+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 4. hét energiája – Csillagmag

csillagmag1A héten a Szíriuszi Csillagmag Tarot üzent neked. Üzenete: az Univerzum gyermeke vagy. El sem tudod képzelni, mennyi bölcsességet őrzöl magadban.

Ne aggasszanak a külső körülmények, ez is csak egy dolog a tapasztalataid sorában. Mindig biztonságban vagy és leszel is – míg világ a világ.

A múlt héten érdekes látványban volt részem, ahogy kinéztem az ablakon, ki is szaladtam az erkélyre, hogy fotókat készítsek. Szürke felhők, melyek úgy néztek ki, mint a repülő csészealjak, sorjáztak egymás után, szabályos közönként, majdnem egy tucat. A felhők nem szoktak szabályos sorba rendeződni, és egymás után vonulni, ám a legérdekesebb az energiájuk volt – némileg hideg és fenyegető, ami számomra igazi ufó-jelző. Meg is osztottam a facebookon, és kaptam “ez vicces” hozzászólást rendesen.

Sokan úgy hiszik, hogy az emberi léten kívül nem létezik más értelmes élet a csillagok között, ám én teljesen biztos vagyok abban, hogy az embernél jóval nagyobb tudású lények élnek itt-ott, és a Földre is ellátogatnak. Sokan ezek közül a lények közül nagyon hidegek, és ezért a legtöbbször nem kellemes ufókkal találkozni; nekem is volt egy nagyon ijesztő megtapasztalásom pár évvel ezelőtt. Hiszen a Világegyetem végtelen – és el sem tudjuk képzelni, hogy milyen változatos formái lehetnek az Életnek más dimenziókban. Hiszen még a földi létformákat sem ismerjük teljes valójukban…

Mivel tudományos-fantasztikus könyveken nőttem fel, így a csillagok világa mindig is közel állt hozzám, és hiszem, hogy sok ember él a Földön, akik a csillagok tudását hordozzák, vagyis Csillagmagok.

Carl Sagan asztrofizikus így ír erről: „A Kozmosz bennünk él, és mi is csillagokból vagyunk összerakva. DNS-ünkben nitrogén, fogainkban kalcium, vérünkben vas van, mint a holt csillagokban.”

Mi az a Csillagmag? Az a feltételezés, hogy a csillagok gyermekei vagyunk, olyan régi, mint az idő maga. E szerint eredetileg más csillagrendszerek, más galaxisok, más univerzumok szülöttei vagyunk, ám ezt a kis kék bolygót, a Földet választottuk jelen megtestesülésünk helyszíneként. Nem csak azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, hanem hogy fényt hozzunk a dualitás világába, az anyag homályába, ahol együtt létezik szeretet és félelem, öröm és szenvedés, bölcsesség és kegyetlenség. Éppen ezért érezzük itt magunkat néha idegenként, és sokszor elvágyódunk innen, és nem tudunk beilleszkedni.

Honnan is jöhettünk főként ide? A Plejádokból, a Szíriuszról, az Androméda-ködből és a Lyra csillagképből.

Azt mondják, hogy a kristály, az indigó és a szivárvány gyermekek a Csillagmagok legújabb generációja.

A Csillagmagokkal sokszor találkozhatunk a spiritualitás területén, hiszen „természetfeletti” képességeik vannak, mint a telepátia, a tisztánlátás és sok egyéb, hiszen hiperérzékenyek. Mivel elég rendesen van feladatuk itt a Földön, így nem lazsálhatnak, ébreszteniük kell másokat is. És elég sok Csillagmag él most itt a Földön, hiszen emelniük kell a Földet magasabb dimenziókba.

csillagmag2Honnan tudhatod, hogy vajon te Csillagmag vagy-e?

Némileg ufónak érzed magad, és nem tudod néha, mit keresel ezen a világon. Nem tudsz igazán beilleszkedni, se a társadalomba, se a családba, és mások is azt mondják rólad néha, hogy nagyon fura vagy, vagy tartanak is tőled.

Gyerekkorodban is magányos farkas voltál, és akkor is rendelkeztél természetfeletti képességekkel. Talán előbb kezdtél el járni, beszélni, avagy olvasni, mint mások.

Nincs sok barátod, de velük téren és időn túli kapcsolatod van.

Sokszor hazavágyódsz, bár fogalmad sincs, miért, s azt sem tudod, hogy ez mit jelent igazából.

Empata vagy, átérzed mások érzéseit, talán tudsz olvasni a gondolataikban, és nagyon érzékeny vagy az energiákra. Talán nem az erősséged a kommunikáció, ám pontosan tudod előre, hogy a másik mit fog mondani.

Mély, időtlen bölcsességgel rendelkezel. Néha álmodsz más bolygókról, furcsa dimenziókról. Ezek az álmok élénkek, és valóságosnak tűnnek.

Mély kapcsolatod van a természettel, a növényekkel, állatokkal, és tudsz velük kommunikálni.

Erős küldetéstudatod van, tudod, hogy valami nagy dolgot kell megvalósítanod, bár talán nem tudod, hogy mit.

Ebben az évben fokozottan szükség lesz a Csillagmag emberek képességeire, hogy segítsenek az embereknek gyógyulni, tanulni, fejlődni, és a Földnek emelkedni.

Ha úgy érzed, hogy Csillagmag vagy, itt az idő nagyot ugrani – az álmaid, a küldetésed felé, az Univerzum támogatásával.

De akár Csillagmag vagy, akár nem, itt az idő bízni az isteni vezettetésben, és bízni az Életben, mert új kalandok várnak rád ebben az évben, melyek izgalmassá teszik a hétköznapjaidat.

Kívánok neked olyan hetet, mikor mosolyognak rád a csillagok,

Áldással, Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 4. hét energiája – Csillagmag”

Szerző: Pinczésiné Márta - 24 január 2019 Válasz

Nagyon köszönöm a tájékoztatást.Minden jót,és szép napot kívánok.

Szerző: Kurdi Tibor - 25 január 2019 Válasz

Tökéletesen érzem a másságot.Érzem hogy hogy történik valami ,de nem történik semmi.Várok.Szia tibor

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás