+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 39. hét energiája: kompromisszum

libraA hét az őszi napéjegyenlőség energiájában kezdődik, és belépünk a Mérleg jegyébe.

Az őszi napéjegyenlőség azt jelenti, hogy ezen a napon a Természet egyensúlyba kerül; a nappal és az éjszaka egyforma hosszú. Megkezdődik az ősz, a lecsendesülő, befelé forduló napok és nyugodt, hűvös éjszakák időszaka.

Az egyensúly megtalálása a Mérleg jegyűek örök feladata is. A Mérlegek is folyton mérlegelnek, egyik, és másik oldalnak is igazat adnak a békesség kedvéért, ám közben képesek mások indulatait magukba nyelni. A Mérlegek Vénusz istennő pártfogoltjai; a szépség és harmónia képviselői és szinte képtelenek párkapcsolat nélkül élni. Képesek sodródni, hármas kapcsolatokban sínylődni, vagy a végsőkig kitartani. Szerintük jó megoldás a kompromisszum.

A kompromisszum a vitarendezés egy olyan formája, ahol az eredeti célokból vagy kívánságokból kommunikáción és a többszörösen megváltoztatott feltételek kölcsönös elfogadásán keresztül alakul ki a megegyezés.

fall-equinoz-3Vigyázz, hogy milyen mértékben vállalod a kompromisszumot, és e hét energiája erre figyelmeztet. Más az, ha a béke és harmónia kedvéért kedvezel valakinek, de az is más, ha elárulod magad és beadod a derekad egy olyan ügy érdekében, amit nem érzel helyesnek, tisztának. Lehet, hogy a kompromisszum kötésével el akarsz érni valamit, de légy résen, mert ez igen ritkán sikerül.

A megalkuvással legtöbbször a döntést tudjuk elodázni, ez félmegoldás. Inkább válassz egy egész, teljes értékű döntést a héten, a saját lelked szava szerint, és menj arra. Ne félj nemet mondani semmire! Jelöld ki a határaidat és a szívbéli döntéseid rajzolta ösvényt, és lépj rá arra. 

És ha most megkérdezed a szíved, merre menjél… az biztos, hogy azonnal küldi a választ, még ha az eszed rögtön közbe is vág: “ez hülyeség, ezért, ezért és ezért nem jó, nem megvalósítható, nem üdvös…” de a szíved tudja egyedül az igazi, tiszta, kompromisszumok nélküli megoldást.

Kívánok olyan hetet, amikor felelősségteljes döntést tudsz hozni a Jövőd érdekében,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás