+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 39. hét energiája – Varázslat

másik valóságEzen a héten a Sárkányok üzentek neked.

Üzenetük: keresd a varázslatot az életben. Most valamilyen, eddig lehetetlennek hitt dolog is lehetségessé válhat számodra.

Új idők hajnala jött el. Lépj be az új világba! Várnak téged.

Olyan időszakban járunk, ami kihívásokkal van tele, de döntő fontosságú az emberiség jövőjének szempontjából. Mivel fáradunk, és talán nem látjuk, merre tartunk, a tűz őselem tud a segítségünkre lenni az előre haladásban. A tűz olyan elem, amelynek van külső és belső ereje is. Kívülről megtisztít, felfényesít, belülről bátorságot, motivációt és fényt ad a lelkünknek.

Sötét időket élünk, és a természet sötétbe merülése is megkezdődött, ahogy a napok egyre rövidebbek lesznek, és a világok közötti fátyol is egyre vékonyodik. Amire a legnagyobb szükségünk van ezekben az időkben, az a fény, a védelem, az erő és a tisztánlátás. Mind-mind tűz tulajdonságok. S mely mitikus lényt kapcsolunk a tűz elemhez? Bizony, a Sárkányokat.

A tűz elem zabolátlanná tud válni. Nagyon hamar képes fellobbanni, és felégetni mindent. Ugyanilyen a Sárkány erő. Mindkét energia ősi forrásból táplálkozik, mely jóval idősebb, mint az emberek világa.

A Sárkány valójában Sárkánykígyó, melynek éteri szárnyai vannak. Az ősi időktől fogva, a nemesek nevében, címerében, történeteiben szerepel a Sárkány, Arthur Pendragontól kezdve egészen Drakuláig. Az ókori Babilonban Marduk istenség házi kedvence egy sárkány volt.

A kereszténység aztán a sárkányokat démoni teremtményként kezdte el emlegetni. Sárkányölő Szent Györgyöt úgy ábrázolják, hogy éppen ledöf egy sárkányt. A nyugati világban a Sárkányokat félni kezdték, üldözésük és gyilkolásuk népszerűvé vált. Így a Sárkányok elhagyták a nyugati világot, ám a keleti világban a Sárkányok megmaradtak, és nagy tiszteletnek örvendenek azóta is.

Hozzáteszem azt, hogy Sárkány és Sárkány között is van különbség. Más egyes Sárkányok rezgésszintje, a színe, az eleme és a személyisége is. Ám minden Sárkányra jellemző, hogy ritkán keresik az emberek társaságát, és megválogatják, hogy kivel teremtenek kapcsolatot.

A Sárkányok az Univerzumból érkeztek a Földre. Jóval magasabb a rezgésszintjük, mint az embereknek, éppen ezért a legtöbbször nem látjuk őket. A Sárkányok megosztó lények, hiszen erejük hatalmas. A Sárkányok itt voltak már akkor is, mikor a Föld megteremtődött, az isteni látomást ők hozták le anyagi szintre, hiszen a Sárkányok az őselemek, a föld, a levegő, a víz és a tűz őrzői. A mágia pedig az őselemek erejével dolgozik. Így a Sárkányok a mágia tudói és tanítói is.

A Sárkányok, több ezer év távollét után, most térnek vissza a Földre, hogy elhozzák az ébredést, hogy segítsenek új Valóságot teremteni, ami véget vet a sötétség uralmának. A Sárkányok nem finomkodnak, hanem bedobják az erejüket ahhoz, hogy a megosztottság világa megszűnjön. A sárkány erő hatalmas, mert képes megmozgatni, irányítani és elvarázsolni az őselemeket, melyből a bolygónk áll.

draggAz emberiség új kezdet előtt áll.

Van, aki bent marad a régi energiában, és ő csak azt fogja észrevenni, hogy a dolgok rosszabbak és korlátozóbbak lettek. Ám, aki átlép az új világba, az meg fogja tapasztalni a szabadságot és boldogságot.

Vagyis, egy másik Valósága teremtődik meg, hiába él ugyanabban a világban, tökéletesen más lesz a tapasztalása az életről. 

A Sárkányok pedig éteri szintről segítik ezt a folyamatot.

Képesek csodákat varázsolni az életünkbe, ha azt választjuk, hogy elfogadjuk a létezésüket, s dolgozunk az energiájukkal. A Sárkányok ekkor elkezdenek tanítani minket, a gondolatok, a vizualizáció és az őselemek mágiájára, hogy az új világba csupa jót hozzunk be.

Linda Li így ír erről.

Ha egy Sárkány megszólított, abból is érezheted, hogy kék, arany, zöld, fehér, rózsaszín vagy a spektrum más színeinek villanásait látod meg hirtelen. A Sárkányokat a Fény teremtő ura hozta ide a Földre. Az Isteni Erő megkérte ezeket az Sárkányokat, hogy jöjjenek és segítsenek megtisztítani az isteni utat előre. Az ő érkezésük vezette be az új korszakot. Az egyik feladatuk az, hogy megtisztítsák a bolygót a régi energiáktól, hogy amikor az Égiek megkezdik a teremtés fázisát, ne legyenek zavaró tényezők a folyamatban.

Ezek a Sárkányok már megkezdték a tisztulási folyamat véghezvitelét, ám ez időt vesz igénybe. Az őszi napéjegyenlőségtől kezdve körülbelül egy évig tart ez a fázis, jövő októberig.

A Sárkányok mellett az utóbbi időben az Isteni Erő sok Fénymunkás küldetésének a megváltoztatását is megkezdte. Sokuk azt a feladatot kapta, hogy a Sárkányoknak segítsen be az út megtisztításában. Fontos, hogy az új feladatra összpontosítsanak, hogy zökkenőmentesen menjenek ezek a munkálatok.

A Sárkányok a héten azt kérik tőled, hogy keresd a varázslatot a mindennapjaidban. Hidd a hihetetlent, és várd a lehetetlent. Mert nincs se hihetetlen, se lehetetlen dolog, amit a Sárkányok manifesztálni ne tudnának. A héten biztosan megszólítanak téged. Figyelj a körülötted feltűnő színes fényvillanásokra.

A tisztító Sárkány erő felpiszkálta a sötétséget, ami ilyenkor megvadul. Ha esetleg tapasztalsz negativitást, rossz energiákat, esetleg energetikai támadásokat, az azt jelzi, hogy sok benned a Fény. Ilyenkor kérheted a Sárkányok tüzét, hogy védelmezzen téged. S tudd, hogy olyan Fényharcos vagy, akinek a létezése már fenyegető a sötétség számára.

Kívánok neked olyan hetet, amikor varázslatos és csodálatos dolgok történnek veled, s élvezheted a Sárkányok tanítását és védelmét,

Áldással, Luna

Ha pedig több Sárkány erőre vágysz az életedben, akkor várlak téged a Sárkány Őrző és Mágia tanfolyamon, amiről itt olvashatsz bővebben. KLIKK IDE 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás