+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 27. hét energiája: Farkas totem

farkasA héten a Farkas, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: neked adom a tisztánlátásomat, hogy pontosan meg tudd érezni egy helyzet üzenetét. Most nem szabad visszarettenned a kihívásoktól; cselekedned kell, de nem meggondolatlanul, hanem eszesen, intelligensen, mások érdekeit is figyelembe véve. Lehet, hogy úgy érzed, meg kell védened a „falkádat”, vagyis szeretteidet, családodat, és ezért fontolgatsz olyan lépést, ami biztosítja a falka hosszú távú túlélését ebben a mostani, csapdákkal teli világban.

A Farkas hírhedt jószág. Félelmet keltő ragadozó is lehet, vérszomjas csapat tagja, ám intelligens, családszerető állat is, aki védelmezi szeretteit. A Farkas számomra ennél jóval több, hiszen bármikor, ha elgyengülök, fizikailag vagy lelkileg, akkor a Farkas totem az, aki vissza tudja nekem hozni a túléléshez szükséges vadságot és erőt, valamint a spirituális védelmet.

A Farkas vad és szabad; elég erős önbizalma van. A héten erre biztat téged is – talán itt az idő lazítani a köteléken, nyaralni menni, vagy kitörni fojtogató helyzetekből.

Nem véletlenül van olyan sok közmondásunk, szólásunk, ami a Farkashoz kapcsolódik, hiszen a Farkas a tisztánlátás jelképe is, és a héten különféle dolgokra figyelmeztet. A Farkas figyelmeztetése „zsigeri” alapon működik, tehát nem az eszeddel, hanem érzékeiddel kapod majd meg a választ – érdemes hallgatni például a gyomrod összeszorulására, ha gondolkodsz egy helyzeten, hiszen ez mindenképpen negativitást sejtet… ám ha a szíved kezd el dalolni, ha valakire vagy valamire gondolsz, akkor bizony jó úton jársz.

A „báránybőrbe bújt farkas” talán egy olyan személyt jelöl az életedben, aki a szemedbe mosolyog, látszólag támogat, egyetért veled, de a hátad mögött megtesz mindent, hogy ártson neked. Érdemes vizsgálódnod egy kicsit… és megérezned egy-egy ember hátsó szándékát.

A Farkas totem felbukkanása jelezhet kihívásokat is, amelyekre talán nem érzed elég felkészültnek magad. A Farkas viszont biztosít arról, hogy minden eszközöd megvan ahhoz, hogy ezeket a kihívásokat tökéletesen tudd kezelni. Ha félsz, vagy meg vagy félemlítve egy helyzet vagy egy személy által, ez a sámáni állat segít abban, hogy félre tudd tenni ezt az érzelmet, hogy újra érzelmi-lelki egyensúlyba tudd helyezni magad. A Farkas arra kér, hogy ne engedd, hogy a Sötét Erők megtámadják a szellemedet.

A „magányos farkas” kifejezés is igaz lehet rád ezekben az időkben. Miért is küldik számunkra az Égiek a magányt, az egyedüllétet? Mert időről időre újra fel kell fedeznünk az igazi önvalónkat, ahogy fejlődünk az életben, de a magány soha nem tart örökké. Újra csatlakozni fogsz a falkádhoz, vagy a szerelem talál rád hamarosan.

A Farkasok nem magányos teremtmények, hanem közösségben élnek, kivéve az Omega farkast, aki a falka legalján helyezkedik el, ő az utolsó a sorban. Ő elég sokat van egyedül, de mégis a falkához tartozik, de ő kapja a legkevesebb élelmet, és inkább kicsit „lütyő”, vagyis fegyelem helyett bulizni szeret.

farkasA Farkas nem agresszív, se nem gonosz, és csak szükség esetén harcol. Ám ha el kell hárítania egy támadást, vagy meg kell védeni a területét, akkor nem habozik sokat; és akkor a csata halálos is lehet. A Farkas ezért a személyes erőről, az önuralomról és a zsigeri ösztönről is adhat tanítást neked.

Mi emberek is rendelkezünk vadállati ösztönökkel, így mi is alá vagyunk vetve a természet szabályainak, ritmusának. Rá kell éreznünk, mikor kell a falkával futnunk, és mikor tör ránk a szabadság vágya – amikor egyedül kell lennünk.

Ha keresed a „falkádat”, a hasonló gondolkodású embereket, a Farkas elhozhatja őket neked. Segíthet neked „kijelölni a területedet”, vagyis rámorogni mindenkire, aki a tulajdonodat, energiádat, egészségedet, szeretteidet fenyegeti. A Farkas olyan erőt kölcsönöz most neked, hogy mások bizony megérzik, hogy veled most nem érdemes packázni.

Ha mostanában védelemre van szükséged, érdemes Farkas szimbólumot magadnál tartanod.

Lehet, hogy a Farkas már régóta veled van, és ennek a következő jelei lehetnek:

 • szeretsz vezér lenni
 • ravasz vagy
 • misztikus vagy, nem vagy könnyen kiismerhető
 • erős vagy
 • hatalmas az akaraterőd
 • szereted a természetet
 • a szabadság a lételemed
 • mindig figyelsz a jelekre, az ösztönös megérzéseidre
 • mindig kiszimatolod a lehetséges veszélyt
 • törekszel a harmóniára, de néha vad vagy kicsit
 • talán nem bízol magadban eléggé
 • talán az érzelmeid győznek sokszor a logikus gondolkodásod felett
 • van egyfajta „ragadozó” energiád, amit pozitív módon érdemes használnod, nagy célok elérésére
 • szeretsz vadászni, vagyis győztesként kikerülni helyzetekből, de arra figyelj, hogy azzal harcolj, aki veled egy súlycsoportban van, hiszen gyengék felett győzni nem nagy dicsőség

Ha Farkasról álmodsz, akkor ez azt az üzenetet hordozza, hogy itt az idő többet egyedül lenni és megpihenni lényed középpontjában, és lehet, hogy több magabiztosságra van szükséged. Lehet, hogy egy bonyolult problémával küzdesz, és a Farkas segít neked erre magasabb szemszögből rálátni.

Ha január 21. és február 19. között születtél, akkor az indián horoszkóp szerint Farkas vagy, ennek a csodás állatnak minden tulajdonságát hordozod. Sokszor a jövőbe látsz, a „falkád” nagyon fontos neked. Hűséges vagy, és sok tisztelőd akad.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a hűséges, védelmező, tisztánlátó Farkas veled lesz, és utat mutat a világ zűrzavarában,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás