+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 35. hét energiája – A Semmiből Minden

dervis4A héten Rúmí, a keleti bölcs, misztikus üzent neked. Üzenete: a Mindenből születik a Semmi, s a Semmiből a Minden… „Ó, barátom, ha szeretnéd, hogy írjanak rád, légy üres lap.”

Rúmí a szúfizmus, a keleti miszticizmus egyik legnagyobb költője, gondolkodója, kinek tanai alapján megszületett a kerengő dervisek rendje. A rend legfontosabb meditációs technikái a zene és a tánc. Úgy vélik, hogy a világ minden egysége forog, kering. A Teremtővel pedig úgy tudod legjobban felvenni a kapcsolatot, ha „elveszíted a fejed”, ha lemondasz elméd uralmáról, és szent transzba esel. A mostani időszakban valóban ez a recept számodra, hogy nagy és új dogokat tudj teremteni az életedben.

Lehet, hogy mostanában levedled a régi bőröd, elengeded azokat a dolgokat, melyeket régen biztosnak vettél. Elképzelhető, hogy valaha törvénynek vélt elveid, fix elképzelésid változnak. Valóban, itt az idő, hogy az eddig téged fogva tartó, láthatatlan béklyókat levedd magadról, még ha az a félelem is felbukkan benned, hogy mi lesz akkor, ha nem lesz semmi, amihez ragaszkodhatnál? Sokszor ezekkel a fix nézőpontjainkkal azonosítjuk a létezésünket, s ha ezek eltűnnek, akkor egy kicsit olyan, mintha mi is eltűnnénk. Változol, és ezzel változnak azok a dolgok is, melyek eddig szolgáltak téged, de már csak visszahúznak a múltba.

Valami más vár rád, valami csodálatos, talán eddig elképzelhetetlen új dolog. Ám jelen pillanatban a Senki Földjén állsz – ami volt, az már nincs, és ami jön, még nem körvonalazódott.

A Kozmikus Anyaistennő időszakában járunk, és ez az időszak sokszor van tele változással – vagy éppen türelmetlen várakozással. Az Anyaistennő kozmikus, égi méhéből új dolgokat szül számodra, de hogy ezeket be is tudd fogadni, el kell engedned a régit. És ez a folyamat nem úgy megy, hogy egy elengedett régi dolog azonnal pótlódik – várni kell arra, hogy az új megérkezzen, várakozni ebben a sötét, de lehetőségekkel teli ürességben.

Ó, bárcsak úgy írhatnék, mint Rumi, olyan költőien fejezve ki azt, hogy a lelked, olyan, mint egy érő gyümölcs, melyet az Égiek gondoznak a mennyei kertben, hogy olyan sok lehetőség van számodra az életben, mint ahány fürt szőlőszem van egy szőlőskertben… hogy Életed Történetének Isteni Krónikása olyan izgalmas, meglepetésekkel teli élettörténetet talált ki számodra, mely zenészek és írók képzeletét is megihletné.

Csak számodra íródott ez a történet, te vagy a főszereplő, és csodásak a mellékszereplők is. Ó, ha hallanád, bámulattal telve merednél az Égre. Mi a te történeted, melyet az Égiek írtak meg? Szerelmi történet, nagy kaland, izgalmakkal teli lét, melyek mind csodásan bontakoznak ki?

dervis1Itt az idő a saját magad által megírt, szomorú drámát félretenni, és helyette ráhagyatkozni Isteni Sorsodra, a Teremtő által csak neked megírt nagyszabású történethez csatlakozni.

Már régen felkértek téged életedet főszeplőjének szerepére, és a mostanában tapasztalt, néha fájdalmas vagy nemszeretem változások is ezt szolgálják; hogy engedd el a kicsit, és öleld magadhoz a Nagyot. De még mindig szorongatod ezt a régit, ezzel keringsz körbe és körbe, hiszen ez biztos, hiszen ezt ismered. Mégis, jön és jön az a gondolat, hogy van több és jobb annál, ahogyan most élsz, ám ezt elengeded és újra elkezded teremteni az akadályokat és harcolni a körülményekkel – bár ha csatlakoznál az Isteni Történetedhez, a saját magad története helyett, ezek nem is léteznének.

Hogyan csatlakozhatsz Isteni Történetedhez? Hogy engeded történni az életedet, magától. Elfogadni, ami történik veled, rajtad keresztül, megtenni, amit kérned tőled – vagyis együtt haladni az áramlással, nem erőltetve semmit, csak hagyni, hogy történjen az, ami éppen történik – feladni a kontrollt, az agyalást.

És ekkor történik meg a varázslat, ami személyre szabott, amit neked tartogat a Teremtő, s ami a Lelked igazi útjára vezet.

Most el kell engedned azt a vágyat, hogy kapni akarsz, most engedned kell, hogy oly üressé válj, mint egy üres pohár, egy üres papírlap. Most engedd el, hogy az álmaid munkája után vágyakozz, most engedd el azt, hogy életed szerelmére vágysz, vagy bármely olyan kívánságot, ami fontos lenne neked. Érezd át a szomorúságot, hogy nem tiéd, hagyd kiáramlani magadból az érzelmeket is.

Most engedj el minden ragaszkodást, függést, ez a feladatod annak érdekében, hogy valami olyasmi érkezzen el hozzád, ami tényleg a tiéd, amit neked szánt az Ég.

Nem könnyű ezt megtenni, s paradoxonként hangozhat, hogy pont attól kapsz meg valamit, hogy elengeded… de az Univerzum törvényei nem az emberi gondolkodásunkon nyugszanak.

Engedd el az álmodozást és kezdj el élni, elvárások nélkül! S pont az Élet megtapasztalásától valósulnak meg az álmaid.

A héten megkérheted a csodálatos Rúmít, aki segít minket az Égi Birodalomból, hogy segítsen a fenti folyamatot megélni, aki feltétel nélkül szeret minden hozzá fordulót, hogy legyen segítségedre abban a folyamatban, hogy elengedd a sztorikat, a fantáziálásokat, a kötődéseket, és a félelmeket, hogy meg tudd élni a szíved békéjét, léted isteni harmóniáját – s ez vezessen el legnagyobb álmaid földi beteljesüléséhez.

Kívánok neked olyan hetet, amikor csak élsz, tapasztalod, hogy a Lét ereje átfolyik rajtad, s ez által jutsz hozzá, valami elképzelhetetlenül csodás dologhoz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás