis öröme)

Hosszú tesztidőszakon vagyunk túl, és lehet, hogy te is úgy érzed, hogy valamilyen téren, erőtartalékaid végénél jársz. Az Égiek a héten azt kérik, hogy dobj be még egy kicsit, de már más módon, mint ahogy eddig tetted. Szeretettel és megbocsátással állj a szóban forgó helyzethez (tudom, hogy néha annyira dühös vagy és annyira fáj, hogy ez igazi kihívás lehet), engedd, hogy az Égiek közbeléphessenek.

Valószínűleg olyan megoldást fognak hozni, amire álmodban sem gondoltál volna – és hidd el, úgy lesz a legjobb.

Kívánok olyan hetet, mikor angyali nyugalom és béke tölt el, valamint égi védelemben részesülsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

3 Válasz “A 26. hét energiája – Megbocsátás”

Szerző: Pinczèsinè Márta - 28 június 2017 Válasz

Kedves Luna

Nagyon köszönöm az èrtesitèst,ez mind igaz az èn èletemre ,amit küldtèl.Már nincs eröm küzdeni ezzel az emberrel,így hát ellengedem.Kitartok a vègsőkig a boldogságomèrt.

Szerző: Judit - 28 június 2017 Válasz

Kedves Luna!
Egy ideje olvasom az oldaladon megjelenteket .
Köszönöm szépen a hasznos információkat.
Jó ideje léptem erre az útra , amit megelőzött
a párkapcsolati krízis . Évekig nem tudtam túllépni rajta .
Nevezzük SORSNAK ami véget vetett a kínjaimnak .
Egy utolsó dolgot szándékoztam megtenni , erős egós késztetéstől . Az nap mikor elhatároztam megteszem , kiszáltam az autóból és egy villanás alatt kifordult a bokám . Többszörös izomszakadásom lett . Hat hétig gipszben , nem tudtam elhagyni a lakást . Két három napon belül megfordult velem a világ . Olvasgattam , keresgéltem és mire levették a gipszet , teljesen megváltozott a látásmódom . Felismertem én miben és mennyire voltam benne a helyzet kialakulásában . Azóta eltelt majd három év , és ma hálás vagyok , mert ha az nem történik meg nem lennék önmagam . Már nem vagyok függő a kapcsolatunkban amit sikerült megmenteni. Hálás vagyok a sorsnak , hogy bár keményen , de nem engedte azt az utat folytatnom . Megbocsátottam magamnak és elengedtem az egész helyzetet . A legnagyobb dolog szeretni és megbocsátani. Mégegyszer köszönöm, azt is , hogy elolvasod amit írtam . Judit

Szerző: Ábrahám Erika - 28 június 2017 Válasz

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM A 26.HETI MEG BOCSÁLTÁS ÜZENETÉT, IGEN EZ VALÓBAN IGY VAN. ÉN IS UGY ÉRZEM SOKSZOR HOGY FOGY AZ ERŐM. S AZ ÉGIEK SEGITSÉGÉRE IGEN SZÜKSÉGEM VAN. DE AZ A LEGFONTOSABB HOGY AZ EMBER POZITÍVAN HIDJEN BENNE. MERT KÜLÖNBEN NINCS ÉRTELME HA HITEDET VESZTED. MÉGEGYSZER HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM , ERA.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás