+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 31. hét energiája – Szűz Mária

mother maryA héten Szűz Mária üzent neked.

Üzenete: higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s válasz érkezik rájuk. Várd a csodát egy olyan helyzetben, ahol úgy hiszed, hogy csak a csoda segíthet rajtad.

A csodák léteznek… csak hangolódj arra, hogy hiszed a látszólag hihetetlent, lehetségesnek tartod a látszólag lehetetlent.

Mert igazából minden lehetséges, lehet, hogy csak várnod kell rá egy kicsit…

Ma az ősi kelta Lammas ünnepének napja van, az elmúlt hektikus, tüzes időszak után belép életünkbe a csodás, kozmikus Anyaistennő, elhozva a békét, az áldást, a bőséget.

Én is eltűntem pár hétre, mert költöztem, s a költöztetők ellopták a számítógépemet, így nem tudtam heti energiákat sem küldeni, alaposan próbára tették a türelmemet és a megbocsátási képességemet.

A hét még nehéz energiákkal terhes, furcsa bolygóállások, nagy meleg, ideges energiák uralják az életünket. Amikor az Anyag világa ennyire nehéz, akkor létfontosságú az, hogy felülemelkedjünk ezen, és kapcsolódjunk Égi Segítőinkkel, akik csak a hívásunkra várnak.

Hinnünk kell abban, hogy jön a jobb és szebb időszak. A hit fénye világítja meg az utat számunkra, és hit nélkül a jövő egészen ködösnek és félelmetesnek tűnhet. A hit és a magadba és másokba vetett remény nagyon fontos most. Vigyázz, hogy a hit gyertyája mindig égjen lelkedben, hiszen már a remény sejtelme is megsemmisítheti a kétségbeesés sötétségét. Legyél a fény, amelyik megszünteti valaki más borús reménytelenségét is! Hiszen, ha másokat erősebbé teszel, az nem csak téged, de az egész világot is erősíti.

Szűz Mária azért jött el hozzád a héten, hogy emlékeztessen csodatévő hatalmára, s arra, hogy kérned kell gondjaid oldódását.

Szűz Mária csodálatos istennő. Jézus édesanyja, tiszta fény és gyógyító erő árad belőle, és úgy is ismerik Őt, mint az Angyalok Királynőjét. Színe a világoskék, a tenger színe, hiszen Mária neve azt jelenti: a „tenger asszonya”, így, ha kapcsolódni szeretnél vele, elég egy halványkék gyertyát gyújtanod, s Ő azonnal meghallgatja az imádat. Ő maga a jóság, a megértés, a szeretet.

máriaKérheted azt is Tőle, hogy csillapítsa benned az engesztelhetetlen haragot, szüntesse meg életed konfliktusait, hiszen békehozó istennő.

Szűz Mária a héten azt kéri tőled, hogy ahelyett, hogy a gondjaidra figyelsz, kapcsolódj az isteni energiával.

A racionalitás a legtöbbször jó dolog, de a héten inkább „szállj el” egy kicsit, engedd el a gondokat, és hidd el, hogy a dolgok képesek maguktól is megoldódni.

Kérheted e csodás istennő segítségét abban is, hogy a Föld gyógyuljon, csillapodjon a szenvedés, és minden lény legyen sokkal boldogabb.

Szűz Mária a héten segít neked abban, hogy életed – talán sok megpróbáltatás után – újra szebb és fényesebb legyen, hogy az aggasztó helyzetek megoldódjanak, és újra megtaláld a békét. 

Kívánok neked olyan hetet, amikor csodák történnek veled,

Áldással,

Luna

 

 

Megosztások:

6 Válasz “A 31. hét energiája – Szűz Mária”

Szerző: Petor Maria - 1 augusztus 2018 Válasz

Nagyon Szepen Koszonom Kedves Luna!❤️🌺😇Áldás ❤️❤️❤️

Szerző: Gajdos Attiláné - 1 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm hogy újra tudtál írni .Mindig erőt adnak az írásaid.Sajnálom a veled történteket.

Szerző: Lėvai Juliánna - 2 augusztus 2018 Válasz

Kwdves Luna!Nagyon hiånyoztak az íråsaid.Szörnyű,hogy elloptåk a gėpedet s meg lett vajon?Remėlem mår minden rendben van .Köszönöm a heti energia íråsod ėpp jókor jött Szűz Måria mert rengeteg gond van a tini lånyommal ėn pedig gyökeres våltoztatåsra kėszülök külföldre kėszülök.Åldås

Szerző: Kiss Csilla - 2 augusztus 2018 Válasz

Nagyon köszönöm, erre volt szükségem. Mos egy olyan helyre megyek, amelynek a védőszentje is Mária. Köszönöm, köszönöm.

Szerző: Plószné Jolika - 4 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm Drága Luna.
Te mindíg erőt adsz.
Áldás kísérje utadat.

Szerző: Okróczkyné Sári Anikó - 12 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm Luna! Áldás <3 <3 <3

Most tudtam csak írni,mert rossz a gépem. A facebook fiókomba se tudok belépni!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás