+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 35. hét energiája – Az Elfeledettek Birodalma

elfeledettekbirodalma (2)A héten azok a Mesterek üzentek neked, akik a múltban jelentős szerepet töltöttek be az emberek életében, ám mára egy elfedett helyen várnak.

Mire várakoznak? Hogy újra felfedezzük őket, felvegyük velük a kapcsolatot, saját magunk és a Föld gyógyítása érdekében. A héten a következő üzenetet adják át neked: ha segíteni akarsz magadnak, s a Földnek, hallgasd meg neked szóló tanácsunkat.

Nagyon erős kapcsolatom van a szellemvilággal, a horoszkóp képletem is megerősíti azt, hogy a Túloldallal való kapcsolat az életfeladatom része. Abban az égi kegyben részesülhettem, hogy számomra ez nem megterhelő, hanem élvezetes kapcsolódás. A hozzám fordulóknak látom nem csak az auráját, az energiaközpontjait, de a Segítőit is. Szoktak hozzám fordulni azért is, hogy – már egy másik dimenzióban tartózkodó – hozzátartozójukkal beszélhessenek az emberek, de ez már egy másik történet.

A Segítők személye változhat, aszerint, hogy valaki szintet ugrik-e, avagy fejleszti-e magát, mert ilyenkor magasabb tudású lényt kap arra a célra, hogy tanácsokat suttogjon a fülébe. Ez történt az egyik kedves ügyfelemmel is a boszi mágia tanfolyam elvégzése után. Egy olyan Mestert kapott, aki annyit árult el magáról, hogy az Elfeledettek Birodalmából érkezett, és meg is mutatta, hogy milyen ez a hely.

Az Elfeledettek Birodalma egy sziget, amely egy másik dimenzióban található. Nagyon érdekes és furcsa hely… Itt kapott helyet mindaz amit, vagy akit régen fontosnak tartottak, majd elfeledtek. Ezen dolgok energiája él a kollektív tudattalanban, nem tudott megsemmisülni – de egyelőre újra testet ölteni sem tud, hiszen a legtöbben nem hisznek ezek létezésében, így ezt a birodalmat a kollektív tudattalan “alvilágába” száműzték. Hinni bennük a földhöz ragadt anyag-emberek, a “muglik” számára vagy nevetséges, vagy egyenesen őrültség, esetleg gyerekmese.

A gyerekek viszont csodásan látják ezeket a furcsa a birodalmakat és hisznek is bennük. Tegnap előttem utazott a mozgólépcsőn egy kisfiú, aki hirtelen felkiáltott az apukájának: “ott egy egér!” Én is odakaptam a fejem, és valóban, a mozgólépcső aljában, valami mozgott. Az apuka rögtön közölte a kisfiúval, hogy ez csak egy darab papír, amit mozgat a szél. De láttam, hogy a kisfiú ezt nem hiszi el; csillogó szemmel figyelte a “metró egerét“. És vajon ki tudja, valójában mi volt ott? Sokkal, de sokkal több minden van a világban, amit nem látunk, nem értünk, nem tudunk felfogni, csak akkor, ha szélesre tárjuk a hitrendszerünk kapuit és ki merjük nyitni a szemünket.

Az Elfeledettek Birodalmában vannak szent fák, mesterek, sárkányok, tündérek, mágusok, varázslók, elfeledett állatok, mindenféle lény – akik az „újjászületésre” várnak, vagyis arra, hogy újra felfedezzék őket. Azt mondják, hogy Arthur király is itt alszik, addig, míg a világ újra képes lesz befogadni az energiáját, s elkezdődik egy új, fényes és igazságos világkorszak.

Ezek a lények fokozatosan térnek vissza az emberi tudatba. Például az Unikornisok, a Sellők, a Sárkányok már nem csak gyerekmesék szereplői, hanem érzékelhető az energiájuk. Ősi hitrendszerek, mint a sámánizmus, a viking hitvilág, a druidák bölcsessége és sok más egyre nagyobb teret nyer – az én legnagyobb örömömre.

Földanyának szüksége van az ősi bölcsességre, hiszen ezek a tanok szentnek tartják a Földet, a Napot, a Holdat, a csillagokat. A több mint kétezer éve tartó rombolás, ami az emberek szabad akarata ellen irányult, Földanyát is tönkretette. Az emberek elhitték, hogy itt a Földön szenvedni kell, és majd a mennyben jár a jutalom – így a Föld szabadon rombolható – kit érdekel, mi lesz ezzel az ideiglenes tartózkodási hellyel?

Sajnos a Nők, mint Földanya képviselői, ugyanebbe a kategóriába tartoztak, ezer meg ezer éven át. Ma már viszont – mivel a Vízöntő korszak jóval szabadabb, mint a Halak –  itt az ideje, egészségesebb, bűntudat nélküli hitrendszereket magunkhoz venni…

A Nők Földanya energiáját hordozzák, így a Nők gyógyulásával Földanya is gyógyul. Míg tápláló Földanyánk  cunamikkal, földrengésekkel, természetellenes időjárással tiltakozik az erejét elszívó kihasználás ellen, addig a Nők azzal, hogy nem hajlandók beállni a sorba, kimondják a véleményüket, tudást és hatalmat vesznek magukhoz, mernek változni és változtatni, s ami a fő dolog, elkezdték újra szeretni önmagukat.

Nagyon sok különleges Férfi is van, aki ugyanezt teszi… és ez csodálatos.

elfeledettekbirodalma1A héten egy Mester az Elfeledettek Birodalmából szeretné felvenni veled a kapcsolatot.

Lehet, hogy álmodban jelentkezik majd, és bármilyen alakban jöhet. Valószínűleg előző életeid egyikében szoros kapcsolatban voltatok egymással. 

Lehet, hogy férfi, lehet, hogy nő, lehet, hogy mágikus lény – akár fa, vagy angyal is lehet.

Figyelj, kérlek, az üzenetére, mert fontos dolgot közöl majd veled – ami felbukkanhat egy átsuhanó gondolatban, egy színes álomban is, de lehet, hogy küld egy életeseményt, ami jelentőségteljes lesz számodra, és segít majd abban, hogy életed abba az irányba forduljon, ami a legjobb lesz neked.

A héten légy nyitott a furcsaságokra, figyelj, érzékelj, láss! Vagy kérd meg a gyerekeket, meséljenek neked az igazi Valóságról. Higgy a “metró-egér” létezésében. Mert amit hiszel, az kezd visszatérni ebbe a világba, s megtöri az élet taposómalmát… s minél jobban hiszel abban, hogy az élet nem szürke, hanem izgalmas kaland, annál jobban kezd majd tényleg pezsegni a földi lét, ez az ajándékba kapott létezési forma számodra.

Kívánok neked olyan hetet, amikor rájössz, hogy élni buli is lehet,

Áldással,

Luna

Két tanfolyamot ajánlok a figyelmedbe, amellyel tágul a Valóság számodra, a Boszorkány Mágia tanfolyamot (klikk ide) és a kimondottan a nőiességed gyógyulását is szolgáló Boszi suli 2018-19-es évfolyamát, mely novemberben kezdődik majd (részletek később).

 

 

 

 

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 35. hét energiája – Az Elfeledettek Birodalma”

Szerző: Okróczkyné Sári Anikó - 29 augusztus 2018 Válasz

Köszönöm !

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás