+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét üzenete – Avalon üdvözöl téged

the torA héten Avalon üzent neked. Üzenete: töltsd fel az elemeidet.

Egy bő hetet töltöttem Glastonburyben, az ősi Avalon evilági városkájában. Avalon egy olyan hely, melyet Tündérvilágnak is hívhatnánk, és amely nem sok helyen található meg.  A tündérek igen érzékeny lények, és csak tiszta energiában tudnak létezni. Glastonbury, Anglia dél-nyugati részén, ilyen energiával rendelkezik.

Képzelj el végtelen, zöld dombokat, lankákat, beszélő fákat, az utcán tündérhez, törpéhez, koboldhoz hasonló embereket. A legelőkön fekete fejű, cuki birkákat, és fényes szőrű teheneket. Képzeld hozzá a varjak rikoltását, a tenger morajlását, és rengeteg boldog kutyát és macskát, akiket imádnak a gazdáik. No meg tündéri, középkori házakat, és rengeteg, szívmelengetően színes virágot. Bolond időjárást, és boszorkányokat, varázslókat és mágusokat. Őrült művészeket és mindehhez egy óriási, mély földenergiát, ami mindent áthat, ami egyszerre felkavar és gyógyít, mert Glastonburyben rengeteg erővonal találkozik.

Avalonban az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Senkit nem botránkoztatsz meg, senki nem néz bolondnak, bármit is teszel. Avalonban tökéletesen boldog lehetsz. Persze ennek ára van; az, hogy ott kell hagynod a szíved-lelked egy kis darabját, ami borzalmasan fáj, mikor kiszakad belőled, amikor haza kell jönnöd.

Mivel boszorkány vagyok, aki az istennői és a föld energiával dolgozik, Avalonban fel tudom tölteni az elemeimet. A héten pónikat fésültem egy farmon, eljutottam Cornwallba, Merlinnek, a nagy varázslónak a barlangjába, melybe csak apálykor lehet bemenni, mert dagálykor tenger borítja; meditáltam az ősi Mária Magdolna templomban, kapcsolódtam a Nagy Istennővel. Jártam félelmetes boszorkány múzeumban és homályos boszorkány-szurdokokban, és játszottam a mindenhol jelen lévő bölcs tündérekkel, tréfacsináló koboldokkal, laza törpékkel.

tintagel3A héten Avalon tündérei, koboldjai és törpéi kérnek arra, hogy légy egy kicsit bolond. Ne vedd túl komolyan a dolgokat. Lazíts és játssz. Tréfálj meg másokat. Libikókázz és hintázz. Nagy szükséged van a pihenésre és a kikapcsolódásra. Dolgozz a föld energiájával, járkálj mezítláb, élvezd ki a napfényt. Közeledünk az őszi napéjegyenlőséghez, amikor a természet egyensúlyban lesz, és neked is törekedned kell erre, hogy az elkövetkezendő hónapokat harmonikusan tudd megélni.

Töltsd fel te is az elemeidet, bármilyen módon is tudod ezt megtenni. A héten adj magadnak sok jót, finom ételeket, kényeztetést, vagy masszázst, illatos fürdőket. Töltődj a föld energiájával, és ne felejts el nevetni!

Emlékezz a játékos Puck manó szavaira a Szentivánéji álomból:

„Találtad, cimbora.
Hát én vagyok az éj víg vándora,
Ki Oberont is megnevettetem,
Ha a zabszúrta mént rá-rászedem,
Nyerítve hozzá mint szép kancaló;
Vagy, ha tütüzget holmi vén anyó,
Vackor gyanánt rejt a kancsó-fenek,
Iváskor én ajkához billenek,
Hogy a sör mind aszú keblére fut.
Mesél egy néni szörnyü szomorút
S engem néz háromlábu zsámolyul:
Kibiccenek alóla; felborul,
Óbégat és majd megful, úgy köhög;
A többi oldalához kap, röhög,
Tüszköl, csuklik nevettében, s hitet
Mond rá, hogy ily jól sose nevetett.„

Kívánok játékos-pajkos-elemfeltöltős hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás