+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 37. hét energiája – Égszínkék

égszinkékA héten a Színek üzentek neked, közülük is legerőteljesebben az Égszínkék.

Üzenete: mindent tegyél meg azért, hogy magasabb szintre hangolódhass, mert az anyagi világ húz lefelé. Az Égszínkék a héten azt kéri tőled, hogy keresd és találd meg a Békét. Mondj nemet a konfliktusokra, simulj bele helyzetekbe. Az isteni erők égszínkék békéje megsimogatja a lelkedet, elsimítja életedben a zavaros helyzeteket.

Az Égiek a héten magasabb szintre szeretnének emelni téged – kérlek, működj velük együtt!

A színek rezegnek. Mágikusan, fényesen, más és más tartományban. Minden tartomány más hatást gyakorol a testre és a lélekre. Az emberek az ősidők óta varázslatos hatást tulajdonítanak a színeknek.  Az őskorban főleg mélyvörös színnel festették a barlangrajzokat. A vörös szín mindig is a túlélés, az agresszió színe volt, s azt jelezte, hogy az emberek primitív tudatállapotban léteztek – ezért a gyökércsakra erejét idézték meg.

Az égszínkék rezgése ennél sokkal finomabb. Az Űr színe, a Vízöntő korszak színe. Ez azt jelzi, hogy a tudomány, a magasabb rendű önvaló megismerésének vágya uralkodik már inkább a földön. A kék az igazság színe is – mélységesen vágyunk az igazságra, bár félünk is tőle. A kék a nagy gyógyító, legyőzi a félelmet, fájdalmat, kegyetlenséget. Békét hoz nekünk. A delfinek színe is a kék – gondolj játékos, gyógyító lényükre. 

Az égszínkék a mai napon úgy üzent nekem, hogy egy napsugár megvilágította az egyik auraszóma egyensúly üvegemet, melynek kék színe ragyogni kezdett a napfényben. Így jelezték nekem az Égiek, hogy itt az idő kicsit elvonulni a világ dolgaitól, magammal törődni, magamhoz venni az isteni békét. 

Mivel zaklatott a világ körülöttünk, a héten talán te is mélységesen vágysz a békére. A test, a lélek, a gondolatok békéjére. Bizonyosan szeretnél rugalmasabb is lenni életed dolgaiban, hiszen a kék a torokcsakra színe is, így a merevséget is oldja, ami testileg főleg a nyak tájékán, a fizikai világban élethelyzetekben szokott jelentkezni.

A kék a Férfiak színe is. A héten felszínre jöhetnek, s ezáltal gyógyulhatnak mindenféle, apával, társsal, akár férfi főnökkel való emlékek, problémák is. Ha férfi vagy, a saját férfiasságoddal kapcsolatban kaphatsz üzenetet. Bármit is tapasztalsz, az úgy lesz jó… mert felismerések, tisztánlátás, gyógyulás, tisztulás vár rád. 

égszínkékBiztosan felháborítanak a világban dúló igazságtalanságok, s vágysz rá, hogy az Égszínkék Isteni Erők Lényei, közöttük Mihály és Israfel arkangyal is, kinek színe szintén a kék, visszahozza az igazságot és új rendet teremtsen; a szabadság és fény világát a sötét erők anyagi szemlélete helyett.

Mélységesen hiszek a színek erejében, hiszen spirituális utamon is ők indítottak el.

1998-ban, pont 20 éve “világosodtam” meg, két metrómegálló között, ami nagyon viccesen hangzik. Metróval jártam be dolgozni. Az aluljáróban egy pici ezoterikus könyvesbolt működött, ahol csodás, ma már antikvár számba menő könyveket lehetett beszerezni. Én is kinéztem magamnak egyet, a címe Színgyógymód volt. Mindig is imádtam a színeket, és nagyon izgalmasnak találtam a könyv címét.

Láttam, hogy a mellékletben fura színes üvegeket képe van, volt belőlük vagy száz, és én, a metrón kapaszkodva, kikerestem, hogy nekem a 11-es tetszik belőlük, egy alul halvány rózsaszín, felül tiszta színű üvegcse. Volt hozzá leírás is, és a legnagyobb megdöbbenésemre, elolvastam egy olyan jellemzést saját magamról, melynek néhány aspektusát kizárólag én magam tudtam. Mi több, leírták benne, hogy volt egy meghatározó, Jézus korabeli esszénus életem is.

Akkor, a metrón, mintha angyali fényeső zúdult volna rám, ami felébresztett, és onnantól kezdve már nem voltam ugyanaz az ember, mint annak előtte; elkezdődött a spirituális utam. Felsorolni sem lehet, mi mindennel foglalkoztam már azóta, de a színek mindig is mágikus hatással voltak rám. A módszer, amit a beavató könyvem tartalmazott, az auraszóma rendszere volt, és ma is hiszek abban, hogy a színek a legmágikusabb segítőink.

Hogyan veheted magadhoz az Égszínkék energiáját?

Csak nézz fel az égre, számold meg a bárányfelhőket. Gyújts halványkék gyertyát. Fess kék színnel. Színezz kék filctollal. Öltözz kék ruhába. Csodálj meg kék virágokat. Használj égszínkék auraszóma palackokat. Hívd az angyalokat, kérd meg őket, hozzák el neked a Menny békéjét. Meditálj. Mondd el azt, ami a szívedet nyomja. Nézz befelé, hagyd, hogy magasabb rendű éned szemével láss dolgokat. Ha teheted, menj el a tengerhez, tavakhoz, nézd a hullámokat. Mindent tegyél meg, hogy kiszabadulhass a világ őrült pörgéséből, és élvezhesd a békét, a nyugalmat.

Az Égiek magasabb szintre szeretnék emelni az életedet, de ehhez az kell, hogy kicsit leállj – hadd végezzék el rajtad a kellő “áthangolást”. Kérheted ezt álmodban is, és figyeld meg, mit álmodsz majd!

Kívánok neked olyan hetet, mikor az Égiek békét és spirituális fejlődést hoznak az életedbe,

Áldással,

Luna

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás