+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 39. hét energiája – Igazság

akasztott emberA héten az Angyalok üzentek neked. Üzenete: ismerd fel az igazságot.

A hét energiája a XII-es számú tarot lap, az Akasztott Ember, mely azt mutatja, hogy életed valamelyik területén kutyaszorítóban vagy. Valahol megrekedtél, valami nem úgy működik, ahogy szeretnéd. Ebből az állapotból csak úgy tudsz kikerülni, ha „fejre állsz” és megnézed ezt a dolgot más perspektívából. Ez azzal is jár, hogy erőteljesen rá kell nézned az igazságra ezzel a dologgal kapcsolatosan, hiszen az igazság szinte kiabál neked, de nem vagy hajlandó meghallani…

Igazából pontosan tudod, miről van szó, de még nem merted darabjaira szedni, hiszen ha megtennéd, az életedbe talán nagy változás köszöntene be.

Az egyetemes igazság örök, és arról ismerheted fel, hogy összhangban van Lelkeddel. Kérd a héten az angyalokat, hogy segítsenek felismerni a vágyaidban és tapasztalataidban rejlő igazságot.

Az igazságot gyakran úgy tagadjuk le önmagunk elől, hogy pótcselekvésekbe menekülünk, mert nem vállaljuk fel az erős érzéseket. A pótcselekvés lehet munka, dohányzás, ivás, szórakozás, vagy bármi más, ami eltereli a figyelmedet az igazságról, ezek eszközök arra, hogy tagadd a harag vagy félelem kiváltotta érzéseidet.

A felindulás ettől nem múlik el, hanem megmarad és felszín alatti áramlatokat gerjeszt, amelyek lehúznak téged. Amíg menekülsz önmagad elől, addig nem tudod befogadni a gyógyító fényt, mely szeretetet és harmóniát hozna. 

angyalA tagadás sötétséget szül és elszívja az energiádat, melynek következményeként testi tünetek is felléphetnek; fejfájás, gyomorgörcs, kimerülés, levertség, betegség, sérülés, vagy feltűnő ingerlékenység.

Mit teszel, hogy ezek a tünetek elmúljanak? Nyugtatót szedsz? Vagy ráeszmélsz, hogy ezek a testi érzetek az igazság hírnökei, és kutatni kezded jelentésüket?

Miközben próbálod feldolgozni érzéseidet, talán visszariadsz a feladattól, mert a sötétség harcol létéért. Pedig ha továbbviszed a dolgot, és sikerül kitörnöd a bűvös körből, átalakító fény-energia fogja elárasztani a testedet-lelkedet.

Amikor elfogadod igazi vágyaidat – a jót csakúgy, mint a rosszat, az erőset csakúgy, mint a finomat -, akkor megnyílsz az angyali birodalom gyógyító energiája számára, hiszen az isteni energiát nem viseli el a tested, míg sötétség honol benned.

Átalakulásod lényege éppen az, hogy rálelj erre a sötétségre, elfogadd, amit megtagadtál, légy nyitott a testedben áramló energiák befogadására, és szeretettel, fénnyel töltődj fel.

A héten gyújts egy fehér vagy halványkék gyertyát az angyaloknak, kérd őket, hogy segítsenek felismerni az igazságot, melyet tagadsz még magad előtt is, hogy tovább tudj lépni a boldogabb jövő felé…

Kívánok angyali szeretettel teli hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás