+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 39. hét energiája – Segítőtársak

tarsakA héten  Mihr angyal üzent neked. Üzenete:  hívd meg életedbe azokat a társakat, akik küldetésed segítőivé válnak.

Mihr a Barátság, a Szeretet és az Isteni Könyörület angyala. Mihr ügyel a csoportos kapcsolatokra, legyen az családi, üzleti, avagy baráti kapcsolat. Mihr több embert hoz össze egy csapatba, ahol ők egyesíthetik képességeiket vagy érdekeiket azért, hogy elősegítsék a haladást az élet valamely területén.

A spirituális közösség roppant fontos magadra találásod szempontjából, hiszen mindenki, aki spirituális úton jár, rászorul hozzá hasonló törekvésű emberek társaságára és bátorítására ahhoz, hogy lelke otthonra találjon.

Nagy magányt érezhet az, aki azt érzi, hogy kilóg a sorból; de ilyenkor sem vele van baj, hanem csak azzal, hogy rossz sorba állt be.

Ha te is meg nem értettnek érzed magad, nem találod itt a földön a hozzád hasonló társakat, magányos vagy, akkor fordulhatsz Mihr angyalhoz (nevét Mer-nek kell érteni). Kérd ezt a könyörületes angyalt, támogasson abban, hogy meg tudd találni azokat az embereket, akik segítőtársaid lesznek utadon. Majd nyisd ki a szíved és várd a jeleket!

Ritkán, de előfordul, hogy segítőtársad a vér szerinti családod tagja is, hiszen a család, melybe beleszülettél, általában nem ugyanazon az úton jár, mint te. Néha rút Kiskacsának láthatod magad, és az az érzés gyötörhet, hogy pont a családtagjaid értenek meg a legkevésbé. Hiszen nem Kacsa vagy, hanem Hattyú, csak ezt ők nem látják.

Sokszor érezheted úgy, hogy pont a vér szerinti családtagok hagynak magadra a nehéz időkben, amelyeket így még nehezebb elviselned, vagy fontos győzelmeid pillanatában, amelyeket meg akarsz ünnepelni. A család viszont hasznos eszköze lehet magadra találásodnak, még ha nem is mindig pozitív értelemben tanít. De tanít, így kérlek, becsüld meg a családodat. Hosszú égi előkészítés előzi meg egy földi család leszületését, egymással való kapcsolataikat, bevállalt feladataikat.

“Választott családod”, a barátaid, a spirituális közösség, melyhez tartozol, viszont Örök Családoddá válik. Egy ilyen közösségben elfogadnak úgy, ahogy vagy, nem kell védened magad, leveheted az álarcaidat, hiszen érzed, hogy csak szeretet vesz körbe.

angelsHívd segítségül Mihrt, hogy segítsen bevonzani számodra igazi lelki közösségedet, legyen az barátság, tanfolyam, munkahely, vagy valamilyen hobbival összefüggő tevékenység.

Ha már benne vagy egy ilyen közösségben, akkor segíts a társaidnak, hogy úrrá tudjanak lenni a nehéz helyzeteken, mondj nekik igazat, még akkor is, ha az igazság fáj. Idővel múlik a fájdalom, és az igazság ereje tiszta, fényes helyzetet teremt majd.

Támogasd társaidat abban, hogy közös erővel tudjátok leküzdeni a félreértéseket, felülkerekedjetek az önzésen a közös cél érdekében, és jutalmul meg tudjatok osztozni a siker, az öröm és a beteljesülés boldogságán.

Mihr olyan emberekkel hoz össze, akiknek hozzád hasonlóak a törekvéseik ebben az életben. Lehet, hogy első pillantásra fel sem ismered a társaidat, akiket az Égiek kijelöltek melléd.

Légy nyitott és éber a jelekre, hogy ezeknek az embereknek a segítségével beteljesíthesd isteni küldetésedet. Lehet, hogy Mihr olyan társakat küld, akikre sose gondoltál volna… és mégis ők azok!

A boszorkány iskolában több évfolyamnyi csodás közösség és sok-sok barátság szövődött már, hiszen összeköt minket sok múltbéli élet, a közös hit, az egymás iránti szeretet és tisztelet. Ha nem találod, hová is tartozol igazán, lehet, hogy itt a helyed?

Kívánok neked olyan hetet, mikor előre haladhatsz isteni utadon úgy, hogy közben szeretetteli támogatást kapsz égi-földi szinteken,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás