+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 27. hét energiája – Szűz Mária csodatévő ereje

máriaA héten Szűz Mária üzent neked. Üzenete: Várd a csodát!  Higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s megválaszoltatnak.

Szűz Mária csodálatos istennő. Az egész spirituális utam, huszonéves koromban az Ő vezetésével kezdődött el, bár akkoriban még egy vallás híve sem voltam. Ő viszont olyan élményben részesített, amely az egész világképemet a feje tetejére fordította, és sokáig kellett kutatnom, hogy kivel is találkoztam. Aztán egy kegytárgyboltban “világosítottak fel”, és elküldtek egy katolikus paphoz, hogy ő majd bővebbet tud minderről mondani. Hát nem tudott, sőt, teljesen kiábrándított a viselkedése. De ez sem volt véletlen, mert nekem az istennő útjára kellett rátalálnom, amelyről katolikus papok mit sem tudhatnak.

A boszorkányok között is nagy tiszteletnek örvend Szűz Mária. Ő Krisztus szeretett édesanyja, aki folyamatos és csodálatos gyógyító munkája miatt “az angyalok királynéjaként” is ismert. Különösen azokkal működik szorosan együtt, akik gyermekeket támogatnak, tanítanak vagy gyógyítanak, vagy gyermekre vágyó nőkön segít, de bármilyen ügyben kérheted a csodatévő hatalmának megnyilvánulását.

Szűz Mária azért jött hozzánk a héten, hogy segítsen eloszlatni a káoszt az emberek körül. A hatalom manipulációja folyamatosan oltogatja az embereket a félelem érzésével, ezért az energiák vadak és tüskések mostanában. Menekültek, Pride, melegek, ítélkezés, gyűlölet, megosztottság. “Oszd meg és uralkodj” – ez a mondás, a királyok és a hatalom képviselői között, évezredek óta megállja a helyét. Ha megosztod az embereket, így vagy úgy, de egymás ellen fordulnak, te pedig könnyebben irányíthatod őket, hiszen személyes erejük elvész. Az erő az EGYSÉGBEN van.

A megosztottság érzése, a félelem, a negatív hírek reménytelenséget hoznak rád, és hozzád csalogatnak olyan sötét lényeket, akik az energiádat eszik, és ettől még gyengébb leszel. Sötéten látod a jövőt, rossz dolgok kezdenek el történni veled. Ne hagyd magad! A hit ereje és fénye ki tud húzni a sötétségből. 

maryHit nélkül a jövő nagyon félelmetesnek tűnhet. Ezért olyan fontos, hogy minden szükséges lépést megtegyél annak érdekében, hogy elméd és szíved telve legyen hittel. Kérlek, ne add fel önmagadba és másokba vetett reményedet! Vigyázz, hogy a hit gyertyája mindig égjen lelkedben, hiszen már a remény sejtelme is megsemmisítheti a kétségbeesés sötétségét. Legyél a fény, amelyik megszünteti valaki más borús reménytelenségét is! Hiszen ha másokat erősebbé teszel, az nem csak téged, de az egész világot is erősíti.

Amikor elkezdtem írni ezt a blogbejegyzést, akkor a youtube-on hallgattam zenét, és a számnak vége lett. Majd egy kis csönd után, hirtelen a “semmiből” elkezdődött a “Let it be!” című Beatles szám, ami még jobban megerősített abban, hogy Szűz Mária üzent nekünk. Itt hallgathatod meg a zenét, egy csodálatos hangú kislány előadásában.

A zene magyar szövege a következő (akár énekelheted is, hogy megidézd Szűz Mária energiáját):

Úgy legyen

Ha lelkem hullna rossz időkbe, Mária anyánk lesz velem, s bölcs szavakat suttog. Úgy legyen!
Ha sötét órák elborítnak, Ő majd ott áll előttem, s bölcs szavakat suttog. Úgy legyen!
Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Bölcs szavakat suttog. Úgy legyen!
S ha majd, minden megtört lélek együtt él, szép szelíden – meglesz majd a válasz. Úgy legyen!
Bár ma még mind oly megosztottak, lehet másképp: így hiszem! S lesz egy végső válasz. Úgy legyen!
Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Lesz egy végső válasz. Úgy legyen!
Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Bölcs szavakkal szóljunk! Úgy legyen!
Ha sötét, felhős is az éj most, lesz fény fenn az egekben, s felfénylik a holnap. Úgy legyen!
Egy dal szavára ébredek majd, s Mária Anyánk lesz velem, ki bölcs szavakat suttog. Úgy legyen!
Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Az lesz majd a válasz. Úgy legyen!

Kívánok neked olyan hetet, amikor Szűz Mária fényes csodát varázsol az életedbe!

Egy hatalmas áldással, úgy legyen!

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás