+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét energiája – Lomtalanítsd az életed

erlik hanA héten a szibériai sámán kultusz egyik fő istensége, Erlik Han üzent neked. Üzenete: itt az idő, hogy lezárd a múltat.


Erlik Han a Múlt istene. Az Ő birodalmába tartoznak az elmúlt dolgok. A törött tárgyak, az emlékek, a múlt eseményei, mindaz, amit el kell engedned, átengedned Neki, hogy az Ő birodalmát gazdagítsa. El sem hiszed, hogy hány ember él a múltban, és szúrja el ezzel az egész életét. Sokszor veszteségeken, sikertelenségeken, elrontott kapcsolatokon, a “bárcsak ezt tettem volna” életeseményeken rágódunk még évek elmúltával is.

Ha megkérdezel valakit, hogy ha újrakezdhetné az életét, mit tenne másként, a válaszolók többsége azt válaszolná, hogy körülbelül mindent.

Én azt mondom: semmit. Mindennek célja, értelme volt, ami történt, bármilyen fájdalmas is volt. A Nagy Tervet mi emberi szinten nem láthatjuk, ez az istenek szintje. Éppen ezért nyugodj meg, mindent csak jól tehettél, sokszor nem is volt igazi választásod. Az élet egy tanulási folyamat, éppen ezért mindig van esélyed tiszta lappal kezdni – már egy magasabb szinten.

A 36. héten járunk, a hét száma a 9-es, ami azt üzeni, hogy egy életciklus lezárult, és a héten számot kell vetned ezzel, lezárnod a még lezáratlan dolgokat, hogy aztán jöhessen az új.

A környékünkön pont most zajlott le a lomtalanítás, és volt alkalmam megfigyelni, hogy mitől válnak meg az emberek. A legtöbb dolog egyáltalán nem volt új, látszott rajtuk, hogy talán 20 éve is őrizgetik már. Penészes, pozdorjává vált szekrények, melyek még a hetvenes években voltak divatosak, furcsa ruhák, és megannyi régi-régi dolog került az utcára. A jó hír az, hogy odakerültek!

lomRák jegyűként én imádtam régebben dédelgetni a múltat, még illatszereket is gyűjtöttem, melyekbe, ha beleszagoltam, vissza tudtam röppenni a nyolcvanas évekbe, a gyerekkoromba, és az illaton keresztül újraéltem az eseményeket. Ám az életesemények rádöbbentettek, hogy semmi értelme a múltban élni, és ezzel megtagadni a Jelent. Hiszen pont az életedről maradsz le.

A múlt – elmúlt, és köszönettel és hálával oda kell adnod Erlik Han istennek azért, hogy a Jelen Istennője és a Jövő Istene igazgathassa ezek után az életedet.

Lomtalanítsd te is az életedet! Engedd el az emlékeket, hogy a történések, a kalandok vehessék át az uralmak, hogy előre, s ne hátra haladj. Mert egyedül így tudsz uralkodni a saját életed felett.

Kívánok olyan hetet, amikor a Jelen ragyogtatja rád áldásait,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás