+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 32. hét energiája – Dániel

dánielA héten a ragyogó Aranyfény-angyalok egyike, Szerviel üzent neked.

Üzenete: bátorság! Nincs olyan, hogy erős hittel ne sikerülne, amit szeretnél, hiszen ha a hited szilárd, akkor megkapod az égi segítséget.

Szerviel angyal segít neked – akár életed problémái közepette is – előre haladni. Megajándékoz hittel, és isteni védelemmel.

Ő volt jelen a tiszta lelkű Dániel prófétával, mikor – cselszövés eredményeképpen – irigyei az oroszlánok vermébe vetették őt, és megmentette az életét. Dánielt a hite mentette meg, annak a tudata, hogy semmilyen földi törvény nem írhatja felül az isteni törvényeket. Ennek a történetnek a lényege számomra az, hogy erős hittel minden sikerülhet.  ,,Az én Istenem elbocsátá angyalát és bezárá az oroszlánok száját és nem árthattak nekem” (Dániel, 6:22) Ez a bibliai idézet sokat jelent nekem, mert pont a születésnapomat jelzi, s azt, hogy talán nem véletlenül ajándékoztak meg az Égiek szilárd hittel; dolgom van vele, és kapok is olyan helyzeteket, amelyeken a hitem segít át.

Az Égiek sok jelet rejtettek el, akár a Bibliában is, és ha kíváncsi vagy, te is utána nézhetsz egy-egy idézetnek, ami az életutadról mesél.

Az Oroszlán idejében járunk, és nagyon sok a feszültség körülöttünk, mintha tényleg egy kiszáradt szavannán élnénk, ahol oroszlánok dúlnak-fúlnak. A Nap, az Oroszlán ura felforrósít mindent, ahogy a nyár még apait-anyait belead, hogy kitombolja magát, mielőtt eljön a lecsendesedett, esős ősz. A nyár különösen féktelen idén, mert hatalmas tűz-erő rombol olyan országokban is, ahol hírből sem ismerik a meleg nyarat.

Szerviel, az erő angyalának felbukkanása azt jelzi, hogy talán kisebb-nagyobb válság, vagy döntési helyzet van az életedben.  Talán nem mersz dönteni, nem mersz változtatni – pedig érzed, hogy megérett rá az idő…

De mikor jön el egy válság? A válság mindig tanít, hiszen akkor köszönt rád, ha nem vagy hajlandó növekedésed természetes folyása irányában változtatni helyzeteden.  Amikor a változás útját régi minták torlaszolják el, és nincs benned elég benső erő ahhoz, hogy saját akaratodból szabadulj tőlük, a válság segítségedre siet.

A krízis intenzitása egyenesen arányos ellenállásoddal. Az, hogy ellenállsz a készülődő változásnak, növeli szenvedésedet.

Terjeszd ki figyelmedet és tudatosságodat életed legkisebb eseményeire is, keresd meg a mélyebb értelmüket. Nagyon sok mindenre rájöhetsz. Például kérdezd meg magadat: “min nem akarok változtatni?” Tudatosítsd mindezt magadban, tedd meg a szükséges lépéseket, s a válság be sem következik.

dániel1A változással szembeni ellenállásnak több forrása lehet. Olykor a félelem a változástól vagy attól, hogy életed darabokra hullhat, okozza azt, hogy nem akarod megtenni azt, ami helyes, és amivel elkerülhetnéd a válságot. De lehet az ellenállásod kísérlet arra, hogy elkerüld csalódásodat és elkeseredésedet, hogy talán nem kaphatsz meg valamit, amit szeretnél, vagy tehetetlenség érzés és az a vágyad, hogy valaki más tegye meg helyetted azt, amit te képtelen vagy.

E változatok mindegyike arra a téves elképzelésre épül, hogy a benső átalakulást egyedül kell véghezvinned, de mert tudod: erre nem vagy képes, elhagy minden reményed.

Ellenállni a változásnak annyi, mint nemet mondani az életre. Mondj igent! Engedd el magad, hadd kezdődjék meg a varázslat!

Az átalakulás arra hivatott, hogy rávilágítson azokra a választásokra, arra a magatartásra, amely nem igazán a tied. Tekints életedre a szeretet és megbocsátás tekintetén, amikor kiértékeled eddigi választásaidat. Egyszerűen vállald a változást, és találj rá arra a bűntudat- és szégyenmentes életre, amely az igazságra és a szeretetre épül. Tekints mélyen magadba, ott rálelsz minden válaszra, hiszen mind csak arra vár, hogy meghallgasd!

Add föl azt a balhitedet, hogy különálló lény vagy, egyedül a sötétségben! A valóságban egy vagy Istennel az Ő bölcsességében és fényében. Engedd meg, hogy úgy érezd magad, mint akit szeretnek, és akivel törődnek, és hallgass a bölcsesség benső hangjára, amely elhatározásaidat vezérli!

Érezd át Szerviel angyal jelenlétét, ahogy közéd és a fenyegető oroszlánok közé áll, és nyílj meg, hogy befogadd az áldását: a bátorságot és erőt. Válaszd azt az utat, amelyen egyre több szeretet, béke, egység és Élet lesz osztályrészed.

Kívánok olyan hetet, amikor bátran tudsz változtatni, és a jobb jövőd felé haladni,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás