+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 32. hét energiája – Mihály tüzes ereje

mihályA héten Mihály arkangyal üzent neked. Üzenete: eljött a pozitív események ideje. A szerencse átállt a te oldaladra. Életedben pozitív változások vannak kilátásban. Lehet, hogy régóta szenvedsz már bizonyos körülmények miatt, de bízhatsz az Égiekben; amiért annyit dolgoztál, ahol olyan régóta tűrtél, ahol kitartottál, feljegyeztetett az Égi Krónikába – és Rend van az Égben.

A világban Igazság és Egyensúly van, ami nem azonnal mutatkozik meg, de előbb-utóbb jóváírják számodra mindazt, amit befektettél, amit eltűrtél, ahol türelmes voltál, ahol nem adtad fel, ahol hittél és bíztál, bár eredményt talán nem láttál eddig…

Mihály arkangyal lángoló kardjával legyőzi a gonosz erőket, Ő a tűz arkangyala. Szeráf, vagyis a legközelebb áll Istenhez. Színe a kék. Kardjával megszabadít téged a negatív kötelékektől, rossz kapcsolatoktól, függőségektől, támadásoktól, gonosz erőktől. Elhozza neked a Jót, az isteni fényt, és főleg: az Igazságot. Talán kételkedtél mostanában az Igazság erejében; meg nem érdemelt rossz dolgok történtek veled, úgy érezhetted, igazságtalanság vesz körül, még a hited is meginoghatott.

Nehéz olyan világban létezni, ahol néhányan úgy érzik, büntetlenül megtehetnek bármit, ahol létezik a sötétség és a gonoszság, szó szerint az anyag uralma.

Ma kaptam meg a heti üzenetet, egy filmen keresztül, ahol egy nefilim, vagyis egy ember és egy angyal gyermeke a főszereplő. Ez a fiú hatalmas, erős, képes kiállni a jóért, átragyog emberi testén át az angyali szellem, és ezzel nagy, pozitív változásokat képes elérni az anyag világában. Olyan érzelmeket, talán emlékeket is ébresztett mindez bennem, hogy mi is emberi testbe zárt teremtők, angyali mágusok vagyunk, és van hatalmunk kiállni, tenni a Jóért ebben a világban.

Mert az Igazság és a Jó létezik. Fontos, hogy elvárd és kérd is a Jót, s az eljön hozzád. Ezután élvezheted majd az új lehetőségek hasznát, amelyek megmutatkoznak. Optimális az idő a kis és nagy döntések meghozatalára. Annak a tudatában tégy lépéseket, hogy minden érted történik. Régi blokkok oldódnak, és úgy érezheted, meglódultak a dolgok körülötted – talán most minden gyorsan történik, különösen olyan területeken, ahol eddig rossz élményeid voltak. Gyors előrehaladás van kilátásban, szerencsés véletlenek is kerülhetnek utadba. A véletlen viszont sokszor nem is véletlen, hanem égi közbeavatkozás.

Mihály arkangyal a legfőbb védelmező, aki melletted áll a változások idején. Bátorságot, erőt, önbecsülést ad. Hívd őt, ha vezetésre van szükséged a következő lépés megtételekor, főleg, ha ez az életcéloddal vagy a spirituális utaddal kapcsolatos.

mihály1Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az Arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Talán nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Egy percig se félj; Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.

Kérlek, hagyj fel az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban. Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz.

Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek… És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!

Ha aggodalmaskodnál, elvégezheted az alábbi gyakorlatot: írd le mindazt, ami aggaszt és égesd el, lehetőleg egy égszínkék gyertya lángjában, mely Mihály arkangyal színe. Ezzel transzformálod a tűz erejével a negatív dolgokat, és így azok megváltozhatnak, eltűnhetnek az életedből.

Miután elégetted fizikai formában azt a bizonyos dolgot, a szívedből-lelkedből is engedd el. Tudd, hogy Mihály arkangyal és angyali serege gondoskodnak rólad és arról, hogy megoldódjon a helyzet. “Ha Isten mellettem, ki ellenem?” szól a mondás, amitől a gonosz erők meghátrálnak.

Elmondhatod az alábbi imát is: „Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Köszönöm áldott Mihály arkangyal.”

Áldott időszak vár ránk, ahogy nő a hold, és közeledünk Nagyboldogasszony napja felé. Hagyd, hogy megtaláljanak az égi ajándékok, higgy benne, hogy megérkeznek hozzád.

Kívánom neked a boldog várakozás hetét,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás