+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 36. hét üzenete: Győzelmi kiáltás

werewolf_mouse_by_gentlebree_ddsgsog-preA héten a parányi, de harcias „vérfarkas” Egér, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne gondold azt, hogy túl kicsi, túl gyenge vagy az előtted álló feladat elvégzéséhez. Nem vagy átlagos; itt az idő használni Isten adta képességeidet és adottságaidat. Légy proaktív – hidd el, hogy merész fellépéseddel el tudod érni azt, amit szeretnél. Az Egér azt kéri, hogy kezdj el mostantól tartalékolni energiát, anyagiakat és más erőforrásokat, hiszen a csontjaidban érzed: „közeleg a Tél”.

Furcsa elképzelni, hogy a pici, szürke Egér a sámáni állatok listáján szerepelhet, de az Egér sokkal izgalmasabb jószág, mint ahogy képzeljük. Olyan erőteljes személyiség, hogy szürkesége ellenére már a szobába való belépését is harsány sikítással szoktuk jutalmazni. S ez a kicsi, látszólag jelentéktelen lény képes elérni azt is, hogy akrobatikus mozdulatokkal, fénysebesen ugorjunk fel egy szék tetejére, még ha reumával küzdünk is.

Ha Mickey vagy Minnie egérre, vagy a Macskafogó rajzfilm rettenthetetlen egereire gondolsz, akkor megérzel valamit az Egér rejtett természetéből.

Minden kultúra másképp kezeli az Egeret. India sok területén tartják szentnek őket, van templomuk is, ahol több ezer egérke szaladgál szabadon. Kínában úgy tartják, hogy az egerek az istenekkel tudnak beszélgetni. Néhány kultúra az egeret a siker és bőség szimbólumaként tiszteli. Az európai középkor az egérre rásütötte a boszorkány bélyeget, és hitték, hogy ő hozza a betegséget.

De milyen mágikus tulajdonságokkal rendelkezik az Egér, hogy a sámáni állatok között emlegetjük őt?

Az Egér az az állat, mely fantasztikus túlélőképességéről híres, szinte bármilyen környezetben megél. Túléli a legmelegebb nyarat és a leghidegebb telet is. Régen a sötét mágia szimbóluma is volt, egyenesen alvilági teremtménynek tartották, hiszen a földből jött elő, s extrém időjárási viszonyok mellett, itt is talál menedékre.

Az Egér gondosan figyel a részletekre, és minden lehetőséget megragad arra, hogy élelmet találjon, s a távolból még egy morzsát is megérez. Az Egér, mint sámáni állat arra figyelmeztet ebben az időszakban, hogy olvasd el az apró betűs részt mindenhol, figyelj a részletekre, mert ezek rövid távon unalmasnak, és jelentéktelennek tűnhetnek, ám hosszú távon életmentőnek bizonyulhatnak. Legyen ez egy szerződés, egy gyógyszer tájékoztató füzete, egy égi üzenet, akár egy email a főnöködtől.

Az Egér tud élni a lehetőségeivel, és téged is arra ösztönöz, hogy ne ülj a babérjaidon, keresd meg ezeket. Légy a jelenben, ne ábrándozz, és ne csinálj túl sok mindent egyszerre, hanem egyszerre egy dologra fókuszálj – így leszel sikeres. Az Egér rendkívül éber állat, aki képes gyorsan megérezni a veszélyt. Félénk, ártatlan jószág, akinek rendkívüli az alkalmazkodó képessége; könnyen szétválasztja a jelentőségteljes dolgokat a jelentéktelenektől – s téged is erre kér. Fontos, hogy a jelentőségteljes dolgokra összpontosíts, s ezzel könnyítsd meg az életedet. 

Mivel az Egér sámáni állat, így vannak olyan emberek, akiket a pártfogásába vesz, s akik így mágikus Egér-energiával rendelkeznek. Ők igen kellemesek, kedvesek, családszeretőek. Félénkek, és az anyagi sikerek helyett, a családi boldogságra összpontosítanak. Bár nem törnek az élre, mégis, nélkülük összeomlana a rendszer, mert a háttérből dolgoznak szorgalmasan, panasszal nem élve soha. A végsőkig önzetlenek és szelídek. Figyelnek a részletekre, sokszor dolgoznak könyvelőként, banki alkalmazottként is, mert a számokkal, aprólékos rendszerekkel, a látszólag unalmas feladatokkal is kiválóan megbirkóznak. Mélységesen elhivatottak, megbízhatóak, maximalisták és nem követnek el hibát.

vérfarkasÁm nem csak szelíd Egerek léteznek a világon, vannak olyanok, melyek egyenesen vérszomjas ragadozónak tekinthetők.

Ilyen a prérin és a sivatagban élő „vérfarkas” Egér. Külsőre úgy néz ki, mint egy szerény egér, kicsit dundi, kicsit bolyhos, ám a látszat csal: ez az Egér ragadozó, és bármilyen apróbb lényt zsákmányul ejt, ami az útjába kerül.

Veszélyes mérgű skorpiók, százlábúak, kígyók, rovarok, sőt, más, szelídebb egerek is szerepelnek a menüjében. Áldozatait csendben becserkészi, mindegyiket más és más harcmodorral teríti le, s diadalittas gyilkolása után megereszt egy győzelmi egér-sikítást a magas ég felé az éjszakában – innen kapta a becenevét. A rivallás jelzi a konkurenciának, hogy ez a föld bizony már “vérfarkas egér” területté nyilváníttatott.

Ez az Egér nem ismer lehetetlent; sajátos szervezete miatt a skorpió-, és kígyómérget is képes fájdalomcsillapítóvá alakítani magában, így immúnis rá. Ennek az Egérnek nem sok ellensége van, annál is kevesebb gondja, bizony megmutatja a világnak azt, hogy ő a főnök.

Itt láthatod a róla készült videót: VÉRFARKAS EGÉR 

Az Egér a héten kölcsönadja neked a tisztán érzékelését, a zsákmányszerző képességét, és a mágikus erejét. Kéri, hogy élj vele, szerezd meg azt, amit szeretnél, és ne felejtsd el közben élvezni az életet, mint ez a parányi vérfarkas.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a mágikus Egér téged is a pártfogásába vesz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás