+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 31. hét üzenete: Engedd el, hogy ragyoghass

erlik hanA héten a szibériai sámán kultusz egyik fő istensége, Erlik Han üzent neked. Üzenete: itt az idő, hogy lezárd a múltat. Mindegy, hogy szép volt-e vagy csúnya, hogy boldog, vagy boldogtalan. A lényeg, hogy nincs már, s így már nem az élethez tartozik, hanem az élettelenséghez.

Erlik Han a Múlt istene. Az Ő birodalmába tartoznak az elmúlt dolgok. A törött tárgyak, az emlékek, a múlt eseményei, mindaz, amit el kell engednünk, átengednünk Neki, hogy az Ő birodalmát gazdagítsa. Ő az, aki a Világfa gyökerénél él, lent, a sötét földben, az Alvilágban, amely a múlt, az emlékek színhelye is. Az Alvilág a szenvedés helye is lehet akkor, ha visszafelé úszol az élet folyóján, és nem előre haladsz. Ha ezt teszed, fizikailag, lelkileg és szellemileg is öregedni, fáradni fogsz, és nem vár rád más, mint a reménytelenség.

Nagyon sok ember él a múltban,  és rontja el ezzel az egész életét. Sokszor veszteségeken, sikertelenségeken, elrontott kapcsolatokon, a “bárcsak ezt tettem volna” életeseményeken rágódunk még évek elmúltával is. Ráadásul a mostani időszak szinte senkit nem hagy érintetlenül – lehet, hogy elvesztettél valakit, valamit, talán a megszokott életstílusodat, vagy egy álmod nem teljesült be.

Fontos, hogy ne ragadj bele az önsajnálatban, a fájdalomba, hanem erőnek erejével szakítsd el magad tőle. Ezt nem könnyű megtenni, így a sámánok a testüket mozgatják, hogy az energia felszabaduljon. Sok fizikai gyakorlatot végeznek abból a célból, hogy elméjük ne a problémákon rágódjon, és hogy felfigyeljen rájuk a szellemvilág, s szerencsét küldjön nekik a kitartásukért. S bizony, meg is kapják!

Ha megkérdezel valakit, hogy ha újrakezdhetné az életét, mit tenne másként, a válaszolók többsége azt válaszolná, hogy körülbelül mindent. Tanakodunk, töprengünk azon, milyen csodálatos dolgok jöttek volna el, ha ezt vagy azt másképp tesszük, a másik utcán fordulunk be, más döntéseket hozunk.

Ha engem kérdeznél meg, mit tennék másképp, én azt mondanám, semmit. Hiszem, hogy mindennek célja, értelme volt, ami történt, bármilyen fájdalmas is volt. A Nagy Tervet mi emberi szinten nem láthatjuk, ez az istenek szintje. Éppen ezért nyugodj meg, mindent csak jól tehettél, sokszor nem is volt igazi választásod. Az élet egy tanulási folyamat, éppen ezért mindig van esélyed tiszta lappal kezdni – már egy magasabb szinten.

erlikRák jegyűként én imádtam régebben dédelgetni a múltat, még illatszereket is gyűjtöttem, melyekbe, ha beleszagoltam, vissza tudtam röppenni a múltba, akár a gyerekkoromba, és az illaton keresztül újra éltem az eseményeket. Ám az életeseményeim rádöbbentettek, hogy semmi értelme a múltban élni, és ezzel megtagadni a Jelent. Hiszen pont az életemről maradtam le…

Amikor Erlik Han energiájával dolgoztam, akkor otthon kitörlődött a számítógépem memóriája. A féltve őrzött képeim, a dokumentumaim egy pillanat alatt eltűntek az életemből. A családom azt várta, hog ki fogok borulni, de akkor csak vállat vontam. Ha Erlik Han el akarta vinni mindezt, akkor bizonyosan nem volt jó, hogy ezeket őrizgettem. S lám, egy idő elteltével, megérkeztek a Jövő ajándékai is…

A múlt – elmúlt, így köszönettel és hálával odaadhatod, szabad akaratodból Erlik Han istennek azért, hogy a Jelen Istennője és a Jövő Istene igazgathassa ezek után az életedet.

És hidd el, hogy ha megteszed, olyan csodákat fognak hozni neked, hogy most még el sem hiszed!

Sorsfordító időket élünk. A világ, amit eddig ismertünk, az kezd valami mássá alakulni. Sokan hagyják itt a földi világot, mert ebben a változásban nem akarnak, vagy nem tudnak már közreműködni. A dimenzióváltás időszakát éljük, és a Föld rezgése felgyorsult. Azt mondják, hogy a változások még intenzívebbek lesznek, így érdemes önként megválni olyan dolgoktól, helyzetektől, emberektől, akik nem szolgálják a Legfőbb Jót az életünkben és üdvözölni az Újat.

Nem érdemes kapaszkodni a régi világba, mert az csak a múlthoz való ragaszkodást jelent, pedig a Jövőben annyi felfedezni való vár még, mely izgalmasabb, mint amit most élünk. Néha érezheted is ezt; mintha itt is lennél meg nem is, minden inog, bizonytalan, és nehéz döntéseket hozni, hiszen nem látod, nem érzékeled a végkifejletet.

Egyet tehetsz, hogy haladsz az árral, hogy úszol előre, és megszabadulsz a holt tehertől, vagyis mágikusan „lomtalanítod” az életed.

Elengeded az emlékeket, melyek a múltban tartanak, és belépsz a Jelenbe, hogy a történések, a kalandok vehessék át az uralmat – s ezzel átveszed az irányítást életed folyása felett, és az áramlás útjára kormányozod a csónakodat, hogy rekordsebességgel érkezzen meg hozzád az új, a ragyogó, a boldogító – még ha még nem is tudod, mi lesz az. De hidd el, hogy a szellemvilág tudja pontosan, mivel lepjen meg, hogy boldogabb lehess.

Kívánok olyan hetet, amikor a Jelen ragyogtatja rád áldásait,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 31. hét üzenete: Engedd el, hogy ragyoghass”

Szerző: Zita - 28 július 2020 Válasz

Nagyon jó, hogy ilyen részletesen le lett írva saját tapasztalattal kiegészítve.
Köszönöm szépen.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás