+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 29. hét energiája – Vedd le végre

kígyó vedlésA héten a Kígyó, mint ősi, elemi tűz-energia üzent neked. Üzenete: vedd le végre, amit a hátadon cipelsz. Ez fogja meggyógyítani az életedet.

A kígyók évente többször vedlenek, vagyis teljesen megszabadulnak a régi bőrüktől, és „új lappal” kezdenek. Ehhez képest az emberek egyáltalán nem szeretnek megválni dolgoktól, emlékektől, tárgyaktól, pedig pont az elengedés hozná meg azt az életerőt, amire vágynak…

A héten engedd meg magadnak az elengedést, hogy mágikus, pozitív változások indulhassanak be az életedben.

Olyan sok „sztori” van a világban, melyet széles körben terjesztenek, s ami negatívan képes befolyásolni az életedet. Az egyik történet a kígyóról szól. Míg a Kígyó az ókori orvosok és a sámánok szemében a gyógyítás és az őserő szimbóluma, addig a kereszténység a sötét erőkkel köti össze.

A nők különösen félnek a kígyóktól, de érdemes felülírni ezt a félelmet, mert a kígyóval való megbarátkozással nőiséged is gyógyulni fog. Ez is kicsit pajzánul is hangozhat (a cukros bácsi is mondhatná) de ebből is kiderül, hogy a Kígyó a szexualitás, a gyökércsakra, és Földanyával való kapcsolat szimbóluma is.

Sőt, ha belegondolsz, a DNS spirál és maga a Tejút is felfelé áramló kígyó formájú. Minden földi teremtőerőnek, a kanyargó spirálnak, köze van a kígyóhoz.

Hiszem, hogy a legtöbb ember azért irtózik a kígyóktól, mert világéletében azt hallotta, hogy félni kell tőlük, nem pedig saját, negatív élménye volt a kígyóval. Mivel hazánkban vajmi kevés efféle „csúszómászóval” lehet összefutni, így azt hiszem, hogy ez valamilyen kollektív mendemonda lehet, amit olyan régen mesélnek nekünk, hogy már azt hisszük, hogy a saját gondolatunk… ezt a teóriát megerősíti, hogy a múltkor egy olyan ásványbörzén jártam, ahol lehetett kígyókat simogatni. A vicces az volt a dologban, hogy kizárólag gyerekek vették körbe lelkesen a terráriumot, míg a felnőttek rémült arccal menekültek.

Régen szellemsebészettel foglalkoztam, és azt tapasztaltam, hogy az emberek a gerincükben (szintén kígyó szimbólum) hordoznak olyan ősi programokat, emlékeket, egészen korai megtestesüléseikből, melyeket nem voltak képesek elengedni, s ami aztán megbetegítő, hátráltató tényezővé válhatott.

Minden olyan dolog, ami a „hátad mögött van”, és ilyen a gerinc is, olyan dolgot jelképez az életedben, amiről nem veszel tudomást, amit nem veszel észre.

A Kígyó a héten azt üzeni neked, hogy itt az ideje valamit alaposan megnézni, amit eddig nem vettél észre, különösen akkor, ha gerincproblémáid vannak, vagy ha sokszor fáj a hátad.

Ha megkéred, a Kígyó segíteni fog neked „hátrafordulni”, vagyis rávilágítani arra, hogy mi a probléma lényege, és levedleni azt, gyógyulni, megkönnyebbülni, és magadhoz venni az életerőt.

Ha szeretnéd, hívhatod a Kígyó energiáját, úgy, hogy gyújtasz egy mécsest (mindenképpen misztikusabb lesz, ha egyedül vagy, mert a családtagok vigyora feszélyezhet), és egy kicsit táncolsz, erre a zenére. Akár hastáncos mozdulatokat is bevethetsz, mozgasd meg minden tagodat, a hátadat mindenképpen rázd egy kicsit, így tudsz kapcsolódni ennek a nőies lénynek a jótékony szellemével. Tánc közben kérheted tőle azt, hogy gyógyítson téged, segítsen életerősebbé válnod.

Kívánok neked olyan hetet, mikor új nézőpontból szemlélheted az életed, gyógyulhatsz és magad mögött hagyhatsz olyan dolgokat, melyek eddig hátráltattak,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

2 Válasz “A 29. hét energiája – Vedd le végre”

Szerző: Puskár Éva - 19 július 2017 Válasz

Nagyon jó a zene, és az egész ;)
Köszönet érte

Szerző: Zsófi - 21 július 2017 Válasz

Köszönöm,,, ez tetszik!! Táncolok! :)

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás