+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája – Földanya sugallatai

főpapnőA héten a tarot Nagy Arkánumának II. lapja üzent neked: a Főpapnő. Üzenete: életedben titokzatos erők működnek. Hagyd, hogy tegyék a dolgukat, ne erőltess semmit; isteni módon történik most minden. Haladj a legkisebb ellenállás felé – hosszú távon így lesz jó. Tudd, hogy benned van minden, amit tudnod kell, amit tenned kell; most csak magadra hallgass. Te, csakis te ismered a saját életed kérdéseire a válaszokat.

A Főpapnő a misztérium lapja, az intuícióé, mely mindannyiunkban benne lakozik. Száma a kettes, a Nő száma. Erős kapcsolatban van a Hold titokzatos erejével; a Holddal, ami beragyogja az éjszakát, és titkokat súg nekünk. A kettes szám az érzékenység, az empátia, a lelkiség száma is, s ezek általi rálátás más dimenziókra. Most a szellemi világ mutat neked utat, álomban, meditációban, avagy jelek formájában – hallgass rájuk!

Szabad az út belső bölcsességedhez, a benned lakozó gyógyító erőkhöz. Feltétlen bizalommal fordulj most feléjük. Ők tudásod részei, melyeket segítőtársként hoztál magaddal ebbe az életbe. Hidd el, nem képzelődsz, az iránymutatás valós számodra.

Kiváló tulajdonságai ellenére, a Főpapnő megjelenését nem szabad könnyedén venni, hiszen ő a Sors küldötte is. Ami mostanában történik veled, az a Sors üzenete is számodra, amibe jobb, ha belenyugszol, nem harcolsz ellene. Lehet, hogy türelemre intenek, lehet, hogy irányváltásra ösztönöznek, vagy éppen kitartásra biztatnak. Mindez a te érdekeidet szolgálja. Lehet, hogy valamit rövid távon nehézségnek élsz meg, ám hosszú távon nyertes leszel, ha kiállod a próbát.

Sokan úgy hiszik, hogy a Föld csak az anyag világa, és ha eltávolodnak ettől a valóságtól, akkor tehetnek csak szert kozmikus bölcsességre. Mi sem áll távolabb ettől. Nem szabad elveszítenünk földi gyökereinket, mert ha ez megtörténik, akkor felborul az egyensúly anyagi-szellemi létünk között, és az öröm eltűnik az életünkből.

Sokan egyenesen menekülnek a spiritualitásba, szeretnének elszállni a testükből, mondván, hogy ez a világ rossz, és máshol szeretnének lenni, de ezzel csak az erőt veszik el maguktól. A Föld bölcsessége ugyanolyan erőteljes, mint bármely más dimenzióé – és a testünk is kiválóan használható arra, hogy elmerüljünk a misztériumok világában. Különösen a nők rendelkeznek test-bölcsességgel, így elmondhatjuk, hogy a Föld-központú spiritualitás a nőkkel együtt született ajándék.

Spirituálisan erős csak úgy lehet bárki, hogy a lábai a földön, a feje az égben van egyidejűleg, hogy stabilak a gyökerei ugyanúgy, mint ahogy nyitott a gondolkodása.

Földanyának arra van ezekben az időkben szüksége, hogy vállaljuk fel a testünket, hallgassunk hangjára, éljük meg az erőnket, hogy tudjunk segíteni másoknak is. Szükség van minden Fény-emberre a Vaskor gaz világában.

Manapság, ahogy a Föld erőteljes evolúción megy keresztül, igen sok valaha élt papnő reinkarnálódik, hogy e gyönyörű bolygó és az emberiség segítségére legyen a folyamatban.

A papnők, akiket én boszorkányoknak is szoktam nevezni, hiszen hatalmas mágikus erő birtokában lévő, bölcs asszonyok, Földanya hírnökei, segítői, tudásának, varázslatának átadói. Hol találhatsz rá ezekre a papnőkre?

Sophie Bashford így ír erről: „Ahogy megjósolták, ősi papnők sokasága, akik a régmúlt női templomait őrizték, újra megjelentek a Földön, ezekben a gyors változást hozó időkben. Ezek a papnők azért reinkarnálódtak, hogy újraélesszék az elfeledett, a megtagadott, a száműzött, a meggyalázott szent tudást, az Istennő kincsét.

És ím, a prófécia beteljesedett.  Ki ez a Szent Női Szív és Lélek Őrző? Te vagy, Kedvesem. Köszönöm az Istennőnek, hogy itt vagy most. Ébredj fel, és hidd ezt el, foglald el azt a helyet, amit mindig Neked szántak. Ne késlekedj és ne térj le az útról. Ne pazarold az energiádat az önszabotázsra. Mindened megvan, ami ehhez az úthoz kell. A jóslat igaz; te vagy erre az élő bizonyíték. Érzed, hogy mélyen belül mi nyilvánul meg benned. Te vagy ez az ősi prófécia, a szent női szív visszatérése.”

A héten hallgass a szívedre, a lelkedre, halld meg halk szavát, figyelj mindarra, amit súg neked. Nyílj ki sugallatainak. Bízz intuitív képességeidben, és hagyd, hogy rajtad keresztül hassanak.

Ne harcolj semmivel, ami mostanában történik. Hosszú távon minden jól alakul és előnyödre fog válni, hidd el.

Kívánok neked olyan hetet, amikor nagyon sok égi jó tanácsot és iránymutatást kapsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

3 Válasz “A 38. hét energiája – Földanya sugallatai”

Szerző: Tátusné Szántó Ildikó - 20 szeptember 2019 Válasz

Nagyon köszönöm!
Valoban most türelemre van szüksegem..
Sajnos fogytán..

Szerző: Erzsébet - 20 szeptember 2019 Válasz

Kedves Ildikó és Luna!
Hagyni kell megtörténni,nem ellenállni,és tényleg még mindig hatalmas türelemre van szükségünk,de úgy gondolom,hogy ezáltal a Hitünket kell erősítenünk.
Áldás

Szerző: Lėvai Juliànna - 21 szeptember 2019 Válasz

Köszönöm szèpen mindezeket ėrzem ės èlem valóban?

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás