+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 4. hét energiája – Atlantisz

atlantisz1A héten Atlantisz üzent neked. Üzenete: egy lépéssel közelebb kerültünk az Aranykor magas rezgésű energiájához, s ezzel hasonló, magas rezgésű vágyaink keletkezhetnek. Az egyik ilyen vágy a szabadság, a másik a béke, amelyre mostanában erősen vágyhatunk.

Atlantisz, azaz e fényes birodalommal egyenértékű új Aranykor energiája lassan-fokozatosan visszatérőben van. Talán Te is érzed ezt.

Miből érezheted? Valamiféle könnyedséget érzel a szívedben, problémáid vagy terheid hirtelen és megmagyarázhatatlanul könnyebbek lettek, avagy éppen kihívásokkal szembesülsz, ami arra ösztönöz, hogy változtass valamit az életeden. Talán ez a két érzés váltakozik benned.

Lényeg a lényeg; valószínűleg te is éppen változol, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Érezhetsz Égi vezettetést is a dolgokban, vagyis, mintha ennek a változásnak nem lenne túl sok köze a cselekedeteidhez, inkább egy felsőbb erő működéséhez.

Január 25-én, a Vízöntő újhold és a Patkány évének beköszöntével kinyílt egy dimenzió kapu, amelyen keresztül magasabb, könnyedebb, fényesebb rezgések kezdtek beáradni. Ez azt jelenti, hogy magasabb szintre tudunk emelkedni, ám ezzel a fény-munkánk minősége is magasabb szintre lép, és ezt úgy élhetjük meg, hogy az „előléptetéshez” több felelősség is jár.

Tehát, az Égiek ajándékot adnak neked – de ezzel dolgoznod kell majd. Hogy miféle ajándékot? Ez attól függ, hogy mire vágysz. Teljesül egy régóta vágyott kívánságod, de ezzel életed egyik területén vége a lustálkodásnak. Tegyük fel, hogy vágysz valakire, és megkapod. Csak képzeld el, hogy ez milyen változásokat hoz majd az életedbe, a nyilvánvaló örömök mellett.

Az Aranykor egyik ajándéka a szabadság, így lehet, hogy mostanában elkezdtél vágyakozni több szabadság után. Valódi szabadságot a földi világban nagyon nehéz megélni, hiszen az anyag erősen köt minket, megvannak ennek a világnak a sajátos törvényei, melyeket nagyon nehéz felülírni.

Egy ötvenes évekbeli vicc fémjelzi azt, milyen mereven állt a társadalom mindig is a szabadság kérdéséhez. Akkoriban az általános köszönés a „szabadság” volt. Egy munkahelyen az egyik dolgozó szeretett volna egy pihenőnapot, s így köszönt főnökének:

„Szabadság!” Mire a főnöke visszaköszönt: „Szabadság!” A dolgozó reménykedve kérdezte: „Szabadság?” Mire a főnöke rádörrent: „Nincs szabadság!” A dolgozó csalódottan elköszönt: „Szabadság…” és a főnöke, elfordulva újra munkához látott: „Szabadság.”

A szabadság munkás dolog, és felelősséggel jár. Nem mondja meg neked senki, mit tegyél, magadra vagy utalva. A szabadság veszélyekkel is jár; hiszen a ki nem taposott úton kell haladnod. Ám a szabadság határtalan jó érzését semmi nem múlhatja felül.

Biztosan áhítozol a békére is. Ebben a nyüzsgő, zajos világban a béke hatalmas ajándék. Ám a béke is felelősséggel jár. Ha békében szeretnél élni, akkor nem zúdíthatod szíre-szóra a mérgedet másra, és nem is hibáztathatsz mást, hanem magadban kell megtalálnod haragod okát. Meg kell bocsátanod, felejtened kell. Munkás dolog, bizony. A béke mennyei energiája azonban bőven megér ennyit.

atlantiszA szabadság a szívben lakozik. A test síkján a szabadság annyi, mint oda utazni, ahová akarsz, biztonságban élni, szabadon kimondani, amit érzel és szabadon választani.

Ahogy mélyebbre hatolsz a tudatodban, a szabadság egyenlő azzal a képességeddel, hogy átérzed az Égiek feltétel nélküli szeretetét.

Hiszen az Égiek mostanában azon munkálkodnak, hogy meg tudd élni a szabadság és a béke érzését is a mindennapjaidban.

Álmaidba a Segítőid talán olyan képeket fognak elküldeni, amely feloldja a visszaélés, elárulás emlékeit, vagy bármely olyan letapadt sötét energiát, ami gátol téged abban, hogy felszabadíthasd magad.

Talán küldenek olyan helyzeteket, melyek során oldódni tudnak régi programok, talán régi ismerősökkel intéznek találkozást, mely esemény pontot tesz a mondat végére.

De te is felszabadíthatod magad azzal, hogy körbenézel a saját világodban, s megtisztítod a káros energiáktól a testedet, a lelkedet, a környezetedet.

Az Égiek arra kérnek, hogy töltsd meg az útjukra bocsátott, rossz rezgésű dolgok, emberek, helyzetek, terek hűlt helyét szabadsággal, békével, és máris közelebb hozod Atlantisz rezgését a saját szinteden a világba.

Kívánok szabadsággal és békével teli hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás