+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 3. hét energiája – Angyali érintés

angyali gyógyításA héten az angyalok üzentek neked. Üzenetük: légy együttérző önmagaddal. Áraszd a szeretetet mások felé, olyan nagy szüksége van erre a világnak.

Sokszor elfeledkezünk róla, hogy nem kell egyedül megoldanunk a gondjainkat, nem kell magányosan küszködnünk a fizikai világban. Jóakaratú fénylények segítik utunkat, csak kérnünk kell a segítségüket.

Sokszor érezzük úgy, hogy elvesztünk, gondoljuk reménytelennek az életünket, süppedünk bele az anyag világába, ám mindig jöhet valami, ami újra felébreszti a hitünket, a reményünket az életben.

Nemrégiben egy érdekes angyalmeditáción vettem részt, ahol lehetőségem nyílt egy angyal szemével megszemlélni az embereket, és magamat is. Éreztem az angyali lény együttérzését, ítélkezés mentes látásmódját az emberekkel kapcsolatban. Ránéztem a szemével emberekre, akiket nem kedvelek, és az angyal kérte, hogy legyek együttérző, mert nem tudják másképpen kiélni/megélni azt, ami bennük van. Megmutatta a családi körülményeiket is, azt is, hogy miért is lettek ilyen nehéz természetűek, és valóban, én is láttam, hogy nehézségekkel küzdenek.

Azt is láttam, mikor az angyal szemével önmagamra néztem, hogy mennyi szomorúság, fájdalom ragadt meg bennem, és végre egyszer nem ítélkezéssel, hanem megértéssel tudtam önmagam felé is fordulni, nem tagadva, hanem felvállalva az érzéseimet. Ez pedig egy olyan tisztulást és emelkedést ért el bennem, hogy azóta is lebegek.

Hazafelé menet pedig, mintha az angyal egy kis szikrája bennem ragadt volna, az emberek angyalian kedvesek voltak velem, mintha tényleg, nem az emberi lényt látták volna bennem, hanem valami sokkal fényesebb teremtményt.

Amikor kerestem ehhez az üzenethez a képeket, akkor az angyalok egy olyan oldalhoz irányítottak, amely továbbképzés az angyali tanulmányokhoz, így jelezték, hogy itt az ideje annak, hogy többet tanuljak róluk, hogy többet kapcsolódjak velük.

A fizikai világ nehéz terep a spirituális úton járó emberek számára. Az anyag világa sűrű, kevés benne a fény, szó szerint tele van nehézségekkel. Számomra az okoz bánatot, hogy mennyi érzéketlen, kegyetlen ember él ebben a dimenzióban, akik tönkre teszik a Földet, akik a pénzért és hatalomért eladnák a lelküket is, akik kegyetlenek az állatokkal, akiknek az emberek szociális jóléte semmit nem jelent, amíg ők maguknak bármit elvesznek, amire kedvük szottyan.

Ezek az emberek pedig megtalálhatók a legfelsőbb társadalmi szinteken is…

unikornisÍgy a fénymunkásoknak erőteljesen kell szórniuk a Fényt, hogy ez a világ mégis emelkedhessen, és ebben tudnak segíteni az angyalok.

Nekem nagyon tetszik az az elmélet, miszerint azért tartózkodunk itt, ebben az elemi iskolát jelentő világban, hogy mikor egyszer megteremtjük a saját bolygónkat, akkor legyen gyakorlati tapasztalatunk a jó és a rossz fogalmáról.

Én gyakran elgondolkodom arról, hogy milyen bolygót teremtenék. Úgy képzelem, hogy édenkerti állapotok lennének rajta, növények, állatok, magas rezgésű emberek, béke lenne és “senki nem enne meg senkit“, vagyis valószínűleg „fényt ennénk”, amit sokan megpróbálnak a Földön is, de itt lehetetlen túlélni így; az anyag sűrű rezgése miatt.

Isteni mágiával teremtenénk meg, amire szükségünk van, és a mitikus lények, az unikornisok, a fénysárkányok köztünk élnének. Ezen a bolygón nem lehetne unatkozni, kalandok lennének, és sok-sok hasznos tudás, amit fény-iskolában tanítanának meg a gyerekeknek. Nem lenne boldogtalanság, magány, betegség – mert így, vagy úgy, mindent helyre lehetne hozni a fény energiájával. Te milyen bolygót teremtenél? Ha gyakran elképzeled, könnyebben sikerül majd eljutni odáig, és segítesz ennek a világnak is, hiszen fényrezgéseket teszel bele a Föld tudatába.

A héten összepontosíts az angyali szeretetre, és tudd, hogy ők mindennél jobban kívánnak segíteni neked gyógyulni, boldogságban élni. Minél többször szólítod meg az energiájukat, annál többször tudnak segíteni neked.

Ha például választ keresel egy kérdésre, gyújts egy fehér, vagy ezüst, arany, akár halványkék/halványzöld/halványsárga/rózsaszín színű gyertyát, kérd meg őrangyalodat arra, hogy jöjjön hozzád. Vegyél elő egy spirituális könyvet, csukd be a szemed, és hagyd, hogy a könyv szinte magától kinyíljon, avagy az angyal vezesse a kezed, és rámutasson egy sorra, egy fejezetre. Ott lesz benne a válasz – de persze lehet, hogy angyalian, és nem teljesen egyértelműen megfogalmazva – de a szíveddel pontosan érted majd.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Fény és a Szeretet körbevesz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 3. hét energiája – Angyali érintés”

Szerző: Anna - 16 január 2019 Válasz

Luna, köszönöm az írásod!
Késztetést érzek már pár napja arra, hogy a szüleimmel való kapcsolatomat megtisztítsam, elfogadjam, lezárjam. Sok fájó emlék kapcsol hozzájuk, de tudom, hogy a fejlődésemhez el kell engednem a múlt rossz érzéseit. Nem könnyű, de a fenti módszerrel menne, csak naaagyon türelmesnek kell lennem. A minap a barátnőm masszírozta a hátam, és jelezte, hogy sok fájdalmat raktároztam el a csípőmben. Mondtam neki, hogy én azokat nem érzem. “De majd fogod.”- jött a válasz. Ezen agyalgattam, hogy mi a búbánatot pakolhattam oda, és láss csodát emlékképek jelentek meg előttem-és ebből tudtam, hogy már elkezdhetem a nagytakarítást. Csak hogy nemigazán tudtam hogyan kezdjek hozzá- itt megkaptam a választ. Hálás köszönet!

Szerző: Jakab Monika - 25 január 2019 Válasz

Köszönöm Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás