+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét energiája – Medúza

A héten a Medúza, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: hit és elfogadás szükséges ahhoz, hogy tudd, hogy az Égiek mindig gondoskodnak a testi-lelki túlélésedről. Bármilyen nehéz helyzetben is legyél, higgy abban, hogy mindez csak része az Élet áramlásának. A rossz után újra jön a jó, és ez egy örök körforgás.

A Medúza energiája érdekes úton jutott el hozzám. Mikor böngésztem az internet kozmetikai termékekkel foglalkozó oldalán, akkor pillantottam meg egy medúzás szemránckrémet. Soha nem találkoztam még hasonlóval ezelőtt, így eldöntöttem, hogy muszáj kipróbálnom. A krém tengerkék, és mikor kinyomtam egy adag zselét, az varázslatos módon, egy pici medúza formát vett fel. Be is kentem a szememet, elmentem aludni és éjjel álmot láttam. Háznagyságú tengeri hullámokat, hajókat, tengeri szörnyeket. A Medúza energiája megnyitotta a harmadik szememet, és megismertetett maga létformájával… és hatalmas tanítást adott át.

Mikor úszol a tengerben, a medúza ijesztőnek tűnik, mivel mérget képes kibocsátani magából. Ám a medúzák összeköttetésben vannak az Univerzum energiájával. Kecses táncuk az Élet végtelenségét jelképezi, és azt, hogy minden mindennel összefügg. A Medúza nem nagyon tud a maga erejéből úszni, hanem a tenger áramlása mozgatja őt. Ezzel azt üzeni neked, hogy a héten ne küzdj semmivel, csak hagyd, hogy az Univerzum energiája vigyen téged a neked kedvező irányba – még ha egyelőre nem is tudod, melyik az.

A Medúza a hitről és önmagad átadásáról tanít, hiszen micsoda hit kell ahhoz neki, hogy csak felfeküdjön a tenger hullámaira, és hagyja, hogy kizárólag az áramlatok, és a szél mozgassák. Nem áll ellen az életnek, hanem veled halad, bármi történjék is. A Medúza arra kér, hogy higgy az isteni vezettetésben, és abban, hogy védelemben részesülsz.

A hét kulcsszava számodra az áramlás. A héten akkor teszel a legjobbat magaddal, ha nem teszel erőfeszítést semmiféle dolog elérésébe. Nem tudsz semmit siettetni, ami az isteni időzítés szerint működik. A dolgok képesek maguktól is megoldódni, így nem kell aggódnod semmiért.

A Medúza rugalmas lény, nem dolgozik az áramlás ellen, léte nem követ szigorú szabályokat. Téged is arra kér, hogy fogadd el a változásokat és alkalmazkodj hozzájuk. Meg fogod látni, hogy minden a te érdekedben történik.

A Medúza lehet teljesen átlátszó, avagy élénk színben pompázó is. Nagyon egyszerű szervezettel bír. Törékenynek tűnik, ám titkos fegyvert rejteget fullánkjában, ami még akkor is mérget bocsát ki magából, mikor az állat már nincs is életben. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy használd te is titkos fegyvereidet ahhoz, hogy megvédd magad. Bármilyen gyengének is hiszed magad, belső erőd hatalmas, és ezzel felül tudsz emelkedni bármilyen nehézségen.

medúza1A Medúza leckéje számodra még az egyszerűség megtapasztalása is. Arra kér, hogy egyszerűsítsd le az életedet. Engedd el azokat az embereket, tevékenységeket, akár tárgyakat, akik vagy amik nem használnak személyes fejlődésednek.

Mivel a Medúza őseleme a víz, ami az érzelmek jelképe is, ő a héten azt üzeni neked, hogy ne harcolj az érzelmeiddel, inkább fogadd el őket, lebegj bennük.

Ha álmodban jelenik meg a Medúza, akkor ez azt jelképezi, hogy gyógyulnak fájdalmas emlékeid – mert képesek már feljönni a tudatalattiból a felszínre, így már a szeretet és megbocsátás felé haladhatsz – az adott lecke megtanulásával.

A Medúza a túlélésről is tanít; hiszen csak a szükséges élelmet veszi magához.

A Medúza érzékeny lény. A héten te is figyelj mások érzékenységére, ne bánts meg senkit meggondolatlanul.

Talán az utóbbi időben nem volt meg az egyensúly az életedben, a Medúza képes ezt visszahozni számodra.

A Medúza még két pozitív üzenetet is hozott számodra a héten, egyrészt azt, hogy kemény munkád – amit egy dolog elérésébe fektettél – hamarosan kifizetődik.

A másik, hogy a Szerelem – ha jelenleg nincs – hamarosan beköszönt az életedbe. Egyetlen dolgot kell tenned ezért – lazulj bele a helyzetbe, és hagyd, hogy az Univerzum elhozza számodra a tökéletes párt.

Kívánok neked olyan hetet, amikor lazulsz, áramolsz és átengeded az Égieknek az irányítást, hiszen tudod, hogy jó helyre érkezel majd,

Áldással,

Luna

S ha szeretnéd belső látásodat fejleszteni, akkor várlak téged a boszorkány mágia tanfolyamon, ami most hétvégén lesz, s melyről itt olvashatsz bővebben. 

 

 

 

 

Megosztások:

3 Válasz “A 36. hét energiája – Medúza”

Szerző: Geda Ilona - 3 szeptember 2018 Válasz

😇🤗

Szerző: Gajdos Attiláné - 6 szeptember 2018 Válasz

Köszönöm ,hogy mindig irányt mutatsz az életemben.

Szerző: Okróczkyné Sári Anikó - 9 szeptember 2018 Válasz

Köszönöm! Ez nagyon jókor jött

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás