+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája – Csodaország

chesireA héten a Chesire Macska üzent neked. Üzenete: lehet, hogy tapasztalsz magad körül furcsa dolgokat, történéseket. Nem bolondultál meg, hanem finomodott a Látásod. Többet érzel meg, veszel észre az Igazi Világból, és kevésbé lehet tévútra vezetni téged. A mostani furcsa, zavaros világban ez nagyon erőteljes Égi ajándék lehet.

A hét energiái különösek, tünékenyek, amit érzékelhetsz különös álmokban, akár furcsa történésekben is. Mert a Valóság, melyet átélünk, elenyészően csekély ahhoz a Valósághoz képest, mely körbevesz bennünket. A 38. héten járunk, melynek összeadott számösszege a 11-es, ami az Uránusz bolygóhoz tartozik. Ez a planéta hoz furcsaságokat, változásokat, újításokat.

A Chesire Macskát az Alice Csodaországban történetből ismerheted.  Ez a macska több foggal vigyorog, mint egy hollywoodi sztár, feltűnik és eltűnik, teázgat, bölcs mondásokkal hívja fel magára a figyelmet, mosolya pedig maga a félhold. Azt gondolhatnánk, hogy az író jól beszívott (amúgy valóban) és így jelent meg neki ez a vízió, ám a nagy igazság az, hogy nem tudsz olyan dolgot elképzelni, ami ne létezne valahol az Univerzumban. Tehát ez a helyes cica is ott él valamelyik dimenzióban. Én nagyon szeretem illékony tündér energiáját, mindig jókedvre derít engem ez a kissé bizarr teremtmény.

A világ, amiben élünk, nagyon furcsa hely. Amit szilárd anyagnak érzékelünk, annak is 99,999999999%-a rezgés, vibrálás. A stabilitás ezek szerint csak 0,0000000001%-ban van jelen. Mi ennek ellenére folyton az anyag biztonságában akarjuk érezni magunkat. Biztonság pedig csak ideig-óráig van körülöttünk, mert hiába próbálunk konzerválni egy helyzetet, ha nem változtatunk rajta semmit, a szituáció egy idő után elkezd unalmassá és megszokottá válni, ezáltal hanyatlani, majd felbomlani, esetleg egy összetákolt látszattá változni.

Az életet akkor élhetjük meg a maga teljességében, ha időről-időre változtatunk dolgokon, ha szörfölünk a történések tengerének hullámain, igazodva a széljáráshoz. A gondolatainknak is hasonlóképpen rugalmasnak kell lenniük, ha nem akarunk a fizikai valóságba beledermedni, és Hitetlen Tamássá változni. Mert a Chesire Macskához hasonlóan, nagyon, de nagyon sok minden létezik, aminek nem vagyunk a tudatában.

Léteznek szellemek, angyalok, sárkányok, zombik, unikornisok, ufók is, csak nem érzékeljük őket. A szemünk a Valóságnak csak egy töredékét fogja fel. A felfogható világnak mindig csak egy aprócska szeletét tudatosítjuk magunkban. Másodpercenként kb. tizenegyezer benyomás ér el bennünket, s rögzül az agyunkban anélkül, hogy tudnánk róla. Tudatosan másodpercenként kilenc benyomást észlelünk, vagyis tízezerszer kevesebbet, mint amennyit észlelhetnénk. Látsz ezt-azt, majd az agyad – korábbi tapasztalatai alapján – eldönti, hogy melyik információ hasznos számára. A többit pedig kizárja a Valóságodból. De ettől ezek még ott vannak…

Úgy gondolom, hogy minden ember Látónak született, csak tompult ez a képességünk, és gyakorolnunk kell ahhoz, hogy újra kinyílhasson a homlokunkon lévő, az Igazi Valóságot érzékelő harmadik szemünk.

chesirecatMiért is jó, ha megnyílik a Látásunk? Miért is zártuk le ezt az érzékünket? Mert ha nyitva van a harmadik szemünk, akkor nem csak a helyes virágtündérek világába kaphatunk bepillantást, hanem sokkal félelmetesebb  dimenziókba is. Szerintem mégis megéri, mert gazdagodik a világnézetünk, az életünk, nem beszélve arról, ezek a nehezen érzékelhető lények sokat tudnak segíteni nekünk, ha elnyerjük a jóindulatukat.

Ők sokszor örülnek annak, ha elfogadod a létezésüket, ha tudnak kapcsolatot teremteni veled, s ezért megajándékoznak. Áldást, védelmet, tudást, még anyagi bőséget is képesek adni neked,   segítenek neked a céljaid elérésében.

A belső látásunk megnyitásában sokat segít a fantáziánk. A hét üzenete számodra az, hogy használd többet a fantáziádat. Merj álmodni, körbenézni magad körül, nézz furcsa filmeket, olvass meséket.

Az Égiek szeretnék tovább nyitni a harmadik szemedet, hogy sokkal, de sokkal többet láss a világból, s ezáltal változtathass az életed azon területein, amelyek túlzottan bebetonozottá váltak számodra, s már nem hoznak örömet. Szeretnék tágítani a Valóságodat, hogy egyre jobban felfogd az élet csodáját.

Jelölj ki egy célt, melyet el akarsz érni, s ehhez kérd láthatatlan segítőid hozzájárulását, s figyeld a célod csodás módon való megvalósulását. És ha nincs célod?

“Ha nincs célod, ha nem tudod, merre akarsz menni, akkor mindegy is, hogy melyik ösvényen indulsz el, tehát jobb, ha nem is mozdulsz semerre” – állítja a Chesire Macska.

A héten légy egy kicsit bolondos, kreatív, változtass valamin. Tedd át az órát a másik csuklódra, tegyél színes csatot a hajadba, menj másik útvonalon dolgozni, nézz meg egy scifit, nyílj meg egy kicsit a “lehetetlennek” tűnő dolgokra, megoldásokra.  Ezzel már felrázod kicsit a Valóságodat, annyira, hogy észrevegyél olyan dolgokat is, melyet az agyad eddig kizárt volna.

Kívánok neked olyan hetet, mikor változik körülötted a Valóság, vidám és furcsa módon, hogy úgy tudj mosolyogni a történéseken, mint a Chesire Macska,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 38. hét energiája – Csodaország”

Szerző: Meizer Sandorne - 23 szeptember 2021 Válasz

Kezet csokolom!Megint felvillanasaim vannak!A munkahelyemet lattam hajnalban teljes ruhagyar formajaban!A nep csak ugy ozonlott be.Minden ablakon villany feny.Reggel hatkor duda,vagy mas tulok hangja.csok Erzsi m!Nem tudom,emberek tudnak-e belepni mas ember almaba,mert olyan erosen lattam almomban.Válamelyik eletemben jartam itt,mert teljesen ismeretlen udvar volt,amikor felebredtem,tudtam,hogy ez a gyar udvara.

Szerző: Csuka Annamaria - 25 szeptember 2021 Válasz

Jaj,most mindenhonnan jövő segitseg elkel,mert sakkozni kell a penzekkel,hogy kijojjon a kapott arbol– eladtam a lakast es videkre megyek egy most epulo fahazba! Meg akarok szabadulni minden szolgaltatotol, nem is gondoltam volna,hogy ez milyen nehez!
Szepen fogom kerni a draga ” cicust” is a segitsegert!
Köszönöm a mindig biztato leveleket!!
Bajom van a 3- ik szemmel is,van hasznalhato modszer ennek a nyitasnak a segedelmehez??
Aldas ,Annamaria

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás