+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 35. hét energiája – Angyali gyógyító erő

healingA héten a meditációs angyalkártyák közül Rafael arkangyal energiája üzent neked. Üzenete: jelenleg életedet angyali gyógyító erő hatja át. Hívd ezt az erőt, tedd meg a fénylények által sugallt változtatásokat, hogy testileg-lelkileg egészségesebb és erősebb lehess.

Rafael neve azt jelenti: „Isten meggyógyít”. Ezt a csodálatosan finom energiájú arkangyal, tested-lelked gyógyításához először is hitedet emeli magasabb szintre, mert magasabb rezgésű energiával kell töltekezned ahhoz, hogy a kóros testi-lelki állapot javulni tudjon.

Rafael ezt követően megkezdi sejtjeid, szöveteid, szerveid javítását, és megtisztítja vérkeringésedet. Ekkor tud  tested a magas rezgésű fény tiszta esszenciájából táplálkozni, amit az jelez, hogy jobban érzed magadat. Amikor a fény eléri a szívcsakrádat, és megnyitja azt, megtapasztalhatod a feltétel nélküli szeretet állapotát, és ez a rezgés az, ami képes csodákat vonzani az életedbe.

Rafael és az Ő angyali gyógyító serege folyamatosan figyeli a gyógyítókat és felügyeli a gyógyító képességeket. Olyan embereket keresnek, akiknek nyitott a szívük és értelmük is, akik emelkedett rezgést és szépséget hoznak a Földre.

Ha van valamilyen testi-lelki problémád, akkor a héten Rafael arkangyal segíthet neked. Először is gyújts egy halványzöld gyertyát, vagy egy finom illatú füstölőt, hiszen Ő a levegő arkangyala, majd hívd meg őt, és kérd meg, adjon jelet ahhoz, hogyan gyógyulhatnál meg. Folyamodj Rafaelhez, hogy elvezessen egy gyógyító tér megteremtéséhez, ami megkönnyíti a testi, lelki, érzelmi gyógyulást. Ha szólítod a gyógyító angyalokat, átengedve nekik egy időre a problémát, akkor őt irányítani fogják a gyógyulás folyamatát úgy, hogy azt fogod érezni, hogy szeretetburok vesz körbe téged. 

Testedet magad alkottad, így el tudja mondani neked, a saját nyelvén, hogy mi működik benne jól, és mi nem. Születéskor a legtöbb ember az univerzális energia természettől fogva szabad áramlása által fenntartott, gyönyörű, életerős testet kapnak ajándékba. De vajon megbecsülöd-e a testedet?

Figyeld meg, mennyire fáradhatatlanok és őszinték a kisgyerekek! Akkor esznek, amikor éhesek, akkor alszanak, amikor elfáradnak, korlátlanul kifejezik érzéseiket. De a felnőttek tapasztalataik sémáit követik, rossz szokások rabjai lesznek. Ezek talán hozzásegítenek a túléléshez, de meggátolják a természetes energia szabad áramlását. Megrögzött negatív szokásaink testi fájdalmat, szenvedést, kimerültséget és kisebb betegségeket okoznak. Ha elsiklasz e jelzések felett, azok fölerősödnek és végül komoly, olykor egyenesen végzetes következményekkel járnak. Nincs más választásod: vagy megteszed, amit gyógyulásod érdekében tenned kell, vagy – a legvégső esetben – lemondasz testedről.

angelA testnek is van tudata és érzései, amelyek fontos szerepet játszanak. Tanulj meg hallgatni testedre és szeretni azt! Ha szenvedsz, fordítsd erre egész figyelmedet, s ne gyógyszerekkel akarj szabadulni attól, ami aggaszt! A legjobb, amit tehetsz, hogy legalább egy időre átengeded magad a fájdalomnak, hogy megértsd,  mit akar üzenni neked. Kérd meg Rafaelt, hogy segítsen meglátnod, min kell az életedben változtatnod ahhoz, hogy tested-lelked egészségesebb legyen.

Az egészség és az életerő természetes állapotunk. A tünetek rávezethetnek arra, hogy megtaláld egyensúlyvesztésed igazi okát. Engedd meg testednek, hogy mély érzéseit felszabadítsa úgy, ahogy kívánja, sokszor mozgás vagy hang alakjában (ezt a gyógyító módszert sokszor használjuk a boszorkány iskolában). Amint eljutottál érzéseid elfogadásáig, sőt, szeretetteli üdvözléséig, használd az elmédet arra, hogy megértsd a helyeztet. Ily módon tested is, értelmed is megnyílik, képes lesz befogadni a gyógyulást, és egyensúlyba kerül.

Az elfojtott érzések ott gyülemlenek föl testedben, ahol eredetileg létrejöttek. Ez a testtájék megdermed, kemény csomóvá fagy, s nem képes többé energiát felvenni és a saját szintjén rezegni. Ha elfojtod, tudat alá nyomod ezt a traumát, a fájdalom több életen át nyomon követhet, míg el nem szánod magad arra, hogy szembenézz vele.

Töprengj el élethelyzeteden. Hogyan bánsz önmagaddal? Ha fáradt vagy, kérlek pihenj többet! Táplálkozz egészségesen, ahogyan azt tested szükségleteid diktálják. Ha dohányos vagy, koffein, alkohol vagy kábítószer-fogyasztó, ártalmas koszton élsz, túlságosan igénybe veszed magadat, hatolj minél mélyebbre, és tedd fel magadnak a kérdést: mit akarsz megtanulni ez által?

Változtass életeden, de úgy, hogy testi szükségleteidre is figyelsz. Ehhez esetleg arra lesz szükséged, hogy új munkát, lakást, kapcsolatokat, barátokat keress, más szokásokat és életstílust vegyél föl. Az tesz beteggé, hogy tagadod, amit tudsz. Lesz benned elég erő a változáshoz, hidd el. Keresd, ami segíthet ebben, fogadd el igazi érzéseidet! Kérd Rafaelt, hogy küldje el hozzád angyalait, s Ők irányítsák szeretettel gyógyulásod folyamatát.

Kívánok neked olyan hetet, amikor testileg-lelkileg gyógyulni tudsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás