+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét energiája – A béke kékje

BalatonA héten a kék szín üzent neked. Üzenete: találd meg a lelki békét és tisztaságot az életedben. Most az visz előre, ha vissza tudsz vonulni egy kicsit a lelked mélyébe, rendet tenni a vágyaid között, és tisztázni magadban, mit is szeretnél. Ez a hét nem a nagy történések, hanem inkább a rendrakás ideje; az új kezdet a jövő héttől jön el.

A mágikus 36-os számú héten járunk, ami olyan, mint egy „kör bezárása”, hiszen a kör is 360 fokos.

A 9-es szám, a tarot kártyában a Remete száma rejtőzik ennek a hétnek az energiájában, s a remeték mindig a szentet, a tisztát keresik, ezért vonulnak vissza barlangjukba, kunyhójukba, ahol keresik az Égiekkel való kapcsolódást. Tudják, hogy a nyüzsgésben, a külvilágban, a mesterséges pompában ezt nehezebb megtalálni. A remeték türelmesek, évekre, vagy talán egész életükre elvonulnak a világtól – és így találják meg a békét. A héten neked is türelmesnek kell lenned, s vágyaidat alávetni a Gondviselés hatalmának.

A békét számomra mindig a kék szín szimbolizálja. Nemrégiben a Balatonon töltöttem el pár napot, és nincs szebb annál, mint ahogy az ember a vízben lebegve nézi az égboltot, a halvány felhőket. Alig voltak a strandon, szinte egyedül voltam én és a kék víz, a kék ég. Akkor és ott úgy éreztem, hogy örökre itt maradnék, mert feloldódtam a békében, ebben a kék rezgésben, ami felemelte a szellememet, míg a selymes víz ringatta a testemet.

„A szín egy rezgés, ami ragyog. A spektrum minden egyes színe más mértékben rezeg, és mindegyik rezgés szépségét külön-külön csodálhatjuk.” írja a Lilian Verner Bonds színterapeuta.

A színek nagy hatással vannak ránk, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. A kék a torokcsakra színe. A kék az Igazság színe. Kimondott szavaink a régi, aranykori időkben az igazságról szóltak – ezért volt torokcsakránk egészséges. Az igazság kimondása manapság nem dívik, szeretünk kompromisszumokat kötni, elhallgatni dolgokat, visszafojtani érzelmeket, udvariasan hallgatni, bár fojtogatnak a szavak, nem adni hangot annak, ami bánt minket, s nem beszélni az Igazságról, hiszen azért megbüntethetnek – s ezért kevés embernek ragyog az eredeti halványkék színben ez az energiaközpontja.

A kék Mihály arkangyal színe is – aki bizony az Igazság és a Törvény megvesztegethetetlen harcosa.

Az igazság kimondása nem könnyű… Emlékszem, mikor beindítottam a boszorkány iskolát, 7 évvel ezelőtt, begyulladt a torkom. Egy hétig köhögtem, nem tudtam beszélni, és az iskola első alkalmát megelőző éjszakán, majdnem megfulladtam – egy szibériai sámáni totem segített rajtam, amit a párom a torkomhoz tett, s ma is emlékszem, hogy megjelent előttem egy prémes sapkás, vidám sámán szelleme, és oroszul egy picit beszélgettünk, bár oroszul nem is tudok, majd nyugodtan álomba szenderültem. Aztán másnap rendben lement a nap, úgy, hogy a torkomnak kutya baja sem volt már. Bizony, a Segítők mindig jönnek, ha hívod őket. 

Előző életeinkben, annyiszor megbüntettek azért, mert tanítottunk az Igazságról, mert beszéltünk az Igazságról. A vélt boszorkányokat, akik javasasszonyok, gyógyítók, táltosok, sámánok voltak, sokszor vízpróbának vetették alá, ami fulladást, a torokcsakra bezáródását eredményezte. Ha megfulladt a vízben, akkor felmentették. Ha mégsem, akkor füstben, máglyán fojtották bele a szót. Sok boszorkány még ma is arról ismerszik meg, hogy képtelenek garbót, nyaksálat felvenni, hiszen ez a torkuk köré szorulhat – s emlékek még ma is feljönnek bennük.

Ezek az rossz idők elmúltak, és beköszöntött a Vízöntő kora, amelynek központi színe a kék. A Vízöntő az igazság felkutatója, a jövőbe vivő jegy, ami fogékony más világokból származó üzenetekre. A Vízöntő, aki nem ismer lehetetlent, hanem mindig kitalál valami újat, valami meglepetést. Aki a csillagokat akarja elérni, magasabb rendű, lelki célokat megvalósítani.

istennőA kék a Nagy Istennő színe is, hiszen az egyetemes bölcsességet, a titkokat, az ismeretlent, a csendet és a túlvilágot is képviseli. Az olyan ősi istennők, mint Éva, Ízisz, szintén a kék szín misztériumát hordozzák.

Szűz Mária színe is a ragyogó égszínkék, s maga a Hold, a női minőség is a kék szín energiájában rezeg. 

A kék a hit és a bizalom színe is. Ám a kék nem ringat illúziókba – inkább lecsillapít, békét hoz, megnyugtat.

A héten, ahhoz, hogy át tudd gondolni az életedet, hogy higgadtan és józanul rá tudj nézni a dolgokra, melyek foglalkoztatnak, vedd körbe magad kék színnel. Viselhetsz kék ruhát, égethetsz kék gyertyát, rajzolhatsz kék színnel.

Lehet, hogy azt fogod észrevenni, hogy nyugodtabb leszel, hiszen a kék szín rezgésére nyugalmi választ ad a szervezet. Intuíciód is növekedhet, akár jósló álmok formájában.

Ha fogyni szeretnél, akkor jó arra is a kék, hogy csökkenti az étvágyat. Ha pedig állásinterjúra mész, akkor nagyon jó benyomást fogsz tenni az interjún, hiszen a kék azt mutatja, hogy nagyon megbízható ember vagy. Ebben az esetben sötétkék ruhát vegyél fel.

A héten a kék szín segítségedre lesz abban, hogy meglásd az igazságot, kimondd az igazságot – s ezáltal gyógyulhass te is, az életed is, a béke energiájában.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a kék szín energiája átölel, beburkol égi szeretetébe, különösen vasárnap, Szűz Mária születésnapján, amikor erős a vele való kapcsolódás,

Áldással,

Luna

S ha szeretnél a megbocsátás energiájában békére lelni, letenni a múltat, hogy indulhass a jövő héttől egy boldogabb jövő felé, várlak szeretettel Kisasszony napján, szeptember 8-án egy olyan napra, ahol Szűz Mária és Mária Magdolna energiája kísér majd. A továbbiakért kérlek kattints ide.

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás