+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét üzenete: Belső Föld

agarthaA héten a Belső Föld üzent neked. Üzenete: a külvilág zavarodott, kaotikus energiái bizonytalanságba burkolnak minket, ám kinyíltak számunkra olyan, más dimenziós csatornák, melyeken keresztül szokatlan információk érkeznek. Változó időkben élünk, és nekünk is erőteljesen változnunk kell ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az energiák természetes áramlásával. Főleg azt a szemünket kell kinyitnunk, ami a homlokunk közepén helyezkedik el, s tisztánlátásunk forrása, még ha az általa mutatott kép nem is egyezik meg a dolgok látszólagos fizikai valójával.

1987-ben indult meg a Föld emelkedési folyamata, majd 2012-ben nyílt meg erőteljesebben a kozmikus változások kapuja. Ám a változás, fizikailag látható módon sokáig nem nyilvánult meg. Gyűlt és gyűlt az energia, míg elérte a kritikus tömeget, amikor is átcsapott egy másik minőségbe. Ám ezt még nem ismerjük, így nem is értjük, miről szól. Egyben viszont biztos vagyok; ki kell tágítanunk annak a határait, mi lehetséges, és mi nem, mi a „normális” és mi nem, hogy talpon tudjunk maradni.

Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.” mondotta Darwin, az angol természettudós, aki megalkotta az evolúció elméletét. Hiszem, hogy a régi világ, melyben eddig éltünk, már csak az emlékeinkben van meg; az új világ pedig éppen most születik. De mivel a szülési folyamat kellős közepén járunk, fogalmunk sincs arról, mi felé haladunk. Olyan változások hatnak most a Földre és ránk is, hogy ki kell építenünk magunkban a fogékonyságot akár eddig furcsának tartott dolgokra is.

Sok információ érkezik hozzám mostanában a szellemvilágtól, más dimenziókból, a világűrből, a végtelen Térből. Hiszem, hogy sokkal több „szellemi” lény van közöttünk mostanában, mint amennyi valaha is volt, akár pozitív, akár negatív hatással is legyenek az emberiség sorsára. Ezen lények nem láthatóak, csak érzékelhetőek. De vajon honnan érkeznek hozzánk?

A tudósok számtalan bizonyítékot találtak az élet létezésére a föld alatt. Grönland és Antarktisz jégtakarója alatt, olajfúró tornyok alatt, aranybányák és óceánok mélyén vizsgálódtak, ahol a környezet elvileg életre alkalmatlan, nincs oxigén, nincs napfény, ahol az élőlények csak ebből a barátságtalan környezetből táplálkozhatnak. De legnagyobb megdöbbenésükre, találtak mikrobákat, baktériumokat, kis férgeket is, melyek már évmilliók óta itt élnek.

Őseink is tudták, hogy van élet a Föld alatt. A Belső Föld elmélete azt jelenti, hogy a Föld kérgének belső oldalán létezik egy másik birodalom, mert a Föld belseje üreges. Míg a mi Földünk harmadik dimenzióban létező terület, addig a Belső Föld negyedik-ötödik dimenziós, magas fény-állapotban létezik. Neve is van, az ősi krónikák szerint: Shamballa, melynek fővárosa Agartha, a kristály-birodalom.

Ez a gyönyörű föld nem csak maga a Paradicsom, de minden, a Földről már kihalt faj, a Föld múltja is megtalálható itt. Sokan úgy tartják, hogy a „földönkívüliek” is a Belső Földről látogatnak el hozzánk, hiszen ott sokkal fejlettebb civilizáció létezik, mint a külső Földön. Sok háború és katasztrófa zajlott le a Földön, így Atlantisz és Lemúria lakói ide, a földkéreg alá építettek fel egy új világot, amely mentes a felszín viszályaitól.

Azt mondják, hogy a külső Földön csak az innen kitaszítottak élnek, az anyagi világ poklában.

Jules Verne, a zseniális író, látott megszámlálhatatlan dolgot, amit a „normális” emberek lehetetlennek véltek. Ő is írt a Belső Földről, az Utazás a Föld középpontja felé című könyvében, amit sokszor megfilmesítettek. A Belső Tenger, ami ezen a vidéken van, nagyon ismerős nekem, álmaimból és megmagyarázhatatlan emlékeimből.

A Belső Föld a béke, és az isteni tudás színhelye, ahol azok az emberek, és más lények élnek, akik az emberiségnél sokkal fejlettebb tudattal rendelkeznek.

Fizikai módon is van bejárata a Belső Földnek, például a kaliforniai Shasta hegy, Tibet, a Góbi sivatag, a Gízai piramisok, valamint az északi és a déli sarkok. Volt, aki talált is bejáratot ide… de amikor publikálni szerette volna, kinevették.

agarta

Van egy olyan közmondás, hogy ha nem tudsz kifelé menni, akkor menj befelé, vagyis ha a külvilág nem ad neked boldogságot, békét, akkor itt az idő megtalálni azt magadban.

Úgy érzem, hogy a külső Földön mostanában „pokoli” hangulat uralkodik; egyre nehezebb megőrizni a lelki békénket. Nagyon nehéz “kifelé” menni, és ott találni megnyugvást, így én sokszor indulok el befelé.

A Belső Föld olyan birodalom, mellyel érdemes kapcsolódnunk ahhoz, hogy megkapjuk a szükséges töltést ahhoz, hogy napjainkat magasabb rendű energiában, boldogságban, békében tudjuk megélni.

Akár elhiszed a létezését, akár nem, meditációban, vagy képzeletben elutazhatsz az egyik belépési pontra, mondjuk a piramisokhoz, beengedést kérhetsz az őrzőktől, és ha engedik, körbenézhetsz, töltekezhetsz.

Érdemes ezt a kis meditációt már lefekvés után végezned, mert elképzelhető, hogy álmodban fogsz oda eljutni, úgy, hogy a tudatos elméd görcseit elengedted. Lehet, hogy nem is fogsz emlékezni semmire, vagy úgy érzed, nem jutottál be oda, de a tudást, a magas rendű érzéseket akkor is megkapod, tudattalan szinteken.

A Belső Föld urai pontosan tudják, mi most a helyzet a külső világban, és készek segíteni nekünk, hiszen ők is szeretnék, ha az Aranykor és az emelkedés minél hamarabb megkezdődhetne a külső Földön is. 

Kívánok neked olyan időszakot, az újhold energiájában, ami kinyitja a kaput az eddig „lehetetlennek” tűnő dolgok felé,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás