+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 35. hét energiája – Érzelmek útja

70555123715568778461A héten a Symbolon bölcsessége üzent neked.

Egy olyan időszakban járunk, amikor sok mindenkiben a félelem, a zavarodottság.

Háborúk dúlnak a világban, értelmetlen célokért. Úgy tűnik, és ahogy megírták az ősi emberi és az Univerzum lényeitől származó előrejelzések, a világ kétfelé szakadt, és ez a szakadás egyre nagyobb és szélesebb.

Az emberek egy alacsony rezgésű része csak birtokolni akar, megszerezni, félelmet kelteni és agresszívan uralkodni másokon, ehhez bármilyen eszmét és eszközt használva. Nem veszik észre, és hogyan is vehetnék észre, hiszen vakok azt meglátni, hogy mindez értelmetlen.

Az emberek magas rezgésű része, mint te is, javítani, változtatni és szeretni akar, fényt hozni a világba, ezért lehet, hogy azt veszed észre, hogy egyre jobban szűkül azoknak az embereknek a köre, akivel jól érzed magad. Én hiszem, hogy a magas rezgésű emberek előző életeik jó részét más világegyetemekben töltötték, ahol hatalmas bölcsességet vettek magukhoz és rájöttek, mert megtapasztalták, hogy a béke és a birtoklás démonának a visszautasítása az egyetlen út.

Magas rezgésű emberként, ahogy haladunk az Aranykor felé, nagy rajtad a nyomás arra vonatkozóan, hogy változtass az életeden,  hogy valódi életcélodnak élj, amivel fényt tudsz hozni a világba, de a félelmeid visszahúznak a megszokott világodhoz.

Az időjárás sem kedvez a jó kedélyállapotunknak, hiszen mintha egy hónappal előbbre ugrottunk volna hirtelen a hidegebb, befelé fordulóbb ősz felé, pedig tavaly ilyenkor még strandolásról szólt az élet.

Lehet, hogy te is megzavarodtál, célt vesztettél, alig bírsz már kapaszkodni a régiben, és tisztán érzed, hogy szükséged van a régitől való elrugaszkodásra, de talán túl gyáva vagy hozzá. A talaj fenyegetően inog alattad, hiszen már régen túlhaladtál mostani fejlődési periódusodon – és mégsem akarod vállalni azt a kockázatot, hogy otthagyd eddigi biztos pontodat. Mindezt pontosan tudod is, de ugrani mégsem mersz.mentőkötél

Jó tanácsot most csak a szíved, és nem az eszed adhat neked. Járd az érzelmek útját. Ne hallgass az eszedre, hanem cselekedj érzéseid szerint. Keresd meg a benned élő gyermeket, hagyd, hogy kifejezze önmagát, hagyd élni.

Talán játszani szeretne, talán csak egyszerűen azt szeretné, ha észrevennéd. A héten légy újra egy kicsit gyerek! Menj, és hintázz, libikókázz, nevess, igyál habos kakaót, olvass mesét, légy egy kicsit felszabadultan bolondos! Nagy szükséged van erre.

Tanulási folyamatod eredményeként ebben az esetben nem nagy kincset találsz a szivárvány végén, hanem csendes megnyugvást, olyan megértést, amely által lelkedben újra rend lesz, és elégedetten azt a helyet foglalod el, amely megillet téged. Megtalálod a békét, amiért dolgozni jöttél erre a világra.

Csak a felkavart, kaotikus, megzavarodott helyzetekből kilépve kezdjük el értékelni a nyugalmat, a belső békét.

Ezt kívánom neked a hétre,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás