+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 32. hét energiája – Pihenj!

liba1A héten a Liba, mint spirituális állat üzenetét tolmácsolom. Az Égiek úgy látják, hogy mostanában túl sokat harcolsz és azt tanácsolják, hogy harc helyett inkább pihenj egy kicsit – többre fogsz jutni ezzel.

A 32. hét a változás energiáját hordozza, így nagyon kimerítő lehet, ám tele van izgalmas meglepetésekkel is.

 A libát már az ókori Rómában is szent állatnak tartották, és még manapság is nagy spirituális jelentőséget tulajdonítanak neki. A liba nagyon szép és nemes állat, viszont végtelenül agresszív, komoly sérülést tud okozni még az embereknek is, ha megtámadja őket. Felfújja magát, bekapcsolnak az ösztönei, és gondolkodás nélkül támad, repül, csíp.Te miért viselkedsz így mostanában? Részben azért, mert fáradt vagy, testileg vagy lelkileg. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy “odaszúrsz” valakinek, lehet, hogy tudatában vagy annak, hogy minden nap csatákat vívsz.  Meglepődve tapasztalod majd, hogy amennyiben valóban pihensz és ismét feltöltődsz energiával, sokkal több belső tartalékot tudsz mozgósítani, hogy nekivághass a következő feladatnak.
libaA mai rohanó világban nagyon nehéz rendszeres időközönként kiszakadni a munkából és hatékonyan pihenni, pedig az egészséged és általános jóléted szempontjából elengedhetetlen lenne.Ragadd meg az alkalmat, és csinálj valami kedvedre valót, hogy a szervezeted regenerálódjon a legutóbbi események okozta stresszes időszak után.  Aludj sokat, menj el masszázsra, játssz egy baráttal, végy aromaterápiás fürdőt, kirándulj az erdőben, fürödj meg a Balatonban – tehetsz bármit, ami segít visszanyerni nyugalmadat.

Az emberek nagy része nem enged magának megnyugvást, hanem amint sikeresen befejez egy stresszes munkát, már azonnal ugrik is bele a következőbe, és nem tudja sem kipihenni az egyik fáradalmait, sem élvezni a másik gyümölcsét.
A jelenlegi természetellenes társadalomban, ahol a technika révén rettenetesen felgyorsult az élet: a telefon, az e-mail és az internet a kezünk ügyében van, gyakorlatilag elveszítettük a döntési lehetőségünket, hiszen tévesen értelmezzük az “azonnaliságot”, amelyet a lüktető élettempó diktál. Minden sürgős és halaszthatatlan. 

Próbáld meg kikapcsolni a telefonod, a számítógéped, és nézd meg a naplementét. Nem kell hosszú ideig pihenned, de muszáj megtenned, különösen mostanában. És meglátod, hogy az ezt követő időszak sokkal sikeresebb lesz majd.

Pihenéssel teli hetet kívánok,
Luna

Megosztások:

4 Válasz “A 32. hét energiája – Pihenj!”

Szerző: Reinerné Jávor Gabriella - 6 augusztus 2014 Válasz

Kedves Luna,
szeretném megköszönni az írásaid által nyugalmat árasztó útmutatókat. Olvasása közben és utána hatalmas lelki nyugalmat érzek, bármilyen kellemetlen helyzetben is vagyok. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Áldás rád.
Szép napot kívánok, Jávor Gabriella

Szerző: Berkana - 6 augusztus 2014 Válasz

Kedves Gabriella,
nagyon örülök, és kívánom, hogy egész hetedet hassa át a nyugalom.
Szeretettel, Luna

Szerző: Mészáros Éva - 6 augusztus 2014 Válasz

Kedves Ti’

Köszönöm, ez az üzenet ISMÉT jókor jött, talált, süllyedt … !!!!

Szerző: Luna - 6 augusztus 2014 Válasz

:-)
Csodás hetet,
Luna és a Liba

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás