+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 29. hét energiája – Ősi erők hordozója

InannaA héten az ókori mezopotámiai istennő, Istár üzent neked. Üzenete: ősi erők hordozója vagy. Miért tekintesz magadra szolgaként vagy áldozatként? Oldd fel mindezt magadban, hogy visszanyerd az erődet és a szabadságodat.

Istár istennőt megannyi néven ismerik. Inanna, Astarte, Astaroth, Astart csak pár név, ahogyan említik, de minden alakjában jellemző rá, hogy a szerelem és a háború, a termékenység és a pusztítás istennője is egyben. Ő az ellenállhatatlan belső szenvedély, amely a szikrázó csillagokig röpít vagy ledob az alvilág démoni sötétségébe.

És Ő az az őserő, amely minden nőben ösztön szintjén él és amely után vágyakoznak, de amitől tartanak is a férfiak. Hiszen az emberekkel együtt született meg és szabályozhatatlan; csábító és veszélyes is egyben.

A Földön korszakok váltották egymást; az Aranykor, az Éden és Egység kora, a Varázslat, és Fény ideje véget ért, de jött az Ezüstkor, a matriarchátus ideje, amikor a női istenségek, a Természet és az Élet tisztelete, valamint a női intuíció kapott hangsúlyt. Aztán eltelt pár ezer év, és a patriarchátus vette át a Vaskorral az uralmat, aki egy távoli és szigorú férfi istenséget helyezett a középpontba. Eljött a Háborúk, az Ész, az Ipar és uralkodásának ideje, a Természet és vele együtt a nők  is “második” nemmé váltak.

Istár történetét, és a saját női mivoltod mibenlétét csak akkor érted meg, ha figyelmen kívül hagyod évezredek hazugságát, elferdítését és szennyét, amiben tudatosan meghempergették ezt az ősi erőt. Mezopotámia különleges energiáját felváltotta az ószövetségi Jahve “rémuralma”, és bármit, ami nem felelt meg ennek az ideológiának, ledöntöttek, befeketítettek, démonizáltak, átírtak, meghamisítottak. Csak az elmúlt évtizedekben történt valamiféle felszabadulás, hiszen az ősi erők újra teret követelnek maguknak.

istar1Te is ősi erők hordozója vagy. Onnan is észreveheted ezt, hogy szolga, avagy áldozat szerepben találod néha magad, de ez csak annak a jele, hogy érzékenyebb és éberebb vagy a többieknél, akik ebből mit sem vesznek észre; akik belesimulnak az életükbe úgy, hogy szinte semmit nem kérdőjeleznek meg.

Az ősi erő hordozója hatalmas tudásvággyal bír, és képes felforgatni maga körül a dolgokat. Lehet őt szeretni, lehet őt gyűlölni, de valószínűleg senki nem közömbös iránta, hiszen más, mint az “átlagember”. Erősebb is, de finomabb lelkű is, mint a többség.

Istár a héten azt kéri tőled, hogy vizsgáld meg, milyen életterületeiden játszod a szolga vagy az áldozat szerepét – mert itt vagy tudat alatt a legerősebb. Pontosan az erődtől, és nem a tehetetlenségedtől félsz. Hiszen ha egy ősi erő elszabadul, akkor ott hatalmas változás kezdődik… és minden dől, ami hamis, és az emberek, nem pedig az isteni erők által épített tákolmány.

Egy olyan szertartásra hívlak, ahol Istár istennő segítségével letehetsz sok terhet, felfedezheted valódi önmagadat, kapcsolódhatsz az eredeti ősi energiával. Erről bővebben itt olvashatsz:

http://holdtemplom.hu/istar-elet-valtoztato-estje-08-04-18-ora/

A hét száma a 29-es, ami az Uránusz/Hold numerológiai megfelelője. Talán elér egy sugallat, egy hirtelen ötlet, ami elsőre szokatlannak vagy furcsának tűnik, de előre visz; kérlek, hallgass rá, mert Istár istennő sugallja. A változás a héten a mély tudatalattiban fog megtörténni, valami átíródik benned – ha hagyod. Figyelj a jelekre!

Kívánok neked olyan hetet, amikor felszabadulást élhetsz meg, egy régóta nyomasztó teher alól,

Áldással,

Luna

 

 

Megosztások:

2 Válasz “A 29. hét energiája – Ősi erők hordozója”

Szerző: Szabóné Érdi Mónika - 21 július 2016 Válasz

Köszönöm szépen!

Szerző: Eszter - 21 július 2020 Válasz

A múlt hét kedden, egy EFT-konzultáció keretében felmerül a kérdés: mit jelent a nevem. Valamikor gyerek
/kamaszkoromban foglalkoztam a névelemzéssel és hittem is meg nem is. Mára teljesen elsodortak a hétköznapok és valóban (önkéntes rab-)szolgai szerepben éreztem magam. Szinte fuldokoltam a felelősségek és a tennivalók tengerében. Ezért is fordultam oldásért az EFT-hez. Szóval: ide jutottam és valahogy a szinkronicitás összeállt. Éppen akkor kerülök életem mélypontjára, amikor annak az istennőnek az őserejét kellene megélni, akiről a nevemet kaptam? Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mitől féltem, de jeges borzongás és szürke üresség volt bennem. Bennem? Aki olyan erős és határozott voltam mindig? Hogyan kerülhettem észrevétlenül ebbe a helyzetbe? Mindegy is, már túl vagyok a legrosszabb szakaszon, már fel tudok állni, sőt… Minden reményvesztett nőnek ezt ajánlom: találja meg magában ezt az őserőt és HASZNÁLJA – maga és mások javára! Köszönöm a cikket!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás