+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 33. hét energiája – Szivárvány Sárkány

szivárvány sárkányA héten a Szivárvány Sárkány üzent neked. Üzenete: elhozom neked az örömet, amely új kapukat nyit meg számodra. A 33. héten járunk, s ez a szám mesterszám, a hit száma is. Csodás történésekre számíthatsz, de ehhez hinned kell abban, hogy eljöhetnek hozzád.

A sárkányok csodás lények. Nagyon, de nagyon sokféle sárkány él körülöttünk, de – mivel más rezgésszinten léteznek, mint az emberek – nagyon nehezen érzékelhetők. A sárkányok – több évszázados rejtőzés után (hiszen a nyugati világban ellenségnek kiáltották ki őket) – újra visszatérőben vannak közénk. A sárkányok hihetetlenül erős energiája abban tud nekünk segíteni, hogy megszabadítson minket a nehéz negatív rezgésektől, melyekben nap, mint nap részünk van.

Van egy kedvenc mondásom Anatole France költőtől: „ha virágos az út, ne kérdezd, hová visz”. Számomra ez azt jelenti, hogy azon az ösvényen menj az életben, amelynek a Lelked örül. Ez az ösvény általában mások számára nem látható, vagy nem érzékelhető, így lehet, hogy nem értik, hogy neked mi jelent boldogságot, és talán megpróbálnak lebeszélni róla – hiszen az ő útjuk más. Ne törődj mások véleményével, hiszen ez a te virágos ösvényed, és színes, univerzális ajándékot rejt számodra.

A Szivárvány Sárkány, a sárkányok fajának könnyed, légies képviselője a te kozmikus ajándékodat hozza el. Ha szivárványt látsz, akkor az annak a jele, hogy az Univerzum kész csodás kapukat megnyitni számodra. Olyan kapukat, melyek az igazi ösvényedre vezetnek. A Szivárvány Sárkányokat úgy érzékelheted, hogy a szemed sarkából láthatsz hirtelen felvillanó, szivárvány színű szikrákat – de csak akkor, ha ellazulsz. A sárkányok akkor tudnak hozzád jönni, ha nyitott vagy a fogadásukra.

szivárványsárkányA Szivárvány Sárkányok energiája hasonló az égi szivárványhoz.  Lelkedben színpompás, misztikus lángot ébresztenek fel, s ez a tűz erős vonzással bír; csodákat vonz az életedbe. Ezek a kozmikus lények elvisznek téged a szivárvány végén található arany üstig, mely az univerzális tudást, az ősi bölcsességet rejti. Azt is megtanítják nekünk, hogyan tudjuk ezt a tudást magunkhoz fogadni, úgy, hogy nem csak magunkon, de másokon is segíthessünk általa.

A Szivárvány Sárkányok finoman megnyitják a koronacsakránk „szirmait”, hogy még több égi tudás érkezzen hozzánk. Ha bölcsen használjuk a tudást, akkor az Égiek még többet küldenek majd abból nekünk, saját magunk, s a világ üdvére.

Bízz, légy tele reménnyel, hálával. Keresd meg a lehetőségeidet. Új kezdetek várnak rád, hittel sétálj be minden kinyíló ajtón. Néha nagyon nehéz elhinni, hogy jószerencse vár ránk, de most ez történik. Fogadd be az Égiek ajándékait. Olyan régóta vársz már rájuk. Ne hagyd, hogy kishitűséged miatt a lehetőség csak lehetőség maradjon; kérlek, két kézzel ragadd meg azt, amit a Sors eléd hoz, persze csak akkor, ha úgy érzed, virágos út az, amin elindulhatsz.

És kérlek, ne felejtsd el megköszönni a Szivárvány Sárkányoknak azt, hogy beköszöntek az életedbe. Ne hidd azt, hogy mindez illúzió, avagy gyerekmese – ezt azok mondják, akiket beszippantott az Anyag korlátozó világa.

Amiben hiszel, abban üdvözülsz – higgy a csodákban, és akkor csodák fognak körbevenni. Én legalábbis így élek, és mióta ezt így hiszem, sokkal boldogabb az életem.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a misztikus Szivárvány Sárkányok újra megtanítanak hinni az élet jóságában,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 33. hét energiája – Szivárvány Sárkány”

Szerző: Éva Molnár - 15 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm ezt a szép cikket🤗csodák vannak és léteznek❤️

Szerző: Julianna - 17 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm ezt a sźép üzenetet.Figyelek minden jelre.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás