+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája: jelzőtűz

lighthouseA héten az útmutatást az Őrzőid adják. Üzenetük: figyelj a jelzőtűzre!

A jelzőtűz jelentése többféle lehet. Lehet világítótorony, amely éjszaka fényével igazítja irányba a hajókat. Lehet figyelmeztető tűz, ami az ellenség közeledtére hívja fel a figyelmet. És lehet vezetés és inspiráció forrása is.

Talán neked sem könnyű a szeptemberi energia, amit az “egyszer fent, egyszer lent” érzése jellemez. Újból nehéz energiákkal szembesülünk, hiszen a régi és az új vágya összecsap bennünk. Hogy mi a régi és mi az új az életedben, csak te tudhatod. Régi lehet a megszokott, de kényelmes, új pedig a fellobbanó, a más. Mindenesetre Őrzőid azért nyomogatják folyton az érzés-gombjaidat, hogy haladj, hogy fejlődj, ne ragadj le a régi energiákban.

A mostanában folyton hulló eső pedig elég “dementoros” és depressziós érzéseket generál. Szombaton mégis megéltem azt az állapotot, amit jelzőtűzként érzékeltem. Mágia tanfolyamon voltam, és oltárt készítettünk, majd elkezdtek égni az oltáron a gyertyák, míg kint tombolt az eső. Bármi is volt kint – sötét és fenyegető energia – nem számított, mert a szoba megtelt ragyogó, fénylő lényekkel és csodálatos, pozitív energiával. Ilyen szívmelengető érzésben már nagyon-nagyon rég nem volt részem. És a fényt elnézve, mely a narancsszín gyertyákból áradt, ez a szó jutott eszembe: jelzőtűz.

candleJelzőtűz akkor lobban fel, amikor az Égiek tudatják veled, hogy jó úton jársz. Ilyenkor szeretetet és forróságot, otthonosságot érzel a szívedben.

Jelzőtűz akkor lángol az elmédben, amikor előrevivő gondolataid támadnak. Ilyenkor lelkesedést és mozgékonyságot érzel.

És jelzőtüzet akkor küldenek az Égiek, amikor meg akarnak láttatni veled valamit, amit nem látsz tisztán, mert nem akarják, hogy rossz irányba tévedj. Ilyenkor borzongsz és feleszmélsz.

A héten keresd a jelzőtüzeket!

Gyújts gyertyát, nézz a lángba, és kérd a választ! Kérd a tisztánlátást! Kérd azt, hogy lobbantsák fel elméd teremtő tüzét. Vagy feküdj a tüzes Nap fénye alá, hunyd be a szemed, és hagyd, hogy cikázzanak előtted a képek.

A tavalyi, 2013-as év szívmelengető jelzőtüze, és az évem csúcspontja a munay-ki beavatás volt. Ha visszagondolok rá, akkor az év szürke napjai közül ragyogón és fényt árasztva jelenik meg az a pár nap, amikor részesültem ebben a semmi máshoz nem fogható, isteni energiában.

A héten választhatod jelzőtűznek a munay-ki beavatást, melyről itt olvashatsz részletesen.

Áldással teli, fényes hetet!

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás