+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 33. hét energiája – A Boldogság Udvara

boldogság boldogtalanságA héten a Tündérek üzentek neked. Üzenetük: vedd észre, milyen magas és vastag falakat építettél magad köré, a múlt bánatából, a megbántottságból, a rossz történésekből. Itt az idő lebontani ezeket, hogy az öröm végre eljöhessen hozzád.

Most tértem haza Avalon földjéről, ahol beavatást nyertem Freya istennőtől, északi sámáni tanulmányaim első évének végén. Nagyon sokat voltunk a természetben, különösen azokat a helyeket kerestük fel, ahol a tündérek laknak – hiszen a tündérek, és más természeti lények is, a sámán segítői. Sokféle tündér létezik, és – mivel az emberek felett állnak tudásban, tisztánlátásban – az embereknek el kell nyerni a jóindulatukat.

Miért érdemes tenni azért, hogy a tündérek szeressenek téged? Mert hatalmas szerencsét, avagy balszerencsét is képesek hozni számodra. A jóindulatukat úgy tudod elnyerni, ha hagysz ezt-azt a természetben ajándékképpen, olyan helyen, ahol sok a páfrány, a virág, a zöld aljnövényzet.  A tündérek szeretik a csillogó dolgokat, a süteményt, a tejet, sőt, még a tűt és cérnát is, mert ők is szeretik megvarrni az elszakadt ruhájukat.

Azt is szeretik, ha az emberek tisztelettel beszélnek velük, sőt, kimondottan bőkezűek tudnak lenni az emberekkel szerencse dolgában, ha segítesz nekik megtisztítani a természetet, ahol élnek. Semmi nem akaszt ki jobban egy tündért, ha szemetelsz a lakhelyére – megnézheted életed történéseit utána. A tündérek képesek szerencsét hozni az életedbe, ha te is hajlandó vagy tenni azért, hogy ők is jól érezzék magukat.

Az ősi kelta mitológia szerint Tündérországban két nagy uralkodói udvar van: a Boldogság Udvara és a Boldogtalanság Udvara. A Boldogság Udvarában laknak azok a tündérek, akik a fényt, a szerencsét, a vidámságot hozzák az embereknek, ám a Boldogtalanság Udvara trükkös hely.

Csábítónak tűnik elsőre, hiszen gyönyörű, ám sötét tündérek lakják, és nem veszed észre, hogy ott ragadtál. Ha pedig hosszabb ideig ott tartózkodsz, akkor nem fogod megtalálni a kiutat a depresszióból, a reménytelenségből, a sötét gondolatokból, a rossz történésekből, az életuntságból, bár lehet, hogy ennek látszólag nincs is külső oka.

Ilyenkor van nálad látogatóban a Boldogtalanság Udvarából a Bánat Úrnője, aki szereti az embereket időről időre meglátogatni. Ajándékkosara teli van bántásokkal, sértésekkel, szomorúsággal, sötét érzelmekkel, rossz emlékekkel.

Ez a Tündér Úrnő arra sarkall téged, hogy építs falat magad köré azokból az el nem felejtett, meg nem bocsátott rossz dolgokból, melyet másoktól kaptál. Minden egyes bántalmazás egy tégla ebben a falban, a malter a sértés, a vakolat a rossz tapasztalat. A magad köré épített fal pedig egyre lehet, hogy egyre magasabb és szélesebb minden egyes nappal. Mások látják ezt, és talán próbálnak figyelmeztetni arra, hogy gyere elő a fényre, de te nagyon bezártad magad a falak közé, és nem látsz már tisztán…

S ekkor nem kezdesz már új párkapcsolatba, hiszen az előző is megbántott, és ezt nem felejtetted el. Nem keresel új munkahelyet, mert félsz a megmérettetéstől és az új dolgoktól. Nem változtatsz az életeden, mert a fal miatt azt hiszed, hogy nincs is előtted már lehetőség az újrakezdésre. Nem a Valóságot látod, hanem csak ezt a dohos, régi falat magad előtt, ami megakadályoz a továbblépésben.

A Boldogtalanság Úrnője pedig gondosan ügyel arra, hogy ne legyen egy pici rés sem ezen a falon, nehogy beáradhasson oda a fény. És ha csak ülsz ott a sötétben, akkor előjönnek az emlékek, melyeket nem tudsz megbocsátani. Hiszen a megbocsátás nagyvonalú cselekedet; el kell engedned azt, hogy neked volt egy dologban igazad, hogy tovább tudj lépni.

Ismerős neked ez az úrnő? Talán érdemes megvizsgálnod a saját életedben, hogy milyen réges-régi, avagy akár új keletű bántás és szomorúság van az életedben, amihez ragaszkodsz. Van-e sértés, rossz történés, melyet dédelgetsz még magadban, esetleg harag, hogy méltatlanul bántak veled, és nem tétetett igazság. Hol van az élettől való félelem téglája ebben a falban? Ha csak egy dolgot is felismersz, az már azt jelenti, hogy egy téglát kihúzhatsz ebből a falból, és felcsillan egy pici fény, ami beáradhat a szívedbe.

boldogság udvaraHa továbbra is fent tartod a falat magad körül, az arra lesz elég, hogy épp, hogy eléldegélj, de nem kapsz ennél többet. Ahhoz, hogy a boldogság, a gyarapodás az életedbe költözzön, be kell engedned a fényt és az együttérzés energiáját; ehhez viszont el kell kezdened megbocsátani, felejteni, és kihúzni a fájdalom, bánat, megbántottság, önsajnálat, harag tégláit a faladból.

Még akkor is, ha tudva tudod, hogy neked van igazad, hogy a másik megbántott, talán látszólag megbocsáthatatlan dolgot követett el ellened… hiszen a megbocsátás téged szolgál, és eljött az idő, hogy őt, és a dolgot, amit tett, az útjára bocsásd, és kinyílj végre a fénynek, az örömnek, a jövő más, pozitív történéseinek.

Mi van akkor, ha magadra haragszol? Ekkor még stabilabb lesz a falad. Itt az idő magadnak is megbocsátani, hiszen azt tudtad tenni abban a kérdéses helyzetben, ami akkori énedtől kitelt. Lehet, hogy most már mást választanál, de nem is vagy már ugyanaz az ember, aki akkoriban voltál.

Telihold idején járunk, és a telihold kitűnő alkalom az elengedésre.

Holnaptól fogy a hold, és ha a megbocsátás mellett szavazol, akkor ahogy fogy a hold sarlója, úgy fognak elhalványulni a rossz érzéseid, különösen azért, mert a tápláló és vidám Nagyboldogasszony idejében vagyunk, ami az ünneplés, a hála, s az Univerzum  bőkezű ajándékainak ideje.

Üdvözöld hát a Bánat Úrnőjét tisztelettel és köszönd meg a tanítását. Mondd el neki, hogy kész vagy a megbocsátásra, és a továbblépésre, és képzeld el, hogy kihúzol egy téglát a falból. Lehet, hogy pont az a tégla lesz az, amitől az egész fal leomlik, és újra érzed majd, hogy élsz. 

Ő ekkor lehet, hogy megváltozik, és ragyogó, aranyfényű Tündérkirálynő lesz belőle: a Boldogság Úrnője. Életed pedig megtapasztalja, milyen a Boldogság Udvarában élni, ahol a csoda, a bőség, a boldogság lesz a mindennapjaid része.

Kívánok neked olyan hetet, mikor az aranyló telihold fényében elengedhetsz minden sötét érzést, ami eddig megkeserítette az életedet, és eljönnek hozzád a csodák,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 33. hét energiája – A Boldogság Udvara”

Szerző: kiss margit - 28 augusztus 2019 Válasz

szia szeretem olvasni mert erösit engemet köszike

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás