+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 34. hét energiája – Kuan Jin

kuan jinA héten Kuan Jin, a távol-keleti, tiszta és könyörületes istennő üzent neked. Üzenete: egyesítsd a régi és az új energiát magadban, ezzel más rezgésszintre emelkedsz, s új utak nyílnak előtted.

Kuan Jin egy olyan istennő, aki abban segít a világnak, hogy enyhíti a szenvedést, és magasabb tudatossági szintre emeli az emberiséget. Ő a kozmikus Nagy Anyaistennő, aki téged is feltétel nélkül szeret.

Nem ítélkezik feletted, nem büntet – hanem a megvilágosodásodat hozza el azzal, hogy megnyitja a szívedet.

Kuan Jin a héten arra kér, hogy légy hajlandó spirituálisan felnőni, vagyis engedd el a régi sérelmeket azért, hogy gyógyult lényed új és fényes tapasztalatokra tehessen szert.

Kuan Jin üzenete a következő:

Öreg lélek vagy, nagyon sok bölcsesség van benned. Tudod, hogyan tanulj a tapasztalataidból, és az élet megpróbáltatásai erőssé és szeretettelibbé tettek téged. Bízz magadban, bízz az Életben. Éppen egy olyan fejlődési fázisban vagy, amely közelebb visz isteni küldetésedhez, de bölcs útmutatásra van jelenleg szükséged, hiszen valószínűleg ismeretlen terepre vitt az utad.  A Bölcsek tanácsára hallgass, ne pedig a félelem hangjára, s így nyílik meg előtted egy új, és fényes Tér, ahol még soha nem jártál.

Nem számít, hogy eddig mit tettél; az számít, hogy mit teszel most. Az sem számít, hogy mit hittél eddig magadról; csak az számít, hogy ettől kezdve mit választasz. Ha eddig büntetted magad egy régen elkövetett hibáért, avagy másokat hibáztattál valamiért, akkor kérlek, hagyd ezt abba, és válassz egy szeretettelibb megoldást. Kérdezd meg magadtól, hogy mit tanultál ebből vagy abból a múltbéli hibából, mit kell megbocsátanod, hogyan tudnál jobban szeretni.

És ahogy egy gyermek felnő – szeretetben, biztonságban, gyengédségben – te is emelkedj tudatosan egy másik szintre, ahol el tudod engedni gyerekes sérelmeidet és felnőtt módon tekinthetsz a dolgokra – hiszen annyit tanultál és tapasztaltál már, hogy nem maradhatsz többé gyerek.

Engedd meg magadnak ebben a helyzetben a bizonytalanságot. A csikónak – akiből egyszer szélsebes paripa lesz – először imbolyogva lábra kell állnia, miután megszületett. Egy új helyzetben nyilvánvalóan bizonytalan vagy még – de ez nem szégyelleni való, csak annyit jelent, hogy testednek-lelkednek igazodnia kell a változáshoz. Mindehhez nagy bátorság kell. Gratulálj magadnak, még ha néha meg is inogsz, hiszen ez a siker felé vezető utad része. És jelenleg úgy néz ki, hogy ha megteszed a kért változtatásokat, az életedben garantált a siker…

Valami új van születőben az életedben, ami egészséges és az Égiek által támogatott változás. Légy te most az „úttörő” aki új dolgokat fedez fel. Az intuíciód és ösztöneid támogatnak a változásban, bár a logikus elméd tele lehet félelemmel.

nagymamaMindegy, hány éves vagy, mindegy, milyen életszakaszban vagy, engedd el az ítélkezést önmagad felett, és szeresd azt, aki vagy, és ahol most tartasz. Ez a te utad. Ne gondold azt, hogy a korod, a nemed, az élethelyzeted miatt te nem változtathatsz bármin.

Soha nem késő elkezdeni valamit. Soha nem késő befejezni valamit. Soha nem késő megbocsátani. Soha nem késő eldönteni, hogy itt és most jól akarod érezni magad, ezért hajlandó vagy elengedni a múltat – az ítélkezést, a fájdalmat, a szenvedést.

Ha fáradt vagy, depressziós, vagy kiégettnek érzed magad, ha úgy érzed, rohamosan öregszel, akkor itt az ideje kapcsolatba lépni belső gyermekeddel, aki csak arra vár, hogy végre játszatok együtt, és szegjetek meg néhány szabályt, próbáljatok ki új dolgokat, melyek élettel töltenek el.

A gyógyuláshoz, az új kezdetek életedbe hívásához mondd el az alábbi kérést Kuan Jin felé:

„Szeretetteli nagymama, életteli unoka, Kuan Jin, Te, aki úgy szeretsz engem, mint a lelkes gyermeket és a bölcs öreget, hívlak téged. Segíts, hogy bízhassak az álmaimban és a terveimben, ezek megfelelő időzítésében, a saját isteni lényemben, és az isteni tervben életemet illetően. Így legyen.”

Tedd a két kezedet imapozícióba, és képzeld el, hogy a jobb kezed a lelkes fiatal gyerek, a bal kezed a bölcs öreg energiáját hordozza. Érezd, hogy a két tenyér egymáshoz ér, a két energia összeolvad. Küldj szeretetet a szívedből, amely megáldja mindkét energiát, ami benned lakik, és mosolyogj. Gyógyulásoddal a világ is kinyílik számodra.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a tiszta szívű Kuan Jin istennő gyógyít téged,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 34. hét energiája – Kuan Jin”

Szerző: Szabo Katalin - 21 augusztus 2018 Válasz

Koszonom szepen.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás