+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 30. hét energiája – Rókatündér

kicune2A héten a japán Kicune, a Rókatündér üzent neked. Üzenete: veled leszek életed problémás, homályos  területein, és segítek neked az erőmmel, a ravaszságommal, a tisztánlátásommal. Megmutatom neked, kiben bízhatsz, mit kell tenned.

A „kicune” japán szó, amely olyan tündérlényt jelöl, aki róka alakjában jelenik meg. A Kicunék kivétel nélkül, végtelenül intelligens lények, és a velük utazóknak nagy áldást és ajándékot hoznak. Mostanában például neked, aki olvasod ezeket a sorokat.

Az a tény, hogy most a Rókatündér eljött hozzád, azt jelzi, hogy nem érzed magad száz százalékosan biztonságban, avagy nem tudsz róla, hogy áskálódnak ellened.

A Rókatündér azt jelzi, hogy valamiféle ármány van a levegőben, de egyet se félj, mert Ő segít abban, hogy megtartsd azt, ami a tiéd, legyen ez munka, párkapcsolat, tulajdon. Lehet, hogy energiát lopnak tőled, az életerődet károsítják meg, avagy a sorsodat próbálják meg rossz irányba vinni.

Sokszor tapasztalom, hogy az irigység milyen hatalmas méreteket ölthet. Bár ártalmatlannak tűnik, hiszen van ennél rosszabb dolog is, ám az irigység aljas dolgokat hoz ki az emberekből. Sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy ők is meg tudnák csinálni, amit te, irigylik a munkádat, a párkapcsolatodat, a képességeidet, a tulajdonodat, a személyiségedet is akár, ezért megpróbálnak lehúzni, ahelyett, hogy felkelnének a kanapéról, és munkához látnának a saját életük jobbá tétele érdekében. Ám azt az utat nem lennének képesek bejárni, amit te, azért, hogy elértél valamit, ami nekik nincs.

Hiszen bármit is értél el, az biztos, hogy van mögötte rengeteg nehézség, amin túljutottál, kemény munka, kudarcok utáni újrakezdés, végtelen kitartás, hiszen semmit sem adnak ingyen.

Annyian kérik, hogy bízz bennük. Annyian állítják, hogy odavannak érted. De vajon igaz mindez? Néha szeretünk vigasztaló, homályos hazugságban létezni, mert az igazság olyan bántóan fényes és olyan fájó lehet. Ám hosszú távon jóval hasznosabb.

A Rókatündér tud mesélni neked mások szándékairól, és képes meghiúsítani bármiféle ármányt – lehet, hogy észre sem veszed az egészet. Olyan, mint egy titkos ügynök, aki védelmez téged.

kicune1Minél öregebb a Rókatündér segítőd, annál bölcsebb is. Képzeld el ezt a rókaszerű tündérlányt, és próbáld megnézni, hány darab rókafarka van. A farkainak a száma jelzi azt, hogy milyen tapasztalt. Minél több farka van, annál fifikásabb Rókatündér szegődött melléd kísérőnek – hiszen most Rá van szükséged.

Próbáld meg elképzelni Őt, hogy melletted van, és tanácsokat súg neked – mikor légy csendben, mikor olvass bele abba a dokumentumba, kitől tartsd távol magad, mikor tartózkodj egy bizonyos útvonaltól, vagy bármilyen jótanácsot adhat, ami hasznodra válik.

Figyelj a finom megérzéseidre – mert ezek a segítségek most Tőle származnak. Ám lehet, hogy néha látsz vörös-arany csillanásokat a szemed sarkából – ez bizony a Kicune, aki kísér téged. Vagy bekapcsolod a tévét, és egy japán film megy éppen – ez is a Rókatündér jelzése, hogy veled van.

Lehet, hogy a Kicune ember formájában tűnik fel előtted, hiszen ez a csodálatos, bölcs lény képes átváltozásra is. Lehet, hogy egy új szomszéd, akinek van egy vörhenyes színű macskája vagy egy aranyszőrű kutyája.

Lehet, hogy egy vöröses, avagy aranyszínű hajú ember, aki idegesítően sok kérdést fog feltenni neked, érdeklődik az életed iránt, de néha furcsán beleszagol a levegőbe, avagy gyorsan izeg-mozog, nem tud nyugalomban lenni. Valószínűleg belemászik a személyes teredbe, avagy feszegeti a határaidat. Ne feledd, hogy Ő azért teszi ezt, hogy segíthessen.

A Kicune nem marad veled életed végéig, csak addig, amíg jelen gondjaid megoldódnak.

A Rókatündérek közvetítők a Nagy Szellem és az emberi világ között. Félénk, élénk, vidám és nagyon cseles segítők, akik megosztják veled a titkokat, amiket tudnod kell, hogy rendben menjen az életed. Cserébe fogadd el a létezésüket, mutass irántuk tiszteletet, hallgass rájuk – így tökéletesen tudtok majd együttműködni.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Rókatündér vigyáz rád, és hallgatsz a tanácsaira,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás