+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 37. hét energiája – Mihály oltalmában

mihályA héten Mihály arkangyal üzent neked. Üzenete: oltalmazlak téged.

2006-ban, még a “tudatos” spirituális utam kezdetén vettem részt az első angyal tanfolyamon, ahol meditációban találkoztam Mihály arkangyallal, bár én először Apolló napistennek hittem, mert olyan tüzes energiában érkezett. Persze akkor még semmit nem tudtam az angyalokról. Ám olyan erősen hívtak, hogy volt olyan eset, hogy a munkahelyemen a széken ragyogó fehér tollat találtam.

Aztán úgy átrendezték az életemet, folyamatosan egy út felé terelgetve, amire én nem akartam rálépni, hiszen én “normális” vagyok, nem egy “csepűrágó spirituálisan elszállt őrült”, hogy egy munkahelyen sem bírtam ki egy évnél tovább. Mert nem ott volt a helyem. 9 év kemény angyali gyúrás, és a fejem többszöri falba verése után aztán már engedek nekik… mert nagyon kitartóak.

Mihály arkangyal volt az első angyal, akivel tudatosan kapcsolódni tudtam, és nagyon közel vagyunk egymáshoz. Mihály arkangyal biztatott arra is, hogy kezdjek el mágiát tanulni, amit sokáig nem tudtam hová tenni, mert meg voltam róla győződve, hogy a mágia valami fura, sötét dolog. De hát ha Mihály ajánlja, csak nem lehet az… és persze, hogy Neki mindig igaza van.

Most is, ahogy írok Róla, erőteljes szívmegnyílást és finom simogatást érzek a szívcsakrámon (és te is érzékelheted Őt így, az angyalok sokféle módon üzennek), mert kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, mint a magas szinten lévő fényharcos az emberi síkon élő, jóval póriasabb harcostársát.

Mihály arkangyal lángoló szeráf, isteni törvényeknek engedelmeskedik. A gonosz erőket kíméletlenül megköti, elpusztítja. Volt úgy, hogy „láttam”, ahogy egy régi apátságban egy fura sárkányféleség volt leláncolva az egyik kápolnában, és ezt nagyon rosszul viselte. Segíteni akartam rajta, de Mihály arkangyal azt üzente, hogy nem tehetem, a lénynek szenvednie kell, a sok gonoszság miatt, amit elkövetett.

Egyszóval Mihály arkangyal félelmetes és kíméletlen oltalmazó, és a héten azt üzeni neked, hogy ne félj, mert feletted is őrködni fog. Akármi is aggaszt, ne törődj vele, mert a dolog felsőbb szinteken kerül megoldásra.

Mihály arkangyal minden lélek spirituális sorsának a megoltalmazására hivatott. Olyan intenzitással szeret, amit el sem tudsz képzelni, mialatt türelmesen figyelemmel kísér életről életre, lelked tüzének pislákoló parazsát addig szítva szíved oltárán, míg az istenszeretet és a lelkesültség lángja fel nem lobban, lerombolva korlátaidat, szabaddá téve téged.

mihály1Hogy hazavezessen, szent erejével támad rá a benső rosszra, miközben arra szólít fel bennünket, hogy negatív energiánkat pozitívvá alakítva a béke, a szépség, a szeretet medrébe tereljük. Ha spirituális utad jelentősége nőttön-nő, Mihály arkangyal energiája dolgozik benned.

A Mihály “tüze” sokkal több képes kifejezésnél. A tüze szó szerint hamuvá égeti azokat a magad állította korlátokat, amelyek úgy merülnek fel, mint az élet eseményei által kiváltott indulatfelhők. Amikor szembenézel az igazsággal, sokszor érzed e tűz hevét, perzselését. Így például a szenvedélyes harag a változás hatékony hajtóerejévé válhat. Fogadd el, érezd, hogy elönt a hő, dühbe gurulsz, megnő az erőd! Amint megnyílik a szíved, a düh úgy alakul át, hogy te rálelhetsz a dolgok szeretetteljes megoldására.

Mihály azért a napért él, amelyen szabaddá válsz, azonossá Örök Éneddel, vagyis a Valódi Önmagaddal. Célja mindannyiunk üdvözülése, hogy ismét szerető közösséget alkossunk. Mihály nemcsak spirituális sorsunkat oltalmazza, hanem testünket is. Hívd Mihályt, hogy bajnokod legyen, nehéz helyzetekben bátorságot öntsön beléd és védelmezzen.

Ha újjászületéseddel el kívánod érni a szabadságot, ne várj vele halálod pillanatáig. Hívd máris Mihályt, hogy elkalauzoljon oda, ahol szembesülsz Örök Éneddel.

A héten kapcsolódj tudatosan Mihály arkangyallal, amit megtehetsz a következő fohásszal:

„Mihály arkangyal, Tűz arkangyala, segíts meg, segíts meg, segíts meg most.”

Különösen hatásos akkor, ha félsz valamitől, legyen akár fizikai, akár másféle dolog (én ha félek a sötétben, mert érzem, hogy van ott valami, aminek nem kellene ott lennie, mindig Mihályhoz fohászkodom, és nem kell neki 3 perc sem, hogy rendet tegyen).

Kívánok neked olyan hetet, amikor angyali oltalomban részesülsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 37. hét energiája – Mihály oltalmában”

Szerző: Plószné Ménich Jolán - 8 szeptember 2015 Válasz

Köszönöm szépen a segítséget. Nagyon nagyon sokat segít, hiszen ráéreztél a lelki állapotomra,mostanában sokat szorongok félek a következő napoktól,a volt férjem jön a gyerekekhez látogatóba és ettől mindig stresszelek.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás