+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 26. hét energiája – párkapcsolati gyógyulás

szerelemA héten Szoked Hozi, a párkapcsolat arkangyala üzent neked. Szoked Hozi Szívangyal, és a héten arra hívja fel a figyelmedet, hogy szíved, romantikus érzéseid előtérbe kerültek, foglalkozz velük. Talán mostanában érzékenyebb vagy “szívügyekben”, több szeretetet igényelsz, mint máskor. Egy olyan energia lépett be az életünkbe, ami megnyitja a szívünket, és elkezdi a fénybe hozni a gyógyulatlan sebeket, mélyen tisztítva a múltat, talán még előző életek szívügyeit is. Ez fájdalmas folyamat lehet, de a végeredmény mindenképpen gyógyító hatású lesz – csak hagyd magad!

Nem tartom magam romantikus típusnak, aki folyamatosan a szerelemmel van elfoglalva, de a héten engem is meglepett az, hogy milyen erővel rohantak meg mély, ősi, szerelmes érzések, fájdalommal kísérve, melyeknek nem ismerem a gyökerét. Máskor ilyen esetben azonnal tevékenykedni kezdek, az energiagyógyászathoz fordulok, vagy megpróbálom megmagyarázni azt, hogy ugyan mi is történik. Most viszont azt érzem, hogy csak hagyni kell áramolni az érzések örvényét, nem kapálózni, hanem elengedni magamat, húzzon csak le a sötét mélység, és amikor már átalakított, akkor úgyis feldob a víz felszínére, ahol már süt a nap.

Szoked Hozi, az isteni egyensúly őrzője tartja fenn érzéseink és az igazság egyensúlyát életünk során, társaink révén. Ő azt üzeni neked, hogy a meghitt kapcsolatnak két ember között, akik szeretik egymást, sajátos dinamikája van. Ha végre megtalálod azt, aki lelked igaz társa, kapcsolatotok megrendítően felemelő, támaszt adó, boldogító. Tűz van jelen, szenvedély, és olyan erőt érzel, amely lehetővé teszi érzéseitek, alkotó gondolataitok és erőforrásaitok kombinálását, ami által sokkal többre jutsz, mint amire egyedül legmerészebb álmaidban eljuthattál volna. Egy ilyen mély szerelem mentőöved lehet, segítségével túlélheted a legmostohább körülményeket is, és százszorosára fokozza az ünneplés örömét. Ez a hatalmas szerelem mindkettőtöket annyira átformál, hogy a régi balhitek maguktól megoldódnak, s a helyüket újfajta belátás és megértés foglalja el. Egy megszentelt kapcsolatban párod nemcsak társad az önfelfedezés ösvényén, hanem egyben legjobb barátod, szeretőd, játszótársad, bizalmasod és gondviselőd.

szenvedélyÁm ez nem is olyan egyszerű, hiszen a szerelem mindig beavató folyamat, ahol állandóan saját magaddal találkozol a másik tükrében. A hangsúly itt az igazmondáson és bizalmon van, amely még a legjobb esetben is csak bizonyos idő elteltével érik meg. Míg két személy van jelen, s akaratuk eltér, elkerülhetetlen az összeütközés. De az összeütközést felhasználhatjuk fejlődésünk és a mélyebb megértés előmozdítására ahelyett, hogy megőriznénk különálló életünket és a másikkal szemben érvényesítendő érdekeinket. A bizalom abból támad, hogy a felek ismételten tiszteletteljesen meghallgatják a másik álláspontját. Mindketten elkötelezik magukat arra, hogy a szerelemben az igazságot keresik, legyőzve azt a félelmüket, hogy a másik netán nem fogja már szeretni vagy elhagyja, ha feltárja előtte igazi érzéseit és vágyait. Ritka az az ember, ki igazán teljesnek érzi magát, noha nem találta meg a neki való szerelmi társat.

Amikor meggyógyulsz, átalakulsz, megváltoznak vágyaid és szükségleteid. A nyitott szív és értelem elegendő teret teremt mindkettőtöknek az együttes fejlődéshez. Élj a meghittségből vakadó megértéssel, hogy megvalld céljaidat. Ha konfliktus támad köztetek, azt használd fel arra, hogy lerombold régi balítéleteidet, elfojtott érzéseidet, s találj módot arra, hogy szeretetben és együttérzéstől túlfűtve újra egyesüljetek. A cél mindenképpen az, hogy nőjön köztetek a megértés és az igazmondás.

romantikusKérj Szoked Hozitól belátást és bátorságot ahhoz, hogy kemény elhatározásokra is képes legyél közös jövőtöket illetően. Ha úgy érzed, nem vagy képes többé szeretetben egyesülni társaddal, és elhatározod: megválsz tőle, kérj angyali segítséget ahhoz, hogy helyesen időzíts, és kölcsönös legyen a megértés az érintett felek legfőbb java érdekében.

Ha pedig nincs párkapcsolatod, a héten hagyd nyílni a szíved, hogy bevonzhassa az Igaz Társat. Ne félj, nincs messze tőled!

Aki szeretne jobban belemélyedni a szerelem mély, szenvedélyes, akár előző életek történéseit is felnyitó örvényének érzésébe, ajánlom ez a dalt.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a régi szív-sebeid tisztulhatnak és gyógyulhatnak, ugyanúgy, ahogy a párkapcsolatod, hogy szép és új kezdet legyen az életedben,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás