+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 32. hét energiája – vállald a változást

girldragonA héten a Sárkányok szelleme üzent neked. Üzenete: bátorság – vállald és válaszd a változást.

Talán valamilyen új helyzettel kell szembenézned, talán válság, vagy betegség bukkant fel az életedben. Mindez azért van, mert ellenállsz valaminek, ami előre vinné az életedet. Gondolkodj el azon, hogy életed milyen területén állsz ellen a változásnak.

A sárkányokért lehet rajongani és lehet félni erejüket, ám hidegen senkit sem hagynak. Furcsa, mitikus, tűzokádó hüllők ők; egy ősi kor lényei. Valószínűleg valamilyen sárkány-betegség támadt rád; valami, ami a tűzzel, úgy mint gyulladásokkal, torokfájással, lázzal vagy a saját erőddel, esetleg a félelmeiddel kapcsolatos. De az is lehet, hogy egy ősöd gyógyulásra szoruló energiája köszönt vissza rád.

De a sárkány-erő csak ébreszteni akar, és megmutatni neked azt, hogy nem vagy hajlandó növekedésed természetes folyása irányában változtatni helyzeteden. Lehet, hogy generációs mintáról van szó, és generációs vonalad folyamatosan ugyanazon az ösvényen járt, és a te feladatod lenne ezt megszakítani, de félsz, hogy mit szól ehhez a családod… Amikor a változás útját félelem, megszokás és régi minták torlaszolják el, és nincs benned elég benső erő ahhoz, hogy saját akaratodból szabadulj tőlük, a válság segítségedre siet.

A krízis intenzitása egyenesen arányos ellenállásoddal. Az, hogy ellenállsz a készülődő változásnak, növeli szenvedésedet.

A változással szembeni ellenállásnak több forrása lehet. Olykor a félelem a változástól vagy attól, hogy életed darabokra hull, okozza, hogy nem akarod megtenni azt, ami helyes, és amivel elkerülhetnéd a válságot.

De lehet ellenállásod kísérlet arra, hogy elkerüld afeletti csalódásodat és elkeseredésedet, hogy nem kaphatsz meg valamit, amit szeretnél, vagy tehetetlenségérzés és az a vágyad, hogy valaki más tegye meg helyetted azt, amit te képtelen vagy.

fehér sárkányE változatok mindegyike arra a téves elképzelésre épül, hogy a benső átalakulást egyedül kell végbevinned, és nem érzed, hogy lenne hozzá erőd, így talán reménytelennek érzed a helyzeted.

Engedelmeskedj a sárkány-erőnek! Ellenállni a változásnak annyi, mint nemet mondani az életre. Mondj igent! Engedd el magad, hadd kezdődjék meg a varázslat! Az átalakulás arra hivatott, hogy rávilágítson azokra a választásokra, arra a magatartásra, amely nem igazán a tied.

Egyszerűen vállald a változást. Tekints mélyen magadba, ott rálelsz minden válaszra, hiszen mind csak arra vár, hogy meghallgasd! Repülj a sárkány hátán, új földek felé!

Sokkal erősebb vagy, mint hiszed. Vállald és válaszd a változást, az új utakat, melyek erőt is kitartást kívánnak!

Tedd szövetségeseddé ezt az ősi energiát, és legyőzhetetlen leszel. Az ötös számú héten járunk, mely a változás energiáját hordozza; élj vele. Talán ez a nagy esélyed, amit annyira vártál és most eléd sodorta az élet… ne félj kihasználni!

Kívánok bátorsággal és előrehaladással teli hetet áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás